Πριν από 3 χρόνια το mononews.gr καθιέρωσε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα πρωτοποριακό εγχείρημα: τη λίστα mononews100 με τους 100 πιο επιδραστικούς Έλληνες και Ελληνίδες. Προσωπικότητες που με την παρουσία και το έργο τους αφήνουν το στίγμα τους στη ζωή του τόπου.

Όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η δημοσιογραφική ομάδα του mononews.gr επέλεξε, με αφετηρία τα γεγονότα και τις εξελίξεις της χρονιάς που πέρασε, τους ανθρώπους εκείνους που ξεχώρισε για την επιδραστικότητά τους. Με κορυφαίο όλων για το 2021 τον CEO της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Χρήστο Μεγάλου.

Φέτος, επίσης, η ομάδα του mononews.gr αποφάσισε να λανσάρει μία ακόμη κατηγορία: τους newcomers, δηλαδή τα πρόσωπα εκείνα που θεωρεί ότι αξίζει να προσέξουμε, καθώς θα πρωταγωνιστήσουν μέσα στο 2022.

Συντελεστές

Γενική Επιμέλεια: Δημήτρης Κόκκορης

Συντονισμός: Νένα Σώκου

Editor in Chief: Ελένη Κρίτσαλου

Commercial Director: Άντζυ Προκοπίου

Head of Digital Development: Γιώργος Αραπογιάννης – Human Minds

 

Τα κείμενα έγραψαν οι: Δημήτρης Κόκκορης, Έφη Καραγεώργου, Σάντυ Τσαντάκη, Νένα Σώκου, Ρομίνα Νικηφόρου, Μαρία Θερμού, Μαρίνα Πρωτονοταρίου, Ελευθερία Αρλαπάνου, Βίκυ Καρατζαφέρη, Σάββας Αθανασίου, Νίκη Καξερή, Κατερίνα Δαφέρμου, Βασίλης Τσεκούρας, Λίλιαν Μαργαρίτη, Ρεγγίνα Σπυράτου, Αργυρώ Μαυρούλη, Σταύρος Χαρίτος