• Η extreme κίνηση του Τσίπρα, τα μυστήρια του ΟΤΕ και της Ελλάκτωρ, το τελευταίο σφυρί στον Λουκά Έλληνα, πού θα δέσουν τα yachts Λάτση και Διαμαντίδη και ποια super rich χτίζει σπίτι με 1.100 τ.μ. γκαρνταρόμπα

    Μετά τις κινήσεις που έκανε χθες ο Τσίπρας δηλαδή να εργαλειοποιήσει πλήρως τον πρόεδρο  της ΑΔΑΕ κ. Χρήστο Ράμμο και την συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, αμέσως πήρα τηλέφωνο τις πηγές μου.

    image

    Τσίπρας: Θα κάνει την extreme κίνηση;

    Μετά τις κινήσεις που έκανε χθες ο Τσίπρας, δηλαδή να εργαλειοποιήσει πλήρως τον πρόεδρο  της ΑΔΑΕ κ. Χρήστο Ράμμο, και τη συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, αμέσως πήρα τηλέφωνο τις πηγές μου.

    Ένα ακραίο σενάριο αναφέρει ότι  ίσως θα παραιτηθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έτσι ώστε να προκληθούν εκλογές σε 40 ημέρες.

    Ακραίο σενάριο μεν, πάντως το Σύνταγμα του δίνει αυτή την δυνατότητα.

    Η πηγή μου λοιπόν μου είπε ότι δεν θα συμβεί κάτι το extreme.

    Είναι ένα πολιτικό παιχνίδι του Τσίπρα από αυτά που άρεσαν και στον Γιάννη Βαρουφάκη.

    Επειδή το moto του την προεκλογική περίοδο θα είναι «παρακολουθήσεις και δικαιοσύνη» θέλει να προκαλέσει φασαρία και χειροκροτήματα από τους βουλευτές του.

    Η πηγή μου μού εξήγησε ακόμα ότι «η πρόταση μομφής προφανώς και δεν έχει νόημα υπό τις παρούσες συνθήκες. Από την μια σε λίγες εβδομάδες προκηρύσσονται εκλογές και κατά γενική ομολογία μια πρόταση μομφής ισχυροποιεί τον κυβερνών κόμμα».

    Νομίζω συμφωνώ με την πηγή μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

    Επίσης η σημερινή ημέρα είναι κάτι σαν επέτειος του Τσίπρα.

    Στις 25 Ιανουαρίου του 2015 ο Τσίπρας έγινε για πρώτη φορά πρωθυπουργός μετά τις εκλογές και ξεκίνησε η μεγάλη μαύρη σελίδα στην ιστορία της χώρας.

    Πάντως έτσι που πάει ο κ. Ράμμος τον βλέπω να κατεβαίνει στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2023…

     

    Τα μυστήρια της Ελλάκτωρ και του ΟΤΕ

    Χθες στο χρηματιστήριο ενώ όλα πήγαιναν καλά, μόλις έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τους βουλευτές του σήμερα στην Βουλή, ο δείκτης άρχισε να χάνει έδαφος.

    Ανεξάρτητα από τις επιμέρους απώλειες η τα κέρδη των μετοχών δυο πράγματα θα επισημάνω.

    Τις απώλειες της Ελλάκτωρ ΕΛΛΑΚΤΩΡ 1,16% 2,62 (κεφαλαιοποίηση 745 εκατ. ευρώ) κατά περίπου 6% για δεύτερη συνεχομένη ημέρα.

    Απώλειες 12% σηματοδοτούν ότι κάτι χάλασε.

    Η εναλλακτικά κάποια συμφωνία φαίνεται να σκαλώνει…

    Πάντως το μικρό free float της μετοχής (περίπου 14%) ευνοεί τα απότομα σκαμπανεβάσματα.

    Μια μετοχή ούτε ανεβαίνει τυχαία ούτε πέφτει τυχαία.

    Να το ξέρετε αυτό.

    Επίσης τέτοιου μεγέθους μετοχές εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης για να αυξήσουν τις τιμές τους σημαίνει ότι ασχολούνται «μεγάλα» παιδιά με λεφτά και όχι ιδιώτες επενδυτές…

    Επίσης θα σας επισημάνω την κλασική συμπεριφορά της μετοχής του ΟΤΕ ΟΤΕ -0,90% 14,28 που έκλεισε στα  14,66 ευρώ.

    Σας έχουμε εξηγήσει εδώ και ημέρες την συμπεριφορά του ΟΤΕ ο οποίος κινείται σε ένα στενό range τιμών μεταξύ 14,60 έως 14,80.

    Επειδή κάτι τέτοιο είναι σπάνιο, εκτός και εάν επίκειται μια μεγάλη κίνηση ή big deal, o Wiseman συνεχίσει το ρεπορτάζ.

    Εάν υπάρχει μυστικό big deal ακόμα καλύτερα.

    Θα σας το έχουμε επισημάνει πρώτοι.

    Εδώ βέβαια τον πρώτο λόγο θα τον έχει η κατά 50% μέτοχος του ΟΤΕ, η γερμανική DTelecom.

    Piraeus Sec: Τι θα γίνει στο Παρίσι

    Στις 2 Φεβρουαρίου στο Παρίσι διοργανώνεται το καθιερωμένο Investor day της Piraeus Sec, για 5η συνεχόμενή χρονιά.

    Φέτος θα λάβουν μέρος οι εταιρείες ADMIE HOLDINGS ΑΔΜΗΕ 0,90% 2,24, ALPHA BANK ΑΛΦΑ -1,85% 1,59, FOURLIS ΦΡΛΚ 0,73% 4,14 , HELLENIC EXCHANGES ΕΛΠΕ 2,31% 8,43 , MOTOR OIL ΜΟΗ -0,15% 27,16 , MYTILINEOS GROUP ΜΥΤΙΛ 0,37% 38,20, NBG, OPAP , PPC, SARANTIS ΣΑΡ -0,34% 11,90 , TITAN TITC 0,68% 29,75 , GEKTERNA ΓΕΚΤΕΡΝΑ 0% 16,78 , TENERGY ΤΕΝΕΡΓ -0,71% 18,24 και η IDEAL.

    Μαθαίνω επίσης ότι θα γίνουν και κάποια ραντεβού για λογαριασμό της Πειραιώς με γαλλικά funds μεταξύ αυτών της Allianz, της Amundi, της ΑΧΑ, της ΑΧΙΟΜ κλπ.

     

    Ideal: Τα μυστικά του placement  

    Συνοψίζοντας την εικόνα του επιτυχημένου Placement της Ideal που έγινε προ ημερών μάθαμε τα εξής:

    Ο Λάμπρος Παπακωνσταντίνου της Ideal Holdings την Τρίτη 17/1 απευθύνθηκε σε 3 χρηματιστηριακές εταιρείες για να απορροφήσουν μετοχές που οι παλαιοί μέτοχοι της Three Cents αποφάσισαν να πουλήσουν στην προκαθορισμένη τιμή 3,40.

    Την επόμενη ημέρα οι 3 χρηματιστηριακές  ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους και ενημέρωσαν την εταιρία για των αριθμό των μετοχών που μπόρεσαν να γράψουν στο book τους.

    Από την συλλογική προσπάθεια των τριών ΑΧΕΠΕΥ, την μερίδα του λέοντος απορρόφησε η Eurobank Equities η οποία πραγματοποίησε σε πακέτα άνω του 70% των διαθέσιμων μετοχών του placement.

    Πιο συγκεκριμένα, τα πακέτα της Eurobank Equities πραγματοποιήθηκαν σχεδόν αποκλειστικά από τον head των Corporate πελατών Φώτη Σταυρίδη που τοποθέτησε γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες στο μετoχικό κεφάλαιο της Ideal.

    Well Done!

    Kληρώνει αύριο στον Άρειο Πάγο για τα κόκκινα δάνεια

    «Στασίδι» στον Άρειο Πάγο προβλέπω να πιάνουν από αύριο πρωί – πρωί οι εκπρόσωποι των Servicers, καθώς μία  από τις πιο κρίσιμες δικαστικές διαμάχες πρόκειται να διεξαχθεί  κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας.

    Από την  έκβαση της θα κριθεί εν πολλοίς και  το μέλλον της διαχείρισης των κόκκινων δανείων.

    Αυτό που διακυβεύεται είναι η άρση της απόφασης 822/22.

    Πρόκειται για την απόφαση σύμφωνα με την οποία οι διαχειριστές δανείων αλλά και funds που είχαν αποκτήσει την κυριότητα δανείων με εμπράγματες εξασφαλίσεις, βασιζόμενες στον νόμο για την τιτλοποίηση δανειακών χαρτοφυλακίων του 2003, δεν είχαν δικαίωμα να προχωρούν σε πλειστηριασμούς και άλλα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης.

    Απ’ ό,τι έχω πληροφορηθεί η εισήγηση προς την Ολομέλεια φαίνεται να είναι θετική, ξεμπλοκάροντας έτσι την αγορά των κόκκινων δανείων η οποία είχε αγκυλωθεί στα νομικίστικα γρανάζια.

    Πάντως χωρίς να προδικάζουμε την τελική απόφαση της Ολομέλειας, χρήσιμο είναι να γνωρίζουμε ότι το θέμα δεν σταματάει εδώ καθώς ακόμη και η έκδοση της είναι μία αρκετά χρονοβόρος διαδικασίας.

    Ως γνωστόν οι δικαστικές αποφάσεις ισχύουν μετά την επίσημη δημοσίευση τους, η οποία συνήθως χρειάζεται τουλάχιστον ένα τρίμηνο μετά την συνεδρίαση της Ολομέλειας.

    Επομένως σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα η δημοσίευση θα γίνει λίγο πριν ή μετά τις εκλογές.

    Σε αναμονή για την «απογείωση» του Rafale της Εθνικής

    Από αναβολή σε αναβολή φαίνεται να πηγαίνει το περίφημο πρόγραμμα Rafale της Εθνικής ΕΤΕ -1,43% 7,56  το οποίο αφορά την πώληση ακινήτων αξίας περίπου 100 εκατ. ευρώ που  έχουν αγοραστεί από την Τράπεζα σε πλειστηριασμούς.

    Αρχικά το πακέτο των ακινήτων σχεδιαζόταν να βγει στην αγορά με διαγωνιστική διαδικασία το φθινόπωρο προκειμένου η πώληση να έχει ολοκληρωθεί στο τέλος του 2022.

     Κάτι που προδήλως δεν πραγματοποιήθηκε καθώς η διοίκηση της Τράπεζας και ο σύμβουλος (Deloitte) έκριναν ότε οι συνθήκες στις αγορές δεν ήταν ευνοϊκές.

    Μετατέθηκε λοιπόν η συναλλαγή για τις αρχές του χρόνου.

     Όμως για μία ακόμη φορά φαίνεται ότι επικρατούν δεύτερες σκέψεις, με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να μετατίθεται πιθανότατα για μετά τις εκλογές.

    Να σας θυμίσω ότι το πακέτο  περιλαμβάνει κυρίως οικιστικά ακίνητα (διαμερίσματα και μονοκατοικίες) σε όλη τη χώρα και δευτερευόντως εμπορικά ακίνητα.

    Ο αριθμός και η ποιότητα των εμπορικών ακινήτων θα καθορίσουν επίσης την τελική αξία του χαρτοφυλακίου.

    Βέβαια για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους η Εθνική δεν αντιμετωπίζει και καμία ιδιαίτερη πίεση προκειμένου να ξεφορτωθεί τα ακίνητα αυτά καθώς  διαθέτει το μικρότερο χαρτοφυλάκιο ανακτηθέντων ακινήτων, σε σχέση με τις υπόλοιπες συστημικές τράπεζες.

    Για αυτό άλλωστε το λόγο η Εθνική δείχνει να έχει διαφοροποιηθεί από την Alpha ΑΛΦΑ -1,85% 1,59 και την Πειραιώς ΠΕΙΡ -3,08% 3,78 οι οποίες αναπτύσσουν τα χαρτοφυλάκια των επενδυτικών ακινήτων που έχουν ανακτηθεί προκειμένου να ενισχύσουν τα έσοδα τους από παράλληλες δραστηριότητες.

     

    Τι αλλάζει με το διαζύγιο του Κοπελούζου με τους Ρώσους

    Από συνεταίροι εμπορικοί συνεργάτες έγινε η Gazprom και ο όμιλος Κοπελούζου που εξαγοράζοντας το ποσοστό της πρώτης  πλέον  είναι ο κατά 100% ιδιοκτήτης της Προμηθέας Γκάζ.

    Μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες γόνιμης επενδυτικά συνύπαρξης στην Ελλάδα ο Όμιλος Κοπελούζου και ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom Export αποφάσισαν να λύσουν την εταιρική τους σχέση.

    Οι Ρώσοι αποχωρούν από την κοινή εταιρεία Προμηθέας Γκάς και ο Ελληνικός Όμιλος εξαγοράζει το 50% των μετοχών που κατείχαν.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή προετοιμάζεται εδώ και μήνες, αφού  από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, η Μόσχα αποσύρει τις συμμετοχές της από κοινές εταιρείες στις δυτικές χώρες.

    Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο της Gazprom με την Προμηθέα Γκάζ για την προμήθεια φυσικού αερίου ποσότητας 700 εκατ. κυβικών μέτρων ετησίως (εκ των οποίων τα 400 εκατ. κυβικά έχουν εκχωρηθεί στη ΔΕΗ) συνεχίζει να ισχύει κανονικά μέχρι το 2027.


    Ούτε parking δεν έμεινε στον Λουκά Έλληνα

    Όλα του τα ακίνητα κατέληξαν σε επενδυτές ακινήτων – όπως άλλοτε συστηνόταν κι ο ίδιος.

    Πλέον στον Λουκά Έλληνα τον 50χρονο Ελληνο Κύπριο επιχειρηματία από τη Λεμεσό,  δεν έμεινε ούτε θέση στάθμευσης, αφού την τελευταία βγάζει στο σφυρί η Intrum.

    Πάντως, όσο πυκνοκατοικημένο κι αν είναι το Μαρούσι (εκεί βρίσκεται η θέση), 9.700 ευρώ είναι μάλλον πολλά.

    H εντυπωσιακή του διαδρομή προς την …καταστροφή ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αγοράζοντας τότε με φρενήρη ρυθμό ακίνητα ,  σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, με κορωνίδα το κτίριο στο Μαρούσι, το οποίο στεγάζει σήμερα τα γραφεία των ΕΛΠΕ ΕΛΠΕ 2,31% 8,43 , το οποίο απέκτησε από την Ektasis Development του Π. Ευθυμίου αντί 55 εκατ. ευρώ.

    Όταν άρχισε η κατάρρευση, περίπου το 2018, με τα  χρέη να σωρεύονται και τις τράπεζες να αρχίζουν να αναρτούν στην πλατφόρμα e-auction τα ακίνητα του κ. Λουκά Έλληνα για να βγουν στον πλειστηριασμό,  κρατήθηκε στην επιφάνεια χάρη σε ένα μπακάλικο που είχε αγοράσει στο Λονδίνο.

    Για την ακρίβεια πρόκειται για, ντελικατέσεν με ελληνικά προϊόντα.

    Τότε πήρε την απόφαση να μετακομίσει με την οικογένεια στο Λονδίνο γυρίζοντας έτσι  σελίδα στη ζωή τους.


    ΑΚΤΩΡ: Κι όμως «κινείται» η εξαγορά από Κούτρα-Τσέντα

    Μπορεί αρκετοί να έχουν διαγράψει  το ενδεχόμενο της εξαγοράς της ΑΚΤΩΡ από το δίδυμο Κούτρα-Τσέντα, αλλά θα μου επιτρέψετε να εκφέρω διαφορετική γνώμη καθώς το μαρκάρισμα των δύο ανδρών προς το κατασκευαστικό βραχίονα της Ελλάκτωρ ΕΛΛΑΚΤΩΡ 1,16% 2,62  φαίνεται να είναι αρκετά στενό.

     Σε αυτό πάντως επιμένει πολύ καλή πηγή μου η οποία είναι σε θέση να γνωρίζει το βυζαντινό παρασκήνιο του  κατασκευαστικού κλάδου.

    Αν το σκεφτούμε όλα έχουν μία τιμή και από τη μία πλευρά ο Δημήτρης Κούτρας θα ήθελε πάρα πολύ να αναλάβει ξανά τα ηνία μίας κατασκευαστικής, και τι καλύτερο από το να επιστρέψει στον ΑΚΤΩΡ,  ενώ από την άλλη ο κύπριος επιχειρηματίας Κύπρος Τσέντας φαίνεται να έχει όρεξη να ρίξει χρήμα στις κατασκευές.

    Η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών φαίνεται ότι ξεκίνησε όταν η Intrakat  ΙΝΚΑΤ 1,12% 5,40 και η Wade Adams του Κύπρου Τσέντα, που αναλαμβάνει έργα στη Μέση Ανατολή, κατέβηκαν μαζί το 2022 για τα έργα υποδομής στο Ελληνικό.

    Τότε ήταν και η πρώτη φορά που ο κύπριος επιχείρησε μέσω του Δημήτρη Κούτρα να έρθει σε επαφή με την Intrakat για να αγοράσει μεγάλο ποσοστό στην εισηγμένη.

    Βέβαια οι  δυνατές φιλίες  δοκιμάζονται στις δύσκολες στιγμές και όχι στα εύκολα.

    Έτσι τόσο ο Κύπριος όσο και το «αιωνόβιο» πρώην στέλεχος των ελληνικών κατασκευών στράφηκαν προς τη Δομική Κρήτης με στόχο να εξαγοράσουν τουλάχιστον το 50% της εισηγμένης.

    Όμως, και αυτό το deal φαίνεται να έχει στοιχειώσει, αλλά οι δύο άνδρες δεν το βάζουν κάτω και πλέον έχουν στραφεί προς τον ΑΚΤΩΡ.

    Λέτε η τρίτη προσπάθεια να είναι και η τυχερή;

     

    Μείωσε δραστικά τις χρεώσεις καταναλωτή ο Στάσσης της ΔΕΗ και βρήκε δημοσιονομικό χώρο ο Σταικούρας

    «Τύχη αγαθή» για την κυβέρνηση αυτή την (προεκλογική) εποχή ότι δεν χρειάζονται μεγάλες επιδοτήσεις προς τα νοικοκυριά για το ρεύμα, άρα περισσεύουν χρήματα για επιπλέον «δημοσιονομικό χώρο» όπως λέει ο ΥΠΟΙΚ Χρήστος Σταϊκούρας που ετοιμάζεται, όπως έγινε γνωστό,  να εισηγηθεί έξτρα Δώρο Πάσχα.

    Και εξηγούμαι: ο ΥΠΕΝ Κώστας Σκρέκας  ανακοινώνει, τις πιο μικρές επιδοτήσεις για τα νοικοκυριά στην αγορά του ρεύματος, εδώ και ένα 8μηνο.

    Συγκεκριμένα για το Φεβρουάριο, οι επιδοτήσεις δεν θα είναι πάνω από 5 – 6 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

    Αυτό γίνεται χάρη στη χρέωση  της μεγαλύτερης εταιρίας-παρόχου που αποτελεί το «μπούσουλα» για την επιδότηση και είναι η ΔΕΗ.

    Πράγματι ο Πρόεδρός της Γιώργος Στάσσης  έριξε χαμηλά τις τιμές καταναλωτή εκμεταλλευόμενος τη διεθνή συγκυρία. Ανακοίνωσε για το Φεβρουάριο χρέωση 19,9 λεπτά/ KWh για νοικοκυριά με μηνιαία κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες.

    Το ποσό αυτό είναι  60% χαμηλότερο (!)  από την αντίστοιχη χρέωση της επιχείρησης για τον Ιανουάριο.

    Ο ΥΠΕΝ Κώστας Σκρέκας  λοιπόν για να πετύχει την τελική τιμή – στόχο των 14-16 λεπτών ανά κιλοβατώρα, χρειάζεται επιδότηση μόνο 5-6 λεπτών.

    Τον Ιανουάριο είχε χρειαστεί να δώσει  34 λεπτά ανά  κιλοβατώρα, για να καταλάβετε.

    Αντίστοιχα το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης είχε πληρώσει το Γενάρη περίπου  800 εκατομμύρια  ευρώ για επιδοτήσεις, ενώ για το Φεβρουάριο θα πληρώσει μόνο 65.

    Νάτος λοιπόν ο «δημοσιονομικός χώρος» που λέγαμε.

    Γι αυτό πανηγυρίζει και ο «τυχερός» ΥΠΟΙΚ Χρήστος Σταϊκούρας για τον κρατικό προϋπολογισμό που εδώ και μήνες δεν πληρώνει για επιδοτήσεις.

     

    Διαμαντίδης και Λάτση στον ήλιο (της μαρίνας)

    Όπως γνωρίζετε η μαρίνα στον Αστέρα Βουλιαγμένης που ολοκληρώνεται η κατασκευή της σε λίγους μήνες, είναι  διάσημη ανάμεσα στους πλουσίους και ισχυρούς της Αθήνας.

    Άπαντες αναζητούν μια θέση για τα mega yachts που κατέχουν.

    Όμως οι θέσεις είναι λιγοστές.

    Μόλις 59.

    Έως τα εγκαίνια της μαρίνας που θα γίνουν τον Μάϊο λογικά θα έχουν κλειδώσει όλες οι θέσεις.

    Μέχρι στιγμής οι τυχεροί είναι μόλις δυο.

    Διαμαντής Διαμαντίδης και μέλη της οικογένειας της Μαριάννας Λάτση.

    H γκαρνταρόμπα των 1.100 τ.μ. .

    Άλλωστε όπως ξέρετε ο Διαμαντής  Διαμαντίδης έχει αγοράσει 11 οικόπεδα μέσα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης ενώ τα τέκνα της Μαριάννας Λάτση δηλαδή οι Φίλιππος και Εριέττα από ένα οικόπεδο.

    Αυτό που ίσως δεν έχετε μάθει είναι στα σπίτια που θα χτιστούν,  ο «σεμνός» Φίλιππος Λάτσης ζήτησε να κατασκευαστεί ένα ωραίο γυμναστήριο ενώ η Εριέττα Λάτση ζήτησε να κατασκευαστεί στο υπόγειο του σπιτιού μια γκαρνταρόμπα συνολικής έκτασης 1100 τ.μ.

    Ναι καλά διαβάσατε.

    Ολόκληρο το υπόγειο των 1.100 τ.μ. θα είναι η γκαρνταρόμπα της νεαράς Εριέττας.

    Εκτιμώ ότι τα δυο σπίτια θα είναι περίπου 2.200 τ.μ. το καθένα.

    Ίσως και κάτι παραπάνω….

    SUPERBE!!!

     Η Βασιλική η Α΄ της Πελοποννήσου και του Υπουργείου Υποδομών

    Αυτοκρατορικές τάσεις φαίνεται να έχει η Βασιλική η Α’, η οποία νομίζει πως μάλλον κατάγεται από κάποιο βασιλικό οίκο της Πελοποννήσου.

    Στην πραγματικότητα, ωστόσο, είναι κοινή θνητή και έχει αναλάβει το σημαντικό έργο της επικοινωνίας του Υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη.

    Σε επανειλημμένες ερωτήσεις η Βασιλική η Α’ αρνείται να δώσει απαντήσεις, καθώς πιστεύει πως βρίσκεται αρκετά επίπεδα πάνω από αυτό των δημοσιογράφων και πως της αρμόζει να μιλάει μόνο με εκδότες.

    Προφανώς, ο Υφυπουργός θα πρέπει να διαλέγει καλύτερα τους συνεργάτες του και να προβληματιστεί για το επικοινωνιακό του team, καθώς μία τέτοια αντιμετώπιση μόνο κακό του κάνει.

     

    Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

    Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.