ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η έκθεση του Θεόδωρου Μανωλίδη, η Χάλι Μπέρι με δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη στο χαλί του «Mission Impossible», η Diana Ross στο Καλλιμάρμαρο και το opening της boutique Zeus + Δione στην Astir Marina
Ένα δείπνο για ξεχωριστούς προσκεκλημένους παρέθεσε η Σήλια Κριθαριώτη στην πολυτελή κατοικία της στο κέντρο της Αθήνας.
Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Μαρία Μενούνος, η οποία έγινε πρέσβης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Άντζελες το 2028.
Στο φωτογραφικό κλικ που μοιράστηκε στα social media ο Γιώργος Ντάβλας, η Μαρία Μενούνος φοράει ένα λευκό, μίνι φόρεμα και χρυσά flat σανδάλια.
Εκεί ήταν και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία φορούσε ένα αέρινο μαύρο μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με γόβες.
Η οικοδέσποινα επέλεξε ένα ριγέ μάξι φόρεμα στις αποχρώσεις του πράσινου, του κόκκινου, του μαύρου και του λευκού.
Σε βίντεο που δημοσίευσε ο επικεφαλής της εταιρείας Davlas and Partners Creative PR στο Instagram, η παρέα απολαμβάνει τη βραδιά στο έπακρον, χορεύοντας στο μπαλκόνι με φόντο τον επιβλητικό βράχο της Ακρόπολης.
«Παρτάρουμε», έγραψε στη λεζάντα.
Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Δήμητρα Κούστα: Το εντυπωσιακό ανοιξιάτικο look στο γεύμα της ΕΛΠΙΔΑΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CNN: Η επίθεση στο Ιράν δεν κατέστρεψε τις πυρηνικές εγκαταστάσεις – Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος
- Επιχείρηση «μαμούθ» στην Πάτρα: Εξαρθρώθηκαν διεθνείς εγκληματικές οργανώσεις σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας
- Πετρέλαιο: Νέα βουτιά 6% – Kάτω από τα 68 δολάρια το βαρέλι το Brent
- Πηγές Πενταγώνου: «Αντεξαν» οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
