• Η ναυμαχία του Ηλιόπουλου στην MIG, η κυριαρχία Εξάρχου στο ταμπλό, το παρασκήνιο με την Τέρνα, το νέο σφυρί για την Ασπασία Λεβέντη και το νέο σπίτι των The Coustas των 3.000 τ.μ. (4 φωτό)

    Προ ημερών κατηφορίζοντας προς τα Νότια Προάστεια εκεί κοντά στην Βουλιαγμένη, ένιωσα ένα διαμαντένιο κρύο αέρα να μου φυσάει το πρόσωπο. Φτάνοντας στον Αστέρα της Βουλιαγμένης είδα ότι είχε γεμίσει με θηριώδη τζιπ RANGE ROVER και Porsche Cayenne. Είδα όμως και 2 Porsche 911…

    relates to The Global Economy Looks Good for 2018 (Unless Somebody Does Something Dumb)

    Μάριος Ηλιόπουλος:  Έρχεται πόλεμος στην MIG 

    Παρόλο που δεν διαθέτω μαντικές ικανότητες,  προβλέπω ότι μετά από όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες  το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμό στο Αιγαίο.

    Και δεν αναφέρομαι μόνον ή κυρίως στα Ελληνο – Τουρκικά μετά το «θερμό επεισόδιο» που συνέβη την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στο Φαρμακονήσι όταν το πλήρωμα του Ελληνικού σκάφους του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος απάντησε με πυροβολισμούς αέρα στις ιταμές προκλήσεις Τουρκικής ακταιωρού, άλλα στην ακτοπλοΐα.

    Η  εξαγορά του περίπου 5% της ΜΙG από την κόρη του Μάριου Ηλιόπουλου προβλέπω να φέρνει πρώιμα «μελτέμια» στο Αιγαίο.

    Μία πρόγευση του τι πρόκειται να ακολουθήσει θα λάβουμε τη Δευτέρα στη Γενική Συνέλευση της MIG όπου η πλευρά του Μάριου Ηλιόπουλου, όπως διαβάσατε χθες στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Σάββα Αθανασίου,  οδηγεί την κατάσταση σε μετωπική σύγκρουση, ζητώντας καταρχάς την αναβολή της Γ.Σ.

    Από το σημείο αυτό και μετά αρχίζουν τα περιπετειώδη καθώς η αναβολή της γενικής συνέλευσης σημαίνει ότι μετατίθεται χρονικά  η έγκριση για την μεταβίβαση  του πακέτου των  μετοχών  (79,38%) της Αttica Group στην γνωστή και μη εξαιρετέα  Εταιρεία Stix (αυτή που έλεγχεται από την Blantyre Capital και τον συμπαθή Ινδό Μubashir Mukadam) .

    Η εξέλιξη αυτή όμως με τη σειρά της θα μπλοκάρει την σχεδιαζόμενη συγχώνευση της  Attica με την ΑΝΕΚ  εξέλιξη που όπως μου λένε από τη Ακτή Μιαούλη πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να «σαμποτάρουν».

    Αρκεί να αναφέρουμε ότι η ολοκλήρωση της συγχώνευσης θα δημιουργήσει τον μεγαλύτερο και ισχυρότερο παίκτη στην Ακτοπλοΐα με μεγάλη δύναμη πυρός.

    Ακόμη και χρηματιστηριακά μία που αν και εφόσον ολοκληρωθεί η προαναφερθείσα συγχώνευση, η εταιρεία που θα προκύψει θα έχει κεφαλαιοποίηση άνω του μισού δις ευρώ. !

    Όσον αφορά την Αttica  είναι  ήδη ο  μεγαλύτερος ακτοπλοϊκός όμιλος στην Ελλάδα τρίτος στη Μεσόγειο και μεταξύ των 10 μεγαλύτερων στην Ευρώπη, πραγματοποιεί θαλάσσιες μεταφορές στην ανατολική Μεσόγειο ενώ είναι η ταχύτερη αναπτυσσόμενη νέα εταιρεία στη γραμμή Μαρόκου-Ισπανίας.

    Πρόσφατα η Attica Group παρέλαβε τρία νεότευκτα τύπου Catamaran Aero Highspeed που ναυπηγήθηκαν στη Νορβηγία και εκτελούν από το Αύγουστο δρομολόγια στις γραμμές του Αργοσαρωνικού

    Διαθέτει περισσότερα από 30 πλοία, ενώ μέσω της θυγατρικής της Attica Blue Hospitality διεύρυνε την παρουσία της και στον ελληνικό τουρισμό μέσω της εξαγοράς δύο ξενοδοχείων στην Τήνο και τη Νάξο.

    Ιντρακάτ: Η κυριαρχία του Εξάρχου και …στο ταμπλό  

    Όπως σας έχω πει επανειλημμένως η θέση του Wiseman και του mononews.gr είναι ότι μια μετοχή και μια εταιρεία είναι αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

    Επίσης θέση μας είναι ότι το οι μετοχές είναι μαραθώνιος και όχι 100αρι.

    Χθες λοιπόν για μια ακόμα φορά η μετοχή της Ιντρακατ απέδειξε ότι είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει.

    Δικαιολογημένα κάποιοι μου λένε ότι είναι πλέον Talk of the town.

    Πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών μετά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 100 εκατ. και η μετοχή έκλεισε με κέρδη 6,09% στα 1,60 ευρώ, με όγκο συναλλαγών 2,2 εκατ. χαρτιά.

    Πηγές χρηματιστηριακές με άριστες γνώσεις, έλεγαν ότι πολλοί παίκτες είχαν στηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα (από το -2% έως το -6%) για να αγοράσουν μετοχές.

    Όμως η μετοχή άνοιξε με οριακές απώλειες και στην συνέχεια ιδιωτικά και θεσμικά χαρτοφυλάκια άρχισαν να παίρνουν θέση.

    Αποτέλεσμα ήταν από νωρίς το πρωί η μετοχή να σκαρφαλώσει σε υψηλά επίπεδα.

    Αυτό που διαπιστώνουν οι ειδικοί είναι ότι στην ουσία η εταιρεία έχει αλλάξει δομή.

    Από τα 110 εκατ. κεφαλαιοποίηση που είχε προ 6 μηνών χθες η κεφαλαιοποίηση της ανήλθε στα 260 εκατ. ευρώ.

    Η εταιρεία υπό την διοίκηση του Αλέξανδρου Εξάρχου έβαλε στα ταμεία της 100 εκατ. ευρώ και τώρα μπορεί να ξεδιπλώσει τα σχέδια της τα οποία δίχως άλλο είναι μεγάλα.

    Προφανώς αυτό βλέπουν τα θεσμικά χαρτοφυλάκια και τοποθετούνται στην μετοχή.

     

    Αλέξανδρος Εξάρχου: Νέα εποχή για το τραπεζικό σύστημα

    Όμως χθες αργά το βράδυ ανακοινώθηκε ότι παραιτήθηκαν από το ΔΣ της Attica Bank οι Ειρήνη Μαραγκουδάκη, Πάτρικ Χόρεντ και Μάρκος Κιούτης οι οποίοι ήταν εκπρόσωποι της Ellington.

    Όλες οι μετοχές του fund μεταβιβάστηκαν στο ΤΜΕΔΕ.

    Υπενθυμίζεται πως το ΔΣ της Attica Bank – χωρίς την παρουσία της κ. Μαραγκουδάκη και του κ. Χόρεντ- αποφάσισε να ξεκινήσει συνομιλίες με την Thrinvest, συμφερόντων των Δημήτρη Μπάκου-Ιωάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρου Εξάρχου.

    Η Thrivest, που είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Παγκρήτιας Τράπεζας, θα ξεκινήσει έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της Αττικής –η οποία έχει δείκτη καθυστερήσεων 66%- προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα της παθογένειας της Attica Bank.

    Στόχος πλέον είναι να δημιουργηθεί μία ισχυρή μη συστημική τράπεζα, σχέδιο που έχει πάρει το «πράσινο» φως και από τον επικεφαλής του SSM Αντρέα Ενρία.

    Η Attica Bank ΥΠΟ την CEO Ελένη Βρεττού, θα προχωρήσει στην Αύξηση Κεφαλαίου των 490 εκατ. ευρώ., σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ενώ στη συνέχεια θα χρειαστεί και νέα κεφαλαιακή ενίσχυση, για να αφήσει οριστικά πίσω το παρελθόν με την «μαύρη» τρύπα των προβληματικών δανείων.

    Τέρνα ενεργειακή: To παρασκήνιο του -6,3%

    Χθες το καλό κλίμα στο χρηματιστήριο το χάλασαν δυο μετοχές.

    Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΓΕΚΤΕΡΝΑ 1,97% 16,58 και η Τέρνα ενεργειακή ΤΕΝΕΡΓ -2,19% 17,85 .

    Αιφνιδιαστικά μετά τις 13.10 οι δυο μετοχές αρχίσαν να κατρακυλούν με αποτέλεσμα 30-40 λεπτά αργότερα να υποχωρούν πέριξ του 8%.

    H αντίδραση αυτή φάνηκε σαν να χάλασε το Deal της Τέρνα Ενεργειακής με το αυστραλιανό  fund First Sentier.

    Τραπεζική πηγή, με γνώση όλων των λεπτομερειών του deal, που συνομίλησε με το mononews διαβεβαίωσε ότι η συμφωνία μεταξύ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΓΕΚΤΕΡΝΑ -1,29% 12,20 και First Sentier για την πώληση της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής προχωρά κανονικά και σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται το σχήμα που θα χρηματοδοτήσει την εξαγορά της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής από το μεγάλο αυστραλιανό fund.

    Οι συνομιλίες μεταξύ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και First Sentier έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετές ημέρες.

    Πηγές τις αγοράς εκτιμούν ότι η απότομη πτώση των δυο μετοχών οφειλόταν σε κερδοσκοπικά παιχνίδια.

    Τελικά η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ “μαζεύτηκε” (προφανώς λόγω του Buy Back) και έκλεισε με απώλειες 1,3%.

    Όμως η ΤΕΝΕΡΓ “βούλιαξε” με απώλειες 6,3%.

     

    Oι ηγεμονικές αμοιβές του ΕΣΔΝΑ

    Αρκετά γαλαντόμος μαθαίνω πως είναι ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος του Νομού Αττικής, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ θέλει να δεσμεύσει στον προϋπολογισμό του 2023 το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4,1 εκατ. ευρώ για τις αμοιβές προς αιρετούς και τρίτους.

    Τώρα θα μου πείτε ποιοι είναι αυτοί οι αιρετοί που έχουν τόσο μεγάλο κασέ, ειδικά όταν μιλάμε για έναν φορέα της Περιφέρειας Αττικής.

    Θα σας γελάσω, μιας και στη σελίδα του συνδέσμου δεν υπάρχει αναρτημένο οργανόγραμμα.

    Το μόνο που μπορώ να σας πω μετά βεβαιότητος είναι ότι Πρόεδρος του Συνδέσμου είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, Βασίλειος Κόκκαλης.

    Οι τακτικοί αναγνώστες του Wiseman θα γνωρίζετε τα υπέρογκα ποσά που λαμβάνει από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη και του Προέδρου του φορέα, τα οποία ανέρχονται στα 11.000 ευρώ μικτά το μήνα και εξ αυτών τα 8000 αφορούν τη δράση του ως Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ.

    Να σας πω, ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον μου προκάλεσε και η αμοιβή του γενικού γραμματέα του οργανισμού, η οποία ξεπερνά τα 35.000 ευρώ, δηλαδή σε μηνιαία βάση εκτιμάται σχεδόν στα 3.000 ευρώ.

     

    Πωλείται και ξαναπωλείται η βίλα Γλου στην Καστέλλα

    Ούτε με το κιάλι δε βρίσκεται αγοραστής για τη  εμβληματική βίλα του Γιώργου Γλου στην Καστέλλα.

    Όσοι γνωρίζουν συμφωνούν ότι πρόκειται όχι μόνο για ένα ακίνητο μοναδικής αισθητικής αλλά και σε εκπληκτική θέση, καθώς  βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων από τη θάλασσα, σε μία από τις καλύτερες θέσεις της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

    Το σπίτι που ανήκει εξ ημισείας στον Γιώργο Γλου και τη Μαρία Τριαντοπούλου βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 12 Ιουλίου προς 3,3 εκατ. ευρώ κι επισπεύδουσα την υπό ειδική εκκαθάριση Probank, ενώ έχουν προηγηθεί τουλάχιστον τρεις άγονοι πλειστηριασμοί.

    Αν τυχόν ενδιαφέρεται κανείς, να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για μονοκατοικία τεσσάρων επιπέδων 700 τ.μ. συμβατικής κατασκευής, με υλικά όπως πέτρα και μάρμαρο.

     

    Στο σφυρί και το πατρικό της Ασπασίας Λεβέντη

    Συνεχίζονται τα σφυριά με «βαρύ» όνομα.

    Ο λόγος για περιουσία της οικογένειας της Ασπασίας Λεβέντη – της γνωστής  από την Coca Cola ΕΕΕ 0,52% 29,06 οικογένεια -και συγκεκριμένα της μητέρας της, Ειρήνης Αλγιαννάκη.

    Αυτή τη φορά, πρόκειται για δύο διαμερίσματα στα Πατήσια, σε απόσταση 300 μέτρων από τη λεωφόρο Αχαρνών, ένα επιφάνειας 71,5 τ.μ. και ένα 48 τ.μ., και τα δύο στον πέμπτο όροφο.

    Οι πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι για τις 30 Ιουνίου, με επισπεύδουσα την Intrum και τιμές εκκίνησης τα 78.700 και 53.900 ευρώ.

    Αν δεν αλλάξει κάτι κι ο πλειστηριασμός δεν ανασταλεί, θα προηγηθεί στις 16 Ιουνίου το σφυρί για το ακίνητο ιδιοκτησίας της ίδιας της επικεφαλής του International Foundation for Greece, στην Ηρώδου Αττικού, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.

     

    Ο Στάσσης έδωσε τον τόνο και οι τιμές ρεύματος παρέμειναν σταθερές

    Είμαι σίγουρος πως για τις τιμές ρεύματος στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις το μήνα Φεβρουάριο, βρίσκεστε σε πλήρη σύγχυση με όσα διαβάζετε σε site  και εφημερίδες και κυρίως με όσα βλέπετε στην τηλεόραση.

    Οι μισοί σας λένε πως είμαστε πάμφθηνοι και …τυχεροί και οι άλλοι μισοί πως είμαστε πανάκριβοι και …απελπισμένοι!

    Σε επίπεδο πληροφόρησης έχουμε «Χάος» μεγαλύτερο και από αυτό στην αριστουργηματική ταινία των αδελφών Ταβιάνι.

    Ο wiseman  όμως γι αυτό είναι εδώ, για να αναλύει προσεκτικά τις τιμές και να σας πληροφορεί.

    Λοιπόν έχουμε και λέμε: το Φεβρουάριο οι τιμές στο ρεύμα παραμένουν (με τις επιδοτήσεις, να εξηγούμαστε) πάνω- κάτω στα ίδια επίπεδα και το δεύτερο μήνα του χρόνου.

    Αυτό συμβαίνει επειδή έδωσε τον τόνο ο Γιώργος Στάσσης της ΔΕΗ ΔΕΗ 2,90% 11,70 που με τη σειρά της ελέγχει περίπου τα δύο τρίτα (64,7%) των περίπου 7.000.000 καταναλώσεων της χώρας.

    Τί έκανε λοιπόν ο Στάσης και «έβαλε σφραγίδα» σταθερότητας στα τιμολόγια ρεύματος;  Κράτησε αμετάβλητη, συγκριτικά με τον Ιανουάριο την τελική τιμή καταναλωτή της ΔΕΗ  για μέχρι 500 κιλοβατώρες το μήνα, που αφορά στη συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών.

    Τί έκαναν οι βασικοί ανταγωνιστές, δηλαδή ο Γιώργος Περιστέρης (ΗΡΩΝ), ο Ανδρέας Σιάμισιης (Elpedison) ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (ΝRG) , ο Ευάγγελος Μυτιληναίος (PROTERGIA), ο Γιάννης Μητρόπουλος (Αέριο Αττικής) και οι 3-4 βασικοί άλλοι;

    Για να είναι ανταγωνιστικοί έβαλαν πολύ  μικρή μηνιαία αύξηση σε σχέση με τα τιμολόγια των δικών τους  εταιρειών για τον Ιανουάριο.

    Όλοι σχεδόν οι βασικοί ανταγωνιστές της  ΔΕΗ ήταν λίγο φθηνότεροι από τον Γιώργο Στάση τον προηγούμενο μήνα. Οπότε με το μικρό …«καπελάκι» βρίσκονται σε ένα επίπεδο 2-3% πάνω ή κάτω από τη ΔΕΗ, για να είμαστε ακριβείς πουλάνε ουσιαστικά στην ίδια τιμή το Φεβρουάριο.

    Αυτή είναι η αλήθεια και μην ακούτε τί λένε δεξιά και αριστερά (κυριολεκτικό αυτό γιατί η πολιτική σκοπιά παίζει μεγάλο ρόλο στην οπτική του καθενός) οι διάφοροι αναλυτές και …«αναλυτές».

    Τί γίνεται όμως στις  καταναλώσεις πάνω από 500 κιλοβατώρες το μήνα;

    Και εκεί ο Στάσης διαμόρφωσε το  τελικό τιμολόγιο της ΔΕΗ (μετά τον υπολογισμό των επιδοτήσεων πάντοτε) τον Φεβρουάριο να έχει μείωση συγκριτικά με τον Ιανουάριο.

    Εδώ οι ανταγωνιστές του Στάση ακολούθησαν άλλη πολιτική, θεωρώντας (και σωστά) πως απευθύνονται σε πιο ισχυρά βαλάντια.

    Όρισαν τα τιμολόγιά τους λίγο πιο αυξημένα αλλά παραμένουν σε λογικά επίπεδα οπότε μάλλον δεν θα χάσουν πελάτες.

     

    Καλά έκανε ο Ξιφαράς και ακύρωσε τα δύο φορτία …

    Μεγάλη κουβέντα (και όχι πάντα καλοπροαίρετη) ξεκίνησε από χθες όταν έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Ξιφαράς της  ΔΕΠΑ Εμπορίας,  σταθμίζοντας τις εξελίξεις στην αγορά του φυσικού αερίου, όπου η κατανάλωση έχει μειωθεί δραματικά, προχώρησε ταχύτατα στην ακύρωση δύο φορτίων LNG που είχε κλείσει σε ειδική συμφωνία με τους Γάλλους της  TotalEnergies προ μηνών.

    Οι καλοθελητές είπαν πως αυτό έχει ως συνέπεια ένα «πέναλτι» που ίσως φτάσει και τα 20 εκατομμύρια συνολικά για τα δύο επίμαχα φορτία.

    Για να είμαστε ψύχραιμοι να πούμε ότι ο Ξιφαράς  είχε κλείσει από πριν τα  έκτακτα φορτία LNG με προτροπή (ή και εντολή)  της ελληνικής πολιτείας για την θωράκιση της ενεργειακής ασφάλειας της χώρας ενόψει της χειμερινής περιόδου 2022-2023 τη στιγμή που ουδείς γνώριζε τι θα γίνει με τον πόλεμο στην Ουκρανία και τον σίγουρο αποκλεισμό του ρωσικού αερίου από τη διεθνή αγορά (εκτός από τις ήδη συμβολαιοποιημένες ποσότητες που εξυπηρετούνται και οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στο εμπάργκο).

    Η  συμφωνία των ΔΕΠΑ-TotalEnergies αφορούσε στο διάστημα Νοεμβρίου 2022-Μαρτίου 2023 και είχε  στόχο να καλύψει τη βέβαιη  περικοπή στις ροές του ρωσικού φυσικού αερίου προς την χώρα μας.

    Κατά τα άλλα το «πέναλτι»  θα καλυφθεί από τους πόρους του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης, όπως προβλέπει σχετικά η νομοθεσία κάτι που έχει γίνει κατά το παρελθόν με άλλο καράβι.

    Τί ήθελαν δηλαδή οι «καλοθελητές», να πληρώσει …γαμπριάτικα η ΔΕΠΑ Εμπορίας σχεδόν 20 εκατομμύρια ευρώ «πέναλτι» για να ικανοποιηθούν;

    Να προσθέσουμε πως η ΔΕΠΑ Εμπορίας που ανήκει κατά 65% στο Δημόσιο μέσω ΤΑΙΠΕΔ αλλά λειτουργεί σε συνθήκες πλήρους ανταγωνισμού, δεν έχει την …ευελιξία που έχουν άλλοι, καθαρά ιδιώτες ανταγωνιστές, να αγοράζουν φορτία τυπικά από την Ινδία (από πότε έγινε παραγωγός  αερίου  η Ινδία;) για το οποίο όλοι (μα όλοι και η ΡΑΕ ακόμη!) γνωρίζουν πως είναι ρωσικό αέριο και έρχεται μέσω Βομβάης μεταμφιεσμένο σε ινδικό.

    Η ΔΕΠΑ Εμπορίας δεν μπορεί να το κάνει αυτό φυσικά, άρα οι «καλοθελητές» πρέπει να πάψουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους…

    The Coustas: Το νέο σπίτι των 3.000 τ.μ. (4 φωτό) – Ο αγιασμός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών

    Προ ημερών κατηφορίζοντας προς τα Νότια Προάστεια εκεί κοντά στην Βουλιαγμένη,  ένιωσα ένα διαμαντένιο κρύο αέρα να μου φυσάει το πρόσωπο.

    Φτάνοντας στον Αστέρα της Βουλιαγμένης είδα ότι είχε γεμίσει με θηριώδη τζιπ RANGE ROVER και Porsche Cayenne.

    Είδα όμως και 2 Porsche 911…

    Σε ένα από τα περίφημα εστιατόρια του Αστέρα συνάντησα φίλο μου εφοπλιστή να απολαμβάνει το μέτρια ψημένο Châteaubriant και να πίνει ένα υπέροχο ποτήρι κόκκινο κρασί Château Mouton-Rothchild, του 2014 .

    Με προσκάλεσε να του κάνω παρέα.

    Αμέσως με πληροφόρησε για το πιο hot νέο.

    Για το νέο σπίτι των the Coustas.

    Ήπια μια γουλιά κρασί και ατένισα τον περιβάλλοντα χώρο του hot resto.

    Έξω στο κρύο, μια κομψή κυρία κάπνιζε ένα πουράκι…

    Άρχισε λοιπόν να μου αφηγείται  «Ένα από τα ωραιότερα σπίτια της Αθήνας που βρίσκεται στα Νότια Προάστεια, πέριξ της Βουλιαγμένης,  έχτισε το ζεύγος του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα.

    Το ζεύγος μετά την επιστροφή του από το ST BARTH (έχετε ενημερωθεί αναλυτικά από τον WISEMAN) κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο Β’ προκειμένου να τελέσει αγιασμό στο νέο τους σπίτι σε οικόπεδο των 7 στρεμμάτων.

    Ναι καλά ακούς.

    Το σπίτι εκτιμάται οτι είναι συνολικά 3.000 τ.μ.»

    Ήπια λίγο από το κρασί μου και άρχισα να σκέπτομαι πως μπορώ να εξασφαλίσω κάποιες φωτογραφίες.

    Τελικά τα κατάφερα.

    Το mononews.gr λοιπόν, εξασφάλισε αποκλειστικά 9 φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε άλλο κείμενο του  δημοσιογράφου Δημήτρη Κατακουζηνού.

    Απλά ψάξτε και το άλλο κείμενο η πατήστε εδώ.

    Βρίσκεται ήδη στην Home page του mononews.gr.

    Εμείς απλά εδώ στο WISEMAN θα δημοσιεύσουμε μόνο…4.

    Όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες το σπίτι είναι ιδιαίτερα φινετσάτο και καλόγουστο όπως αρμόζει σε έναν εφοπλιστή της εμβέλειας του Γιάννη Κούστα της DANAOS.

    Ο φίλος μου μου είπε και άλλες λεπτομέρειες.

    Ποια ζευγάρια έχουν επισκεφθεί το σπίτι, για τα επόμενα πάρτι που θα γίνουν κλπ. κλπ.

    Ένα έχω να πω.

    Magnifique!!!!

    Η νέα κατοικία του Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Κούστα
    Η νέα κατοικία του Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Κούστα
    Η νέα κατοικία του Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Κούστα
    Η νέα κατοικία του Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Κούστα

     

     

    Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

    Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.