• Άρθρα

    Άρθρο παρέμβαση: Παράνομος ο εκδότης Δημήτρης Μάρης με τις “πλάτες” του Τσίπρα – Ο ρόλος του εφοπλιστή Παππά

    Δημήτρης Μάρης. Επικεφαλής 24 Media


    Προσέξτε τι αποκαλύφθηκε προ ολίγων ωρών. Ένα ραδιόφωνο, το news247, το οποίο εδώ και χρόνια ήταν ενημερωτικό, απασχολούσε 50 άτομα και μάλιστα υποστήριζε πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ, έκλεισε σήμερα το πρωί. Όμως η αλήθεια «βγήκε στο φως της δημοσιότητας» αργά το απόγευμα, όταν  το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης  αποκάλυψε ότι, στην ουσία, αυτό το ραδιόφωνο (news247) λειτουργούσε παράνομα.

    Είχε άδεια για μουσικό ραδιόφωνο και ο ιδιοκτήτης του, Δημήτρης Μάρης, το είχε μετατρέψει σε ενημερωτικό.

    Προσέξτε. Ένας επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν για 4 χρόνια και πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου, παρανομούσε με τις πλάτες του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους και υποστήριζε σθεναρά. Μάλιστα, η ΝΔ παλαιότερα τον είχε καταγγείλει ως διαπλεκόμενο επιχειρηματία και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έψαχνε να του βρει χρηματοδότες.

    Το κακό δεν είναι ένα media να υποστηρίζει κάποια πολιτική παράταξη. Ούτως ή άλλως, όλοι κάποιον υποστηρίζουν.

    Το αρνητικό είναι ότι ο επιχειρηματίας αυτός τόσα χρόνια παρανομούσε στις πλάτες διαφημιζομένων, καθώς σοβαρές επιχειρήσεις τού έδιναν τα λεφτά τους για να προωθούν τα προϊόντα τους.

    Ο επιχειρηματίας αυτός, μάλιστα, είχε συνεταιριστεί και με σοβαρούς εφοπλιστές. Μεταξύ αυτών, με τον Πέτρο Παππά, την Ευγενία Χανδρή κλπ.. Ωστόσο, όπως φημολογείται, η κ. Χανδρή, σε αντίθεση με τον κ. Παππά, έχει σταματήσει τη συνεργασία μαζί του.



    ΣΧΟΛΙΑ