ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξαιρετικά φορτισμένο είναι το πολιτικό κλίμα, όπου ενέσκηψε εκ νέου το θέμα των υποκλοπών. Μάλιστα, στο παρασκήνιο κυκλοφορεί η πληροφορία ότι ενδέχεται ο Αλέξης Τσίπρας να καταθέσει αύριο πρόταση μομφής.
Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, «είναι καλοδεχούμενη διότι θα είναι μια ευκαιρία για μια σύγκριση της τετραετίας Μητσοτάκη-Τσίπρα καθώς θα αποδειχθεί πόσο συμπαγής είναι η πλειοψηφία της ΝΔ».
Πρόσθεταν δε πως «επιτέλους ο εξαφανισμένος κ. Τσίπρας θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τις μαύρες σακούλες με χρήματα που κατέληγαν στην Κουμουνδούρου και το μοίρασμα των ποσοστών στα κανάλια».
Διαβάστε επίσης
Αλέξης Τσίπρας: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πότε θα διακόπτεται η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για την παχυσαρκία – Ο ειδικός με τον ρόλο – «κλειδί»
- Ανάλυση mononews: Γιατί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι hot – Τιμή στόχος στα 26,08 ευρώ
- Στέφανος και Ζωή στο θέαμα της Δημοκρατίας
- Νατάσα Πασχάλη (Eurobank) στο mononews: Ετσι καταφέραμε να κάνουμε πράξη το Brain ReGain και να κτίσουμε το προσωπικό του μέλλοντος
