ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Nomads. Ο Άλεξ Καββαδίας «μονομάχησε» με την Τραϊάνα Ανανία και κατάφερνε να την κερδίσει επιστρέφοντας στην ομάδα του. Έτσι, η αποχώρηση ήταν γυναικεία υπόθεση, ανάμεσα στην Τραϊάνα και την Τόνια Σολανάκη.
Τελικά ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε πως από το Nomads αποχωρεί η Τραϊάνα Ανανία, με την Τόνια Σολανάκη να παίρνει ξανά τη θέση της ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας.
«Δεν είμαι ακριβώς στεναχωρημένη γιατί πιστεύω πως ότι γίνεται, γίνεται για κάποιο καλό λόγο, είτε για το δικό μου καλό, είτε για το συνολικό καλό της ομάδας. Πέρασα δύσκολα, με πολύ ωραίες στιγμές και πολύ ωραίες επαφές, που πιστεύω ότι θα κρατήσω και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί ο κάθε άνθρωπος που με έχει δυσκολέψει στη ζωή μου μου έχει μάθει κάτι», είπε λίγο πριν χαιρετήσει όλους τους παίκτες του Nomads η ηθοποιός.
https://youtu.be/6N0UPBrVCnw
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Μαρμαράς: Ο Κύπριος χίπστερ του Nomads που έχει τρελάνει το twitter
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σίσσυ Ζουρνατζή: Η εντυπωσιακή instagrammer του Nomads που έχει αναστατώσει τη Μαδαγασκάρη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κάτια Τσόβγκαν: Η μαχήτρια «Τίνκερμπελ» του Nomads
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Σοβαρό πλήγμα για τα έσοδα της η διακοπή των αγορών πετρελαίου από την Ινδία
- BofA: Η Ελλάδα παραμένει στις κορυφαίες αγορές, με αιχμή τη ΔΕΗ και τις αποτιμήσεις
- Καταργούνται 30 πιστοποιητικά στις συναλλαγές με το δημόσιο – Αντικαθιστούνται με υπεύθυνες δηλώσεις ληξιαρχική πράξη γάμου, θανάτου ή το πτυχίο
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 7,3% στις εκπομπές CO₂ το 2023
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.