• Γιατί οι Γεράρδοι θέλουν 300 εκατ. ευρώ, το παρασκήνιο από την αγορά μαμούθ του VANGUARD, το νέο ράλι στην Intrakat και ο Εξάρχου, το Brunch at Athenee των 4 και τι θα κάνει ο Σάμι Φάις

    Χθες η επενδυτική κοινότητα έμεινε άφωνη με την κίνηση της αμερικανικής Vanguard (διαχειρίζεται 7 τρις δολάρια) να αγοράσει μετοχές 120 εκατ. ευρώ.

    image

    Το παρασκήνιο για την αγορά μαμούθ του VANGUARD

    Χθες η επενδυτική κοινότητα έμεινε άφωνη με την κίνηση της αμερικανικής Vanguard (διαχειρίζεται 7 τρισ. δολάρια) να αγοράσει μετοχές αξίας 120 εκατ. ευρώ.

    Αγόρασε Alpha Bank ΑΛΦΑ 1,29% 1,57 , Πειραιώς ΠΕΙΡ 0,53% 3,78 , Εurobank ΕΥΡΩΒ 0% 1,83 , Mytilineos ΜΥΤΙΛ 1,15% 37,04 , ΟΤΕ ΟΤΕ -1,22% 13,81 , Τιτάν TITC 0,38% 26,50 , Τέρνα Ενεργειακή ΤΕΝΕΡΓ 0,84% 18,00  και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΓΕΚΤΕΡΝΑ 1,12% 16,24 .

    Όπως πληροφορείται ο Wiseman οι αγορές αυτές έγιναν μέσω της Goldman Sachs και της CITI.

    Το εντυπωσιακό, όμως, colpo grosso φαίνεται ότι έγινε σε δυο μετοχές.

    Στην Πειραιώς και την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

    Και οι δυο αυτές μετοχές έκλεισαν με μεγάλη άνοδο.

    Δηλαδή η Πειραιώς με άνοδο 3,03% στα 1,77 ευρώ και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με άνοδο 2,94% στα 11,90 ευρώ.

    Οι υπόλοιπες μετοχές είτε έκλεισαν με οριακή άνοδο είτε με οριακή πτώση.

    Αυτό σημαίνει ότι στις περισσότερες μετοχές που αγόρασαν είχαν ήδη βρεθεί τα πακέτα είτε την Δευτέρα ή την Τρίτη.

    Όμως κυρίως στην Πειραιώς δεν βρήκαν τις μετοχές και αναγκάστηκαν να τις αγοράσουν, χθες στο υψηλότερο επίπεδο της ημέρας δηλαδή στα 1,77 ευρώ.

    Η Τράπεζα Πειραιώς στον MSCI;

    Κρίσιμα είναι τα επόμενα δυο 24ωρα για την μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς καθώς είναι ξεκάθαρο ότι συγκεκριμένα funds παίζουν το στοίχημα της ένταξης στον MSCI GREECE index.

    Μεταξύ των funds πιθανολογείται ότι συμμετέχει και το Ιταλικό Helikon που ήδη κατέχει το 9,9% των μετοχών της Πειραιώς.

    Όμως για να έχει ελπίδες να εισέλθει στον MSCI GRECCE θα πρέπει η μετοχή να ανέβει στα επίπεδα του 1,85 ευρώ έως την Παρασκευή το απόγευμα.

    Και όχι μόνο αυτό.

    Θα πρέπει να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα για τις επόμενες 10 εργάσιμες ημέρες.

    Δηλαδή έως τις 30 Ιανουάριου.

    To 10ημερο αυτό είναι το κρίσιμο και οι υπεύθυνοι του MSCI μετράνε μόνο δυο ημέρες από τις 10.

    Οι 2 αυτές ημέρες αυτές επιλέγονται τυχαία.

    Δύσκολο case αλλά όχι απίθανο.

    Τα λεφτά που χρειάζονται, για να φτάσει στα 1,85 ευρώ και να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα για το επόμενο 10ημερο, είναι περίπου 70 εκατ. ευρώ.

    Φυσικά ακόμα και εάν πιάσει τα 1,85 ευρώ μπορεί η MSCI να κρίνει ότι δεν πληροί τα κριτήρια και να μην την προσθέσει στον δείκτη.

    Εξαρτάται αποκλειστικά από την διευθυντική ομάδα του MSCI.

    Τι συμβαίνει με την Mytlineos

    Για να γνωρίζετε, στα τερματικά έχουν κάνει την εμφάνισή τους δύο ξένοι ΜΑΜΟΥΘ αγοραστές.

    Ο ένας Σκανδιναβός και ο άλλος Αμερικάνος.

    Η μετοχή πλέον έχει αλλάξει κατηγορία.

    Ο στόχος είναι να μπει η Μυτιληναίος στον FTSE 100.

    Η αγορά αναμένει τα αποτελέσματα του 2022 που θα ανακοινωθούν 26 Φεβρουαρίου το πρωί.

    Ιντρακάτ:  νέο ράλι

    Όμως χθες και η Ιντρακάτ ΙΝΚΑΤ 2,42% 5,08 συνέχισε το ανοδικό της ράλι και έκλεισε στα 1,61 ευρώ με κέρδη 7,62%.

    Έως την Παρασκευή όσοι θέλουν να τοποθετηθούν στην ΑΜΚ των 100 εκατ. θα πρέπει να το δηλώσουν και να βάλουν και τα λεφτά.

    Πάντως η μετοχή δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τίποτα.

    Το momentum είναι ισχυρό καθώς το management του CEO Αλέξανδρου Εξάρχου έχει μεγάλα σχέδια εντός του 2023-2024 (νέες εξαγορές, Αττική Οδός) κλπ.

    Brunch at Athenee

    Χθες το πρωί συναντήθηκαν στο Athenee, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου, ο  CEO της Ιντρακατ και βασικός μέτοχος της Παγκρήτιας Αλέξανδρος Εξάρχου, η Διευθύνουσα σύμβουλος της Τράπεζας Αττικής Ελένη Βρεττού, ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ Κώστας Μακέδος και ο πρόεδρος της Euroxx Τζουζέππε Τζιάνο!

    Μετά το Brunch at Αthenee των 4 οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές.

    Νωρίς το απόγευμα έφτασε στο γραφείο της CEO της Attica Bank κα Ελένης Βρεττού επιστολή ενδιαφέροντος από την THRIVEST των κ.κ. Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου με την οποία δηλώνουν την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου των 490 εκατ. ευρώ της τράπεζας των μηχανικών

     Η επιστολή έφτασε στο γραφείο της κας Βρεττού λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα.

    Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρας, το mononews είχε κάνει γνωστή την πρόθεση της πλευράς του Αλέξανδρου Εξάρχου να αποστείλει επιστολή  ενδιαφέροντος προς το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητα, με την οποία θα δήλωνε  την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank με πάνω από 100 εκατ. ευρώ.

    ΟΤΕ: Πάλι στα 14,60

    Μου φαίνεται ότι ο ΟΤΕ θα γίνει η αγαπημένη μου μετοχή.

    Χθες σας έγραψα ότι εδώ και περίπου 45 ημέρες κινείται σε ένα στενό range τιμών μεταξύ 14,60 και 14,80 ευρώ.

    Μόλις φτάσει στα 14,80 ευρώ κάποιος παίκτης πουλάει.

    Ε λοιπόν, πάλι χθες έκλεισε στα 14,60 ευρώ.

    Περίεργα πράγματα, έχω να πω.

     

    Το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νταβός για την on line εκπαίδευση

    Σας έλεγα από χθες πόσο πυκνή είναι η ατζέντα των συναντήσεων που θα έχει στο Νταβός ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι και το μισό υπουργικό συμβούλιο που μετακομίζει αυτές τις ημέρες στο Ελβετικό θέρετρο απλώς θα απολαμβάνει τις χιονισμένες Άλπεις , υπό την συνοδεία φοντύ με glühwein  (αυθεντικό ζεστό αρωματικό κρασί ).

    Όπως διάβασα, για παράδειγμα, και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας θα συναντηθεί με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και επενδυτικών οίκων, όπως οι Visa, Cisco και Goldman Sachs.

    Επίσης, θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Αλ Τζαντάαν.

    Όμως και σήμερα θέλω να σταθώ σε μία ακόμη προγραμματισμένη συνάντηση του πρωθυπουργού, η οποία κρίνεται ιδιαίτερης σημασίας.

    Πρόκειται το ραντεβού με τον  Jeff Maggioncalda, CEO της Coursera, με τον οποίον όπως αντιλαμβάνομαι θα συζητήσει την παγκόσμια ανάγκη για κατάρτιση του εργατικού δυναμικού στις νέες τεχνολογίες.

    Ο Jeff Maggioncalda είναι CEO της Coursera, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες online εκπαίδευσης με έδρα τις ΗΠΑ που ιδρύθηκε το 2012 από τους καθηγητές πληροφορικής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, Andrew Yan-Tak Ng και Daphne Koller.

    Η Coursera αναπτύσσεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας σήμερα πάνω από 5.000 μαθήματα σε θέματα που κυμαίνονται από την επιστήμη των δεδομένων έως την ανθρωπολογία ενώ έχει 82 εκατομμύρια μαθητές παγκοσμίως.

    Επίσης προσφέρει 30 πλήρως διαπιστευμένα πανεπιστημιακά πτυχία ενώ έχει πάνω από 2.000 εταιρικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων 60 Fortune 500.

    Μάλιστα πρόσφατα η εταιρεία συνεργάστηκε με την ΔΥΠΑ, με την σύμπραξη της οποίας πάνω 50.000 Έλληνες πολίτες καταρτίστηκαν σε πιστοποιημένα προγράμματα αναβάθμισης ψηφιακών δεξιοτήτων.

     

    ….Γιώργο Χάσαμε

    Διαβάζοντας σήμερα πρωί πρωί την είδηση για τον νέο ceo της Ιntrum μου ήρθε στο μυαλό σχεδόν ανακλαστικά, η  γνωστή φράση του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη όταν είχε χάσει στις εσωκομματικές εκλογές την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

    Γράφαμε χθες ότι ο επικεφαλής της Intrum στην Ελλάδα Γιωργος Γεωργακόπουλος  είχε συμπεριληφθεί στη short list που είχε καταρτίσει η μητρική εταιρεία προκειμένου να καλύψει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Σουηδία.

    Δυστυχώς για τον Γιώργο και τους εν Ελλάδι ανταγωνιστές του, τη θέση τελικά την κατέλαβε άλλος.

    Όπως ανακοίνωσε χθες το πρωί η μητρική εταιρεία μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας  επιλογής του νέου επικεφαλής, τη θέση του ceo κατέλαβε ο Andrés Rubio, ο oποίος από τον Αύγουστο του 2022 εκτελούσε χρέη προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.

    Η Εurobank πρώτη στο δρόμο που χάραξε το Δημόσιο

    Την «μεγάλη όρεξη» των επενδυτών για ομόλογα με υψηλό επιτόκιο φαίνεται ότι έσπευσε να αξιοποιήσει η Εurobank ΕΥΡΩΒ 0% 1,83 .

    Eτσι μία μέρα μετά την «έξοδο» του Ελληνικού Δημοσίου στις αγορές, όπου οι επενδυτές του προσέφεραν για να το δανείσουν πάνω από 20 εκατ. ευρώ, η Eurobank έδωσε εντολή στις  BNP Paribas, Goldman Sachs Bank Europe SE, HSBC, IMI-Intesa Sanpaolo και UBS Investment Bank, να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την εκδοσης ενός νέου senior preferred τίτλου εξαετούς διάρκειας.

    Τα ομόλογα αυτά προσμετρώνται στον λεγόμενο δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας ΜREL, ο οποίος για την Eurobank βρίσκεται στο 22% και είναι ο υψηλότερος μεταξύ των υπολοίπων τριών τραπεζών.

    Βέβαια  όπως συμβαίνει κάθε φορά που κάποιος εκδότης προχωρά στην έκδοση ομολόγου το ζουμί βρίσκεται στο επιτόκιο.

    Να θυμίσουμε λοιπόν ότι στο προηγούμενο senior preferred ομόλογο (500 εκατ. ευρώ)  που είχε βγάλει η Εurobank τον περασμένο Ιούνιο είχε πετύχει ένα επιτόκιο της τάξεως του 4,375%.

     

    Με το όπλο παρά πόδα  ο Σάμι Φάις

    Έτοιμος να κάνει τα επόμενα βήματα του, αυτή τη φορά  στο έδαφος της συμπρωτεύουσας είναι ο Σάμι Φάις.

    Ο επιχειρηματίας βρίσκεται εν αναμονή των ανακοινώσεων για το ιστορικό συγκρότημα των Μύλων Αλλατίνη στα ανατολικά προάστια της πόλης.

    Το 50% που είχε στην κατοχή της η Nutriart του Κατσέλη βγήκε σε πλειστηριασμό και φέρεται να κατέληξε σε εταιρεία με έδρα τη Βουλγαρία, αλλά ο Φάις παραμένει ετοιμοπόλεμος: αν οι «νέοι» πουλήσουν, το σχέδιο αξιοποίησης του ακινήτου με καταστήματα και διαμερίσματα θα προχωρήσει κατά μόνας ο Φάις.

    Αν θελήσουν να αγοράσουν, πρόθυμος ο επιχειρηματίας θα αποεπενδύσει για να βρει «καύσιμο» για άλλες επενδύσεις.

    Εξάλλου, ο επιχειρηματίας έχει τα έργα στη Θεσσαλονίκη σε πρώτο πλάνο, με το One Salonica και την πρόσφατα ανακαινισμένη (έπειτα από έναν αιώνα) Αγορά Μοδιάνο να φέρουν την υπογραφή του.

    Ποιοι Γάλλοι λένε «αντίο» από την Αττική Οδό

    Αν επαληθευτεί η φήμη που κυκλοφορεί πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες και σας μεταφέρω σήμερα, τότε τα βλέπω  ανακατατάξεις αλλά και πολλά γκρίζα σύννεφα  να μαζεύονται πάνω από το διαγωνισμό της Αττικής Οδού.

    Όπως έφτασε στα αυτιά μου, το Γαλλικό Fund Ardian φαίνεται ότι είναι αποφασισμένο (η να σκέπτεται) να πει Adieu στους Ομίλους Ελλάκτωρ ΕΛΛΑΚΤΩΡ 0,79% 2,54 και ΑΒΑΞ ΑΒΑΞ 3,60% 1,44 με τους οποίους  διεκδικούσε από κοινού τη νέα παραχώρηση της Αττικής Οδού.

    Όπως αντιλαμβάνεστε αν αποχωρήσει τελικά το fund τότε οι δύο όμιλοι είναι υποχρεωμένοι να  είτε να βρουν κάποιο νέο σύμμαχο με βαθιές τσέπες ή να «κουμπώσουν» σε ένα από τα υπόλοιπα επτά σχήματα.

    Καταλαβαίνετε, φυσικά, τι σημαίνει αυτό για τους δύο Ομίλους, οι οποίοι διαχειρίζονται μέχρι το φθινόπωρο του 2024 τον οδικό άξονα και θέλουν να κάνουν το ίδιο και τα επόμενα 25 χρόνια.

    Τα οικονομικά στοιχεία μιλούν από μόνα τους καθώς μόνο από τα μερίσματα  οι δύο εταιρείες εκτιμάται πως θα έχουν βάλει στην τσέπη 1 δισ. Ευρώ από το 2013 έως και το 2022, ενώ η παραχώρηση τους είχε κοστίσει 800 εκατ. ευρώ.

    Όσον αφορά στην δεύτερη εναλλακτική λύση δεν είμαι διόλου βέβαιος κατά πόσο οι Έλληνες διεκδικητές θα δεχθούν την είσοδο των δύο Ομίλων στις Κοινοπραξίες που έχουν ήδη δημιουργήσει (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-First Sentier, Κοπελούζος-Macquarie και Mytilineos-Vinci), ενώ δε νομίζω ότι οι Ελλάκτωρ και ΑΒΑΞ θα βολευτούν με ένα μικρό ποσοστό συμμετοχής στα σχήματα.

    Επομένως, τι μένει; Οι ξένοι που κατεβαίνουν μόνοι τους.

    Αλλά και εδώ οι επιλογές είναι περιορισμένες, καθώς τους Πορτογάλους των Briza-Rubicone τους έχει «καπαρώσει» η Intrakat, η οποία συμμετέχει κατά 50% στην Κοινοπραξία.

    Οι άλλοι τρεις μνηστήρες είναι οι Ισπανοί της ABERTIS INFRAESTRUCTURAS, οι Ιταλοί της INC SpA, και το γαλλολλανδικό μπλοκ της EGIS-VAUBAN-DIF.

    Οι Ελλάκτωρ και ΑΒΑΞ θα μπορούσαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη γαλλική EGIS, η οποία συμμετέχει με πολύ μικρό ποσοστό (0,04%) στην υφιστάμενη παραχώρηση της Αττικής Οδού.

    Άρα υπάρχει μία γέφυρα επικοινωνίας.

    Μα τα φτερά σου σιγοπριονίζεις …..

    Πολλά και ενδιαφέροντα είπε  η γ.γ. του ΥΠΕΝ κα Αλεξάνδρα Σδούκου, στο 6ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης.

    Κάποια από αυτά  σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως από «κύκλους» και άλλα γεωμετρικά σχήματα που πρόσκεινται στον προϊστάμενο υπουργό που είναι φυσικά ο Κώστας Σκρέκας, χωρίς να συνδέονται ευθέως με τον συμπαθή πολιτικό.

    Όσο πάντως πλησιάζουν πάντως οι εκλογές, ο κος Σκρέκας που κατά πάσα βεβαιότητα θα εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς στα Τρίκαλα, γίνεται όλο και πιο προσεκτικός και αμβλύνει όλες τις αντιπαραθέσεις που είχε από την ημέρα που ανέλαβε το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο.

    Για το λόγο αυτό προτιμά να εκφράζεται μέσω …αόριστων κύκλων ώστε να μην του αποδίδονται οι παρεμβάσεις.

    Η  κα Αλεξάνδρα Σδούκου, που πάντοτε πίστευε πως άξιζε περισσότερες αρμοδιότητες (ίσως και πιο αναβαθμισμένη θέση) στο ΥΠΕΝ, μιλώντας στο Συνέδριο για το πρόγραμμα που αφορά στα «πράσινα ταξί» εξέφρασε την ικανοποίησή της που υπάρχουν ήδη οι πρώτες 10 αιτήσεις και άλλες 100 υπό επεξεργασία ήδη από τις πρώτες ημέρες.

    Είπε επίσης ότι η προσοχή της στρέφεται στο «πως θα εγκαταστήσουμε ταχυφορτιστές στις πιάτσες των ταξί».

    Το ΥΠΕΝ ζήτησε στοιχεία από το Υπουργείο Μεταφορών  και είναι περίπου 195 οι πιάτσες  στην Αθήνα.

    Εν συνεχεία ζητήθηκε να αξιολογηθούν από μελετητή για το θέμα του δικτύου και της ελκυστικότητας και του χώρου.

    Έτσι προέκυψε μια σειρά κατάταξης και υπάρχουν πλέον οι πρώτες 35 κατάλληλες πιάτσες ταξί ώστε να προχωρήσει ο διαγωνισμός εγκατάστασης των φορτιστών.

    Μέσα στο κλίμα ικανοποίησης όμως, ήρθε 1-2 ώρες αργότερα το σχόλιο των …κύκλων: «καλά με 10 αιτήσεις για ηλεκτροκινούμενα ταξί, η κα γραμματέας είναι ευχαριστημένη;

    Τον Ιούνιο του 2020, δυόμιση χρόνια πριν, είχαμε την εμβληματική πρωτοβουλία που εξήγγειλε τότε  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την ηλεκτροκίνηση σε  μία ιστορική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όταν και υπογράφτηκε η λεγόμενη Πράσινη Συμφωνία για την Προώθηση της Ηλεκτροκίνησης μεταξύ Υπουργείων και φορέων.

    Άλλα λέγαμε τότε, άλλους προγραμματισμούς κάναμε και η κα Σδούκου το γνωρίζει πολύ καλά…»

    Όμως  και για το πρόγραμμα με τους φορτιστές «Φορτίζω Παντού» που ανακοίνωσε η κα Σδούκου ότι τον επόμενο μήνα θα παρουσιαστεί, υπήρξαν ενστάσεις.

    Είπε η γραμματέας ότι  το τεύχος προκήρυξης με 80 εκατομμύρια προϋπολογισμό και στόχο την εγκατάσταση 8.900 φορτιστών πανελλαδικά θα είναι έτοιμο το Φεβρουάριο.

    «Έπρεπε ήδη οι μισοί από αυτούς τους φορτιστές να είναι εγκατεστημένοι ώστε τον Απρίλιο, μήνα των εκλογών κατά πάσα πιθανότητα, να μπορεί να τους δείξει στον κόσμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Τώρα είμαστε ακόμη στα λόγια…» ήταν το φαρμακερό σχόλιο.

    Ο wiseman δεν υιοθετεί υποχρεωτικά τα «καρφιά» των …αόρατων κύκλων, αλλά θυμάται το τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Άλκη Αλκαίου που λέει: «μα τα φτερά σου σιγοπριονίζεις» και αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι χρησιμοποιούν ήδη αυτά τα πριόνια.

    Γεράρδοι: Ζητούν 300 εκατ. ευρώ και οι αντίπαλοι μειδιούν

    Η απόφασή των Γιώργου και Κωνσταντίνου Γεράρδου να οδηγήσουν το Πλαίσιο στην έξοδο από το χρηματιστήριο «ντύθηκε» με τον μανδύα της απογοήτευσης.

    Διότι όπως υποστηρίχθηκε από την πλευρά τους, το επενδυτικό κοινό δεν ανταποκρίθηκε στα θετικά κελεύσματα των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας και επέμενε να την κρατά σε υποτιμημένα επίπεδα αποτίμησης.

    Η αλήθεια φυσικά είναι τελείως διαφορετική όπως το είχε επισημάνει, προ ημερών  το mononews.gr.

    Ο Γιώργος και Κωσταντίνος Γεράρδος πουλάνε.

    Και είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν πολύ ακριβά.

    Προς αυτήν την κατεύθυνση και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει οι βολιδοσκοπήσεις και προκαταρκτικές επαφές όχι μόνο με funds αλλά και με δυνητικά ενδιαφερόμενους άλλους «παίκτες» όπως είναι τα Public του επιχειρηματικού ομίλου του Πάνου Γερμανού.

    Από ορισμένες πηγές της αγοράς αναφέρεται ότι από την πλευρά των Γεράρδων ο πήχης έχει τεθεί αρκετά ψηλά, καθώς η ζητούμενη αποτίμηση για το Πλαίσιο φέρεται να είναι πέριξ των 300 εκατ. ευρώ…

    Φυσικά η αντίπαλη πλευρά που το άκουσε , χαμογέλασε ειρωνικά και σήκωσε το φρύδι.

    Το πλήρες ρεπορτάζ θα το διαβάσετε σε άλλο κείμενο του mononews.gr σε ρεπορτάζ του Δημήτρη Κόκκορη.

     

    Το street party του Θάνου  Πλεύρη

    Το αδιαχώρητο γινότανε χθες βράδυ στη Μαντζάρου 3 στο Κολωνάκι.

    Αιτία το street party του Υπουργού Υγείας για την ονομαστική του εορτή.

    Μέχρι και η Σόλωνος έκλεισε προσωρινά από φίλους του Θάνου Πλεύρη, που έσπευσαν να του ευχηθούν χρόνια πολλά.

    Ο εορτάζων φανερά ευδιάθετος αντάλλασσε χειραψίες και αγκαλιές, χωρίς να λέει όχι σε όσους του ζητούσαν μία σέλφι.

    Στο μεταξύ ο κόσμος σχημάτιζε ουρές και όσοι φορούσαν μάσκα ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα.

    Αν, πάντως, το πάρτι είναι δείκτης δημοφιλίας, οι οιωνοί για τον κ. Πλεύρη είναι καλοί για τις επικείμενες εκλογές…

     

    Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

    Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.