• Business

    Intrum: Ο Andrés Rubio πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου

    • NewsRoom

    Andrés Rubio CEO and President of Intrum AB


    Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής του νέου επικεφαλής του σουηδικού ομίλου

    Στην επιλογή του Andrés Rubio ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Intrum προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του σουηδικού ομίλου. Ο κ. Rubio εκτελούσε χρέη προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου από τον Αύγουστο του 2022 .

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Intrum το Δ.Σ. διεξήγαγε μια ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης και η επιλογή του κ. Rubio στηρίχθηκε στις ικανότητες, την εμπειρία και τις ηγετικές του ικανότητες.

    Σημειώνεται ότι μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του επικεφαλής του σουηδικού ομίλου περιλαμβάνονταν ο διευθύνων σύμβουλος της Intrum Hellas, Γεώργιος Γεωργακόπουλος.

    Η εγχώρια αγορά είναι μια από τις βασικές στρατηγικές αγορές της Intrum με τις υπό διαχείριση απαιτήσεις να ξεπερνούν τα 25 δις. ευρώ και ο κ. Γεωργακόπουλος έχει αναβαθμισμένο ρόλο στον όμιλο μετέχοντας από το 2020 στην Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου Intrum.

    «Είμαι υπερήφανος και ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω τον ρόλο του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Intrum. Πρόκειται για μια παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία με ισχυρή επιχειρησιακή πλατφόρμα, υψηλής ποιότητας πελάτες και συνεργάτες και, το σημαντικότερο, εξαιρετικά ικανούς και αφοσιωμένους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού. Μαζί με την ομάδα, θα επιταχύνω την ανάπτυξή μας μέσω της εκτέλεσης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την οικοδόμηση μιας μακροπρόθεσμα ανταγωνιστικής Intrum. Ανυπομονώ να παρουσιάσω το όραμα και το σχέδιό μας στο εγγύς μέλλον», τόνισε ο Andrés Rubio.

    Σημειώνεται ότι ο σουηδικός όμιλος συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων παγκοσμίως εταιριών διαχείρισης απαιτήσεων έχοντας παρουσία σε 24 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 10.000 εργαζoμενους.

    Διαβάστε επίσης

    H Intrum αναγνωρίζεται και πιστοποιείται ως «Great Place to Work» για πρώτη φορά στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ