• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Αρνήθηκαν να τον χαιρετήσουν σε περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Ιωνία

    (Ξένη Δημοσίευση) Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με εκπροσώπους του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Ιωνία, Αθήνα, Τρίτη 06 Ιουνίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με εκπροσώπους του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Ιωνία, Αθήνα, Τρίτη 06 Ιουνίου (Φωτογραφία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)


    Τη Νέα Ιωνία επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περπάτησε σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της περιοχής και μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών.

    Κάποια στιγμή ο κ. Μητσοτάκης πέρασε και από το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου με μία χαρακτηριστική κίνηση, στέλεχος του κόμματος έδιωξε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πήγε να χαιρετήσει διά χειραψίας.

    «Καλημέρα σας. Α, ούτε χαιρετάμε ε; Τα καινούργια είναι αυτά; (σ.σ.: κοιτάζοντας προεκλογικά φυλλάδια). Έχετε μείνει με το παλιό υλικό. Εσείς είστε της σχολής Βαρουφάκη βλέπω, δεν χαιρετάτε καν, δεν σας πήγε πολύ καλά αυτό αλλά δεν πειράζει», είπε ο κ. Μητσοτάκης και αποχώρησε από το περίπτερο.

     

    Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Μαΐου, στελέχη του ΜέΡΑ25, που βρίσκονταν στο περίπτερο του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη στην Κυψέλη, αρνήθηκαν και εκείνοι να ανταποδώσουν τον χαιρετισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Διαβάστε επίσης:

    ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ παίζει ακροδεξιά παιχνίδια με κυπατζίδικες διαρροές για τη Θράκη

    Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης

    Μητσοτάκης στο νέο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ: Έγινε το πρώτο βήμα- Τίποτα δεν έχει κριθεί

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ