• Άρθρα

    Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Από το αναπηρικό αμαξίδιο στην «ανάσταση», οδηγώντας μία γουρούνα…

    Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Folli Follie στις Σπέτσες, το Σαββατοκύριακο 26-27 Αυγούστου 2023. Ακμαιότατος οδηγεί την γουρούνα του. Συνεπιβάτης του η σύζυγός του Καίτη. (αποκλειστικά δικαιώματα φωτογραφίας Mononews.gr)

    Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στις Σπέτσες, το Σαββατοκύριακο 26-27 Αυγούστου 2023. Ακμαιότατος οδηγεί την γουρούνα του. Συνεπιβάτης του η σύζυγός του Καίτη. (αποκλειστικά δικαιώματα φωτογραφίας Mononews.gr)


    Περιεχόμενα

    «Μία εικόνα, χίλιες λέξεις»

    ή

     

    «Φωτό μεγάλη εκραύγασε· Λάζαρε, δεύρο έξω»

    Ποιητική (δημιουργική) αδεία, ας μας επιτραπεί να παραφράσουμε τον Ευαγγελιστή για να αποδώσουμε, όσο πιο παραστατικά γίνεται, τι μεσολάβησε και είδαμε χθες, όπως είδαμε τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο στο δικαστήριο.

    Εκεί όπου ο ιδρυτής της Folli Follie εμφανίστηκε σαν άλλος «αναστημένος Λάζαρος» στη δίκη του για τους παραποιημένους οικονομικούς ισολογισμούς της εταιρείας του.

    Τότε…

    Η χθεσινή εικόνα του δεν θύμιζε ούτε στο ελάχιστο τον καταβεβλημένο κατηγορούμενο, ο οποίος προσερχόταν πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι, αρχικά στην ανακρίτρια για να απολογηθεί συμπληρωματικά και στη συνέχεια στη δίκη του που τελικά αναβλήθηκε.

    Τότε ήταν προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού και αγωνιζόταν να αποφυλακιστεί για λόγους υγείας.

    Σήμερα είναι ελεύθερος, αφού το 18μηνο έληξε πριν η Δικαιοσύνη αποφανθεί για το οικονομικό σκάνδαλο.

    O Δημήτρης Κουτσολιούτσος, υποβασταζόμενος από τους δικηγόρους του, Γιάννη Ηριώτη και Γιώργο Γεωργιάδη, προσέρχεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί για την υπόθεση της εταιρείας Folli Follie, Αθήνα, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ
    Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στο αναπηρικό αμαξίδιο
    Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στο αναπηρικό αμαξίδιο, προσέρχεται στα δικαστήρια προ 3 ετών

    Ο έκπτωτος πρόεδρος της Folli Follie προσήλθε, λοιπόν, χθες στο δικαστήριο, τρία ολόκληρα χρόνια μετά την παραπάνω φωτογραφία, χωρίς να χρειάζεται καν χείρα βοηθείας.

    Δίπλα του στο εδώλιο, ο γιος του, Τζώρτζης, και ακριβώς πίσω τους η σύζυγός του, Καίτη Κουτσολιούτσου.

    Με την «αγία οικογένεια» να δικάζεται από χθες για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, σε μία δίκη που αναμένεται να διαρκέσει μήνες…

    …και τώρα

    Τι μεσολάβησε, όμως, κι «αναστήθηκε» ο «Λάζαρος»;

    Να έπαψαν, άραγε, τα προβλήματα υγείας που τον είχαν καταβάλει τόσο ώστε να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι;

    Θα μπορούσε, θα έλεγε κάποιος καλόπιστος…

    Το γεγονός είναι, όμως, ότι από τη στιγμή που άρχισε να κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος, από τον Φεβρουάριο του 2022 και μετά, η εικόνα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου άλλαξε εντυπωσιακά.

    Και οι φωτογραφίες που έχει στην κατοχή του και δημοσίευσε κατ’ αποκλειστικότητα το mononews.gr (και τις οποίες «τσίμπησαν» άμεσα άλλα, ανταγωνιστικά media χωρίς μάλιστα να κάνουν καμία αναφορά στην προέλευσή τους) από τις διακοπές της οικογένειας στις όμορφες Σπέτσες το αποδείκνυαν περίτρανα.

    Με τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο να απολαμβάνει το ονειρικό ελληνικό καλοκαίρι, οδηγώντας μάλιστα γουρούνα!

    Με απόλυτη ευχέρεια κινήσεων και συνεπιβάτη τη συνοδοιπόρο του στη ζωή, τις επιχειρήσεις, αλλά και τα βάσανα, δικαστικά και μη, Καίτη Κουτσολιούτσου.

    Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στις Σπέτσες, το Σαββατοκύριακο 26-27 Αυγούστου 2023. Ακμαιότατος, οδηγεί την γουρούνα του. Συνεπιβάτης του η σύζυγός του, Καίτη Κουτσολιούτσου (Αποκλειστικά δικαιώματα φωτογραφίας mononews.gr)
    Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στις Σπέτσες
    Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στις Σπέτσες, το Σαββατοκύριακο 26-27 Αυγούστου 2023
    Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στις Σπέτσες
    Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στις Σπέτσες, το Σαββατοκύριακο 26-27 Αυγούστου 2023

    Αυτά και άλλα συνέβαιναν στις 26-27 Αυγούστου 2023.

    Δηλαδή 18 ημέρες πριν από τη χθεσινή. Με τις φωτογραφίες του mononews.gr να αποκαλύπτουν μία άλλη εικόνα από εκείνη που είχαν δημιουργήσει οι φωτογραφίες του υποβασταζόμενου πριν από τρία χρόνια επιχειρηματία.

    Δείχνοντας ότι τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας δεν φαίνεται να υπάρχουν. Όπως δεν υπήρχαν και οι τεράστιοι τζίροι της Folli Follie επί εποχής του.

    Όπως δεν υπήρχαν και οι πωλήσεις και τα τραπεζικά δεδομένα που εμφάνιζε. Και πολλά πολλά άλλα.

    Και, το σημαντικότερο, αυτές οι ίδιες φωτογραφίες, θα μπορούσαν να πουν οι κακές γλώσσες, είναι που εμπόδισαν τα προβλήματα υγείας να επανεμφανιστούν… Μέσα και έξω από το δικαστήριο…

    Να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι θα δικαστούν για τις κατηγορίες:

    1. Της εγκληματικής οργάνωσης (συγκρότηση, διεύθυνση, ένταξη).

    2. Της πλαστογραφίας (και της ηθικής αυτουργίας), από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με συνολικό όφελος και αντίστοιχη ζημία άνω των 120.000 ευρώ.

    3. Της απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσας (και της συνέργειας), κατά φυσικών και νομικών προσώπων, ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ.

    4. Της χειραγώγησης της αγοράς από κοινού, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση (και της συνέργειας σε αυτήν).

    5. Της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

    Ο ιδρυτής, δε, της εταιρείας, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, θα δικαστεί και για την επιπλέον κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης προνομιακής πληροφόρησης κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Folli Follie: Ως «αναστημένος Λάζαρος» εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος – Συνεχίζεται στις 27 Σεπτεμβρίου η δίκη – Διαβάστε το κατηγορώ της Folli Follie στους ιδρυτές της

    Άρθρο Παρέμβαση: Ο Φλωρίδης, ο Κουτσολιούτσος και οι βόλτες στις Σπέτσες με τη «γουρούνα»

    Folli Follie: Ξεπεράστηκαν τα κωλύματα – Στο εδώλιο σήμερα η οικογένεια Κουτσολιούτσου για τη μεγάλη κομπίνα



    ΣΧΟΛΙΑ