ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για «εκκωφαντική αφωνία» από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της η ΝΔ μετά την κατάθεση του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο.
Υπενθυμίζεται ότι στοιχεία – αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Ευθαλίας Διαμαντή, γραμματέως του κ.Καλογρίτσα, κατέθεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του επιχειρηματία Ανδρέας Λοβέρδος και Άγγελος Καραχάλιος. Προκύπτει ότι υπήρξαν δύο επισκέψεις του Κύπριου δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου (γνωστού ως Α2) με τον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά στο γραφείο του κ. Καλογρίτσα.
«Για πόσο ο λαλίστατος κατά τα άλλα κ. Τσίπρας θα συνεχίσει να μην λέει κουβέντα για τις τόσο βαριές καταγγελίες που αφορούν το κόμμα του; Εκείνος σιωπά, εμείς θα εξακολουθούμε να ζητάμε απαντήσεις» επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της ΝΔ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ
Όσο οι αποκαλύψεις συνεχίζονται στο Ειδικό Δικαστήριο, τόσο πιο εκκωφαντική γίνεται η αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα, σε συνέχεια των καταθέσεων για μαύρες σακούλες με επταψήφιο ποσό χρημάτων, κατατέθηκε στο Ειδικό Δικαστήριο και το ημερολόγιο της επί 40 χρόνια γραμματέως του κ. Καλογρίτσα, κ. Ευθαλίας Διαμαντή, με σημειωμένες ημέρες και ώρες στις οποίες πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις των κκ. Παππά και Αρτεμίου με τον κ. Καλογρίτσα.
Αυτές οι πολύωρες συζητήσεις αφορούσαν την πολιτική επικαιρότητα και τον καιρό ή αυτά που επωνύμως έχουν κατατεθεί για τη ροή χρημάτων και το μοίρασμα του ποσοστού καναλιών; Για πόσο ο λαλίστατος κατά τα άλλα κ. Τσίπρας θα συνεχίσει να μην λέει κουβέντα για τις τόσο βαριές καταγγελίες που αφορούν το κόμμα του; Εκείνος σιωπά, εμείς θα εξακολουθούμε να ζητάμε απαντήσεις.
Διαβάστε επίσης
Οικονόμου κατά Ράμμου: Μετατρέπει την ανεξάρτητη ΑΔΑΕ σε παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Απαιτεί αποζημίωση για τις πολεμικές ζημίες προκειμένου να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ
- Πρώτη επίσκεψη Ζελένσκι στη Συρία και συνάντηση με αλ Σάρα
- Ιράν: Πώς έγινε η διάσωση του Αμερικανού πιλότου στα βουνά – Κρύφτηκε τραυματισμένος σε βουνό 2.200 μέτρων πριν διασωθεί
- Bloomberg: Ο OPEC+ συμφώνησε σε συμβολική αύξηση της παραγωγής πετρελαίου εν μέσω πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.