• Άρθρα

  Φαίνη Χατζηαθανασιάδου (Δήμος Ψυχικού): Ποιοι και γιατί με απειλούν

  • Της Φαίνης Χατζηαθανασιάδου
  Φαίνη Χατζηαθανασιάδου: «Γνωρίζουμε τι σημαίνει δουλειά»

  Φαίνη Χατζηαθανασιάδου


  Η τελευταία εβδομάδα ήταν μια μεγάλη αποκάλυψη τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για τους πολίτες του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού που καλούνται την Κυριακή να επιλέξουν ποιος από τους δύο συνυποψήφιους μου Δημάρχους θα αναλάβει την 5ετή διακυβέρνηση.

  Με πολύ καθαρή τοποθέτηση ανακοίνωσα την Πέμπτη το πρωί, την απόφαση για στήριξη του Δημήτρη Γαλάνη, την οποία έλαβα σε συνεργασία με τους πρώτης γραμμής συνεργάτες μου και για τους λόγους που έκανα γνωστούς.

  Πριν ακόμη από τη δημόσια τοποθέτηση μου και πολύ περισσότερο μετά από αυτή, ξεκίνησε ένας ανηλεής πόλεμος λάσπης με δημόσιες αναφορές από τον Χαράλαμπο Μπονάτσο για σκιώδεις συναλλαγές μου, κάτι που αποτελεί σαφή πρόκληση εισαγγελικής παρέμβασης και δικαστικής εκτιμήσεως.

  Δεχτήκαμε πλήθος προσωπικών ανώνυμων τηλεφωνικών απειλών τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου, ότι σε περίπτωση που θα εκλεγεί ο Δημήτρης Γαλανής θα υποστώ σωματική βία, προσωπικού μου bullying και ανήθικων πολιτικών τακτικών με την εργαλειοποίηση της προεκλογικής μου καμπάνιας προς προσωπικού μου και των συνεργατών μου διασυρμού.

  Επίσης, χθες το απόγευμα ξεκίνησε σειρά τηλεφωνικών οχλήσεων σε φίλους και γνωστούς μου, όπου ανώνυμα τους «ενημέρωναν» πως η στήριξη μου προς τον Δημήτρη Γαλάνη είναι αποτέλεσμα συνδιαλλαγής θέσης και αξιώματος!

  Τους ενημερώνω δημόσια ότι δεν φοβάμαι, ότι δεν έχω μάθει να εκβιάζομαι και ότι τους αγώνες μου τους δίνω μέχρι τέλους με τους δικούς μου όρους με αλήθεια και με καθαρές κουβέντες!

  Νιώθω βαθύ οίκτο για την κατρακύλα ενός ανθρώπου που θέλει να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, αλλά και των υποψηφίων του συμβούλων.

  Η δολοφονία χαρακτήρων, η έλλειψη δημοκρατίας και η τοξική πόλωση με προπαγανδιστικές παραμέτρους, δεν αξίζουν στο Προάστιο μας!

  Γιατί είναι σαφές πως ο σκοπός κ. Μπονάτσου δεν μπορεί να αγιάζει τα μέσα!

  Έτσι θέλουν να κυβερνήσουν το Δήμο μας;

  Αυτή είναι η ποιότητα τους;

  Αυτές είναι οι αξίες και ηθική σας;

  Αυτές τις τακτικές θα χρησιμοποιήσουν στην πρώτη δυσκολία ή διαφωνία;

  Ο κ. Μπονάτσος ήταν προβεβλημένος αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής από το 2019, έως την αποχώρηση του.

  Ο κ. Μπονάτσος αποτελεί μέρος όσων αρνητικών προέβαλα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας μου.

  Δεν θυμάμαι να έφερε καμία αντίρρηση σε όλα εκείνα, ούτε και να έκανε καμία εισήγηση για να αλλάξει κάτι!

  Προσωπικά παρουσίασα 180 εισηγήσεις, ο ίδιος δεν παρουσίασε ποτέ καμία εισήγηση και διαφοροποίηση από την πολιτική Γαλάνη.

  Ούτε καν αντιπολίτευση δεν άσκησε από τότε που έθεσε εαυτόν υποψήφιο δήμαρχο. Αναρωτηθήκατε άραγε γιατί;

  Γιατί ήταν μέρος διοίκησης.

  Τώρα επιθυμεί απλά την καρέκλα του δημάρχου.

  Με ποια εχέγγυα; Με ποιο πρόγραμμα;

  Τι έχει να επιδείξει;

  Και λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας έχει αντικρουόμενα συμφέροντα με την οικιστική φυσιογνωμία της Κηπούπολης του Ψυχικού και της Φιλοθέης.

  Επέλεξα να ψηφίσω την καλύτερη από τις 2 επιλογές για τη Φιλοθέη Ψυχικό, την επιλογή και της Νέας Δημοκρατίας.

  Η Νέα Δημοκρατία με ξεκάθαρη και δημόσια δήλωση της έλαβε θέση απόλυτης στήριξης στο πρόσωπο του κυρίου Γαλάνη.

  Είναι προφανές, ότι προέβη στην εν λόγω ενέργεια κατόπιν εσωτερικής αξιολόγησης των δύο προσώπων (κ. Γαλάνη και κ. Μπονάτσου) και δήλωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του κ. Γαλάνη .

  Ζω από κοντά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο από το 2014.

  Τόση διχόνοια, τοξικότητα, τέτοιο πολωτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δημοτών, είναι πρωτοφανές και μάλιστα σε επίπεδο χυδαίων αναρτήσεων.

  Λυπάμαι πολύ , αλλά σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει στους δημότες του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού αυτό το επίπεδο πόλωσης που έχουν δημιουργήσει οι υποψήφιοι και φίλοι του κ. Μπονάτσου.

  Υ.Γ. Ο Π. Ξυριδάκης το 2019, θεωρούσε τον κ. Μπονάτσο επικίνδυνο για τη φυσιογνωμία του προαστίου λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας ( φωτογραφία φυλλαδίου που διένειμε).

  Διαβάστε επίσης:

  Φιλοθέη – Ψυχικό: Στήριξη Φαίνης Χατζηαθανασιάδου σε Δημήτρη Γαλάνη ενόψει β’ γύρου

  Εκλογές: Σκληρή μάχη σε 6 περιφέρειες και 2 δήμους – Τα σενάρια και οι επικρατέστεροι

  Τραγωδία στο Ζεφύρι: Νεκρό ανήλικο παιδί από πυροβολισμό  ΣΧΟΛΙΑ