Pioneers

ΧΑΡΗΣ ΧΗΝΙΑΔΗΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δέχονται ευχές από καρδιάς και λόγια ευγνωμοσύνης. Οι γυναικολόγοι αναπαραγωγής και ιδρυτές του Be-Live, Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης, σαν άλλοι σύγχρονοι μάγοι σκορπάνε χαμόγελα, καθώς βοηθάνε υπογόνιμα ζευγάρια να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους. Να προσπαθήσουν να αποκτήσουν μωρό με εξωσωματική γονιμοποίηση, με τα έξοδα πληρωμένα, χωρίς να επιβαρύνουν τους ίδιους, αλλά τη Be-Live. Το μη κερδοσκοπικό σωματείο, που κάνει ακριβώς αυτό. Υποστηρίζει οικονομικά αδύναμους σε όλη την Ελλάδα να κάνουν θεραπείες υπογονιμότητας.

Άνθρωποι με όραμα, επικοινωνιακοί και ζεστοί, καταρτισμένοι επιστήμονες στον τομέα τους, ονειρεύονται ένα μέλλον με λιγότερα προβλήματα υπογονιμότητας. Δίνουν προτεραιότητα σε κατοίκους ακριτικών περιοχών, όπου κάθε φορά τους υποδέχονται με ελπίδα και ενθουσιασμό.

Ακούραστοι, «οργώνουν» τη χώρα, κάνοντας ενημερωτικές ομιλίες για την υπογεννητικότητα και για τον τρόπο που γίνεται η εξωσωματική γονιμοποίηση. Στα social media, στα οποία είναι ενεργοί, ανεβάζουν φωτογραφίες από γέννες μωρών και η χαρά και η συγκίνησή τους δεν κρύβονται. Το τελευταίο διάστημα πολλές σημαντικές εταιρείες έχουν πιστέψει στο όραμά τους, στηρίζοντάς το ως χορηγοί, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επεκτείνουν βαθμιαία την κοινωφελή δράση τους.

«Μέσα από τις μοναδικές μας συνεργασίες θέλουμε να δώσουμε στα ζευγάρια τη δυνατότητα όχι μόνο να ελπίζουν, αλλά και να ζήσουν το θαύμα της ζωής, αποκτώντας σύντομα το δικό τους μωράκι», όπως έχουν δηλώσει χαρακτηριστικά.

Τον περασμένο Ιούλιο το μη κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live βραβεύτηκε για την προσφορά του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των Hellenic Responsible Business Awards για το 2021.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση ανακοινώθηκαν κορυφαίοι νικητές, επιχειρήσεις και οργανισμοί, που συνεισέφεραν με το έργο τους στην ανάδειξη της Ελλάδας του «εμείς», μεταξύ των οποίων το μη κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live, που πήρε δύο βραβεία: Βραβείο BEST NEW ENTRY, ως πρωτοεμφανιζόμενη ΜΚΟ και βραβείο SILVER AWARD για τη συνεργασία της με τα My Market και τη συνένωση των δυνάμεών τους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ένας Συν Ένας: Όλοι μαζί για καλό σκοπό».

Με δεδομένες τις δυσκολίες που έχει η προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης, το μη κερδοσκοπικό σωματείο έχει καταφέρει να ανεβάσει το ποσοστό επιτυχίας στο 78%. Ήδη, έχουν γεννηθεί 18 παιδιά. Αριθμός ο οποίος αυξάνεται προοδευτικά, καθώς συνεχίζει να «τρέχει» το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η Be-Live έχει αναπτύξει συνεργασία με περισσότερους από τριάντα γιατρούς, εθελοντές και συνεργάτες από την επιστημονική κοινότητα και με πάνω από οκτώ μεγάλες Μονάδες Εξωσωματικής Γονιμοποίησης σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης ακριτικών περιοχών, ‘’υιοθετήθηκε’’ και η Σάμος.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα