• Real Estate

    Σε πλειστηριασμό όλα τα ακίνητα της Ektasis Development από την ειδική διαχειρίστρια


    Τίτλοι τέλους μπαίνουν για την Ektasis Development, εταιρεία real estate την οποία το 2007 η ICAP συμπεριέλαβε μεταξύ των 500 πιο κερδοφόρων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

    Όλα τα ακίνητά της βρίσκονται σε διαδικασία πλειστηριασμού από τη σύμβουλο και ειδική διαχειρίστρια, Pricewaterhousecoopers Business Solusions.

    Πρόκειται ειδικότερα για 15 πλειστηριασμούς με τα μεγαλύτερα σε αξία ακίνητα να είναι οικόπεδο 17 στρεμμάτων επί των οδών Χειμάρρας 10-12 και Λεωφόρου Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στην περιοχή Σώρος του Αμαρουσίου (με ερειπωμένο κτήριο που φιλοξενούσε μέχρι το 2009 την έδρα της Kodak) και οικόπεδο στη συμβολή της Λεωφόρου Κύμης με την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στην Κηφισιά όπου βρίσκεται ημιτελές κτίσμα.

    Οι δεσμευτικές προσφορές από τους ενδιαφερόμενους θα κατατίθενται από τη Δευτέρα 7/12/2020 έως και την Πέμπτη 10/12/2020 στα γραφεία της Ektasis στην οδό Παλαιολόγου 12, στο Νέο Ηράκλειο και η αποσφράγισή τους θα γίνει από την ειδική διαχειρίστρια στις 16 Δεκεμβρίου 2020.

    Η Ektasis Development με βασικό μέτοχο και επικεφαλής τον επιχειρηματία Παναγιώτη Ευθυμίου έκανε δύο προσπάθειες να μπει σε καθεστώς εξυγίανσης χωρίς αποτέλεσμα. Με βάση τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό της (2017) το σύνολο του ενεργητικού της είναι 132,6 εκατ. ευρώ, ενώ οι οφειλές που αναγνωρίζει έναντι των τραπεζών 116,5 εκατ. ευρώ.



    ΣΧΟΛΙΑ