• Ναυτιλία

    Αποκλειστικό: Προς μετωπική με τη MIG η πλευρά Ηλιόπουλου

    Μάριος Ηλιόπουλος (Seajets)

    Ο Μάριος Ηλιόπουλος της Seajets


    Σε μεγάλη κόντρα οδηγείται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εταιρεία Ration Holding LTD, συμφερόντων της κόρης του Μάριου Ηλιόπουλου, Δέσποινας, με την πλευρά της MIG.

    Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία της Δέσποινας Ηλιοπούλου, εγγονής του αείμνηστου ιδρυτή της Seajets Τάκη Ηλιόπουλου, έχει θέσει σειρά ερωτημάτων προς τη διοίκηση της MIG που αφορούν διάφορα διοικητικά και οικονομικά ζητήματα της εισηγμένης.

    Εάν δεν απαντηθούν τα ερωτήματα που θέτει με επιστολή της η πλευρά του Μάριου Ηλιόπουλου, νομικοί κύκλοι της Ακτής Μιαούλη θεωρούν βέβαιο ότι θα ζητηθεί αναβολή της Γενικής Συνέλευσης που έχει συγκληθεί την προσεχή εβδομάδα.

    Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το mononews.gr να επικοινωνήσει με τον Μάριο Ηλιόπουλο, αυτό δεν κατέστη εφικτό, δεδομένου ότι ο επιχειρηματίας από χθες το απόγευμα βρίσκεται συνεχώς σε συσκέψεις με το νομικό επιτελείο του και τους στενούς συνεργάτες του.

    Διαβάστε επίσης

    Μάριος Ηλιόπουλος: Ο μεγαλύτερος εφοπλιστής της ελληνικής ακτοπλοΐας πάντα αιφνιδιάζει με τα επιχειρηματικά του άλματα – Τι σημαίνει η είσοδος του στην MIG;

    MIG: Τι σηματοδοτεί η εξαγορά του 5,48% των μετοχών απο την κόρη του Μάριου Ηλιόπουλου της SeaJets

    MIG: Στενή συγγενής του Μάριου Ηλιόπουλου απέκτησε το 5,48% της εταιρείας



    ΣΧΟΛΙΑ