• Άρθρα

    Άρθρο παρέμβαση: To στέλεχος του St. Catherine’s που απειλεί, τα κόκκινα δάνεια και το τεράστιο κύμα δυσφορίας από τους γονείς

    St. Catherine’s


    Τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να ξέρουν πότε να αποχωρούν.

    Τις τελευταίες ημέρες, το κύμα δυσφορίας εναντίον κορυφαίου στελέχους του γνωστού σχολείου St. Catherine’s έχει κορυφωθεί.

    Στους 350 γονείς που έχουν εναντιωθεί και επιδιώκουν να αποχωρήσει από το σχολείο έχουν προστεθεί, μετά τις αποκαλύψεις του mononews.gr, ακόμα περισσότεροι.

    Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου στελέχους μόνο κακό μπορεί να κάνει πλέον σε αυτό το σχολείο, όπου οι γονείς πληρώνουν 12.000 κατ’ έτος για το παιδί τους.

    Επί πολλά χρόνια αυτός ο άνθρωπος, όπως λένε, «μόνο κακό έχει κάνει στο σχολείο».

    Και αυτό το αναφέρουν στα δημόσια έγγραφα που έχουν κοινοποιηθεί.

    Πλέον άπαντες τον κατηγορούν για πολλά.

    Έφτασε λοιπόν αυτός ο επιχειρηματίας να απειλήσει το mononews.gr με αγωγές και μηνύσεις όχι γιατί γράφουμε την αλήθεια αλλά επειδή δημοσιοποιήσαμε το όνομά του, από δημόσια έγγραφα.

    Το έγγραφα αυτά είναι δημόσια και αναρτημένα στο διαδίκτυο.

    Άρα το όνομα του το βλέπει όποιος θέλει σε όλο τον πλανήτη.

    Όμως ο επιχειρηματίας αυτός που οι τραπεζίτες δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους, καθώς τους έχει πιστολιάσει στο παρελθόν αφού χρωστάει στις τράπεζες περίπου 300 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με πηγές «τα δάνεια έχουν χτυπήσει και, ως εκ τούτου, οι τράπεζες έχουν βγει να τα πουλήσουν σε funds»), αποφάσισε να απειλήσει το mononews.gr.

    Προφανώς εν αγνοία της διοίκησης του σχολείου και της Αγγλικής Πρεσβείας, που τον διόρισε σε αυτήν την θέση και τους εκπροσωπεί στον απόλυτο βαθμό.

    Βέβαια καταλαβαίνει ο ίδιος ότι εμείς απειλές δεν δεχόμαστε.

    Εμείς λοιπόν ένα πράγμα γνωρίζουμε.

    Καταρχήν τα πρόσωπα αυτά είναι δημόσια.

    Αν είσαι λοιπόν δημόσιο πρόσωπο και δη επιχειρηματίας, πρέπει να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα δεχτείς κριτική.

    Ακόμα κάτι ουσιαστικό. Τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να ξέρουν πότε αποχωρούν.

    Καλό θα ήταν λοιπόν εκεί στο St. Catherine’s να του κάνουν ένα πάρτι στο TATOI CLUB, να του δώσουν μια αναμνηστική πλακέτα και να αποχωρήσει.

    «Ίσως είναι καλύτερα να αρχίσει να γνωρίζει τα funds που θα του αγοράσουν τα δάνεια της εταιρείας του» όπως λένε τραπεζικές πηγές.

    Γιατί τα παιδιά αυτά είναι σκληρά (κάτι σαν τους καρχαρίες) και δεν καταλαβαίνουν από δημόσιες σχέσεις…



    ΣΧΟΛΙΑ