array(0) {
}
        
    
Menu
-1.32%
Τζίρος: 165.51 εκατ.

Κύπρος: Πράσινο φως από τον Λίβανο για την οριοθέτηση θαλάσσιων συνόρων – Για θετική εξέλιξη μιλά η Λευκωσία

Δημήτρης Μάρης. Επικεφαλής 24 Media
Comments

Προσέξτε τι αποκαλύφθηκε προ ολίγων ωρών. Ένα ραδιόφωνο, το news247, το οποίο εδώ και χρόνια ήταν ενημερωτικό, απασχολούσε 50 άτομα και μάλιστα υποστήριζε πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ, έκλεισε σήμερα το πρωί. Όμως η αλήθεια «βγήκε στο φως της δημοσιότητας» αργά το απόγευμα, όταν  το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης  αποκάλυψε ότι, στην ουσία, αυτό το ραδιόφωνο (news247) λειτουργούσε παράνομα.

Είχε άδεια για μουσικό ραδιόφωνο και ο ιδιοκτήτης του, Δημήτρης Μάρης, το είχε μετατρέψει σε ενημερωτικό.

Προσέξτε. Ένας επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν για 4 χρόνια και πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου, παρανομούσε με τις πλάτες του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους και υποστήριζε σθεναρά. Μάλιστα, η ΝΔ παλαιότερα τον είχε καταγγείλει ως διαπλεκόμενο επιχειρηματία και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έψαχνε να του βρει χρηματοδότες.

Το κακό δεν είναι ένα media να υποστηρίζει κάποια πολιτική παράταξη. Ούτως ή άλλως, όλοι κάποιον υποστηρίζουν.

Το αρνητικό είναι ότι ο επιχειρηματίας αυτός τόσα χρόνια παρανομούσε στις πλάτες διαφημιζομένων, καθώς σοβαρές επιχειρήσεις τού έδιναν τα λεφτά τους για να προωθούν τα προϊόντα τους.

Ο επιχειρηματίας αυτός, μάλιστα, είχε συνεταιριστεί και με σοβαρούς εφοπλιστές. Μεταξύ αυτών, με τον Πέτρο Παππά, την Ευγενία Χανδρή κλπ.. Ωστόσο, όπως φημολογείται, η κ. Χανδρή, σε αντίθεση με τον κ. Παππά, έχει σταματήσει τη συνεργασία μαζί του.

Comments
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To νέο στοίχημα του Κοκλώνη, η Dream Team της ΕΡΤ, τι κάνουν Κυριακού, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, το… θαύμα του Παΐσιου και ο ασυγχώρητος Λιάγκας
Αποκάλυψη: Ο Μάρης της 24Media και το νέο δάνειο 1,1 εκατ. ευρώ από offshore (έγγραφο) – Οι σχέσεις με ΣΥΡΙΖΑ και τον εφοπλιστή Παππά
ΕΣΡ: Παράνομος επιχειρηματίας ο Δημήτρης Μάρης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σαββόπουλος και η μικρόψυχη τσογλανοπαρέα ανεπάγγελτων ψευτοεπαναστατών (ΑΙ Video)
Έναν ζουρλομανδύα και γρήγορα, παρακαλώ
Ο Mamdani στη Ν.Υ. ο Ανδρουλάκης στην Αθήνα: Όταν η πολιτική ζητά ευθύνη και όχι ταυτότητα
Πρόθεση ψήφου, πρόθεση επιρροής
Ηθική, όχι μηχανική: Tο μήνυμα του Στουρνάρα στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Αποχαιρετισμός στον Διονύση Σαββόπουλο: Ας κρατήσουν οι χοροί, ο «Νιόνιος» χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο (AI video)
Θυμωμένος Νίκος, θυμωμένη αντιπολίτευση: Η εργαλειοποίηση σε πλήρη διάταξη
Ο Νίκος Χριστοδουλάκης και ο φόρος στα μερίσματα
Αλέξης Τσίπρας: Ένοχος ή βλαξ για το 2015;
Η Καρυστιανού και το τρίποδο της μαντείας