• Real Estate

    Τεχνική Ολυμπιακή: Προτιμητέος επενδυτής για την απόκτηση χαρτοφυλακίου έως 186 ακινήτων

    • NewsRoom
    Κωνσταντίνος Στέγγος, Πρόεδρος Τεχνικής Ολυμπιακής

    Κωνσταντίνος Στέγγος, Πρόεδρος Τεχνικής Ολυμπιακής


    Προτιμητέος επενδυτής, για την απόκτηση χαρτοφυλακίου έως 186 ακινήτων από την Intrum Hellas, ανακηρύχθηκε η Τεχνική Ολυμπιακή.

    Συγκεκριμένα, η Εταιρεία με την επωνυμία “ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.” (εφεξής η Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η προσφορά που υπέβαλε σε διαγωνιστική διαδικασία (Project Arrow), την οποία διεξήγαγε η Grant Thornton Business Solutions S.A. κατ’ εντολή της Intrum Hellas REO Solutions Α.Ε., υπό την ιδιότητα της τελευταίας ως διαχειριστή ακινήτων, και η οποία αφορούσε την απόκτηση χαρτοφυλακίου έως 186 ακινήτων (ανεξάρτητων ιδιοκτησιών) ανακηρύχθηκε καταρχήν ως προτιμητέα (Preferred Offer).

    Πρόκειται για ακίνητα ευρισκόμενα σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδος, ιδιοκτησίας διαφόρων εταιρειών ειδικού σκοπού (SPVs) τη διαχείριση των οποίων έχει αναλάβει η Intrum Hellas REO Solutions A.E.

    Το προτεινόμενο τίμημα για την ως άνω συναλλαγή θα ανέλθει έως του ποσού των δέκα εννέα εκατομμυρίων οκτακοσίων χιλιάδων ευρώ (€19.800.000).

    Τα μέρη θα διαπραγματευθούν περαιτέρω τους ειδικότερους όρους για την ολοκλήρωση της συναλλαγής και την κατάρτιση των σχετικών συμβάσεων.

    Ως σύμβουλος της Εταιρείας στην συγκεκριμένη συναλλαγή ενεργεί η Mount Street Hellas Advisory Ltd Greek Branch.

    Η Εταιρεία θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.

    Διαβάστε επίσης

    Τεχνική Ολυμπιακή: Σε δυο μήνες το νέο πόρισμα για το τίμημα του Πόρτο Καρράς

    Profile: Πούλησε σχεδόν το σύνολο των ιδίων μετοχών της

    Τζεφ Μπέζος: Πόσο κοστίζει το δαχτυλίδι αρραβώνων της Λόρεν Σάντσεζ



    ΣΧΟΛΙΑ