• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Επεισόδιο στο περίπτερο του ΜέΡΑ25

    Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Από τα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και του ΜέΡΑ25 πέρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το μεσημέρι του Σαββάτου (13/5) κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην Κυψέλη.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε και από το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ και χαιρέτισε όσους βρίσκονταν εκεί, οι οποίοι ανταπέδωσαν.

    Παράλληλα, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτισε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τους είπε αστειευόμενος «καλή επιτυχία δεν μπορώ να ευχηθώ, αλλά μπορώ να πω καλημέρα. Καλές εκλογές να έχουμε», ένα μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε «πολιτικός πολιτισμός» με τον πρωθυπουργό να λέει χαμογελώντας «έτσι πρέπει. Να είστε καλά γεια σας».

    Αντιθέτως εντύπωση προκάλεσε η κίνηση μελών του ΜέΡΑ25 να μην δώσουν το χέρι τους στον πρωθυπουργό όταν εκείνος πήγε να τους χαιρετήσει.

    Ωστόσο, η κυρία που βρισκόταν μέσα στο περίπτερο αρνήθηκε να δώσει το χέρι της. Τότε, ο πρωθυπουργός χαμογελώντας είπε: «Δεν χαιρετάτε καν; Ούτε χειραψία;».

    Μάλιστα, μία άλλη κυρία ακούστηκε να λέει προς τον πρωθυπουργό «Όχι, να μας κοπεί το χέρι».

    «Έτσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, έτσι μπράβο, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό, να είστε καλά» σχολίασε τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Η υποψήφια βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαριάνα Τσίχλη, δε, όχι μόνο δεν επέκρινε τη συμπεριφορά αυτή αλλά την επικρότησε με ανάρτησή της στο Twitter χρησιμοποιώντας τη φράση «πολύ σωστά έπραξαν οι συντρόφισσες».



    ΣΧΟΛΙΑ