• LIFE&STYLE

    Τόνια Σολανάκη: Η όμορφη πρωταθλήτρια Yδατοσφαίρισης του Nomads από τα Χανιά (pics)

    • NewsRoom


    Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads, μετρά μόνο μια εβδομάδα προβολής, ωστόσο, φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Στο επεισόδιο της Κυριακής, είχαμε την πρώτη αποχώρηση, με το τηλεοπτικό κοινό να θέτει εκτός παιχνιδιού την Αννίτα Ναθαναήλ. Η ξανθιά επιχειρηματίας «αναμετρήθηκε» με την Τόνια Σολανακάκη και δυστυχώς έχασε.

    Η Τόνια φαίνεται πως έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, καθώς είναι μια εντυπωσιακή παρουσία, με πολλές αθλητικές επιτυχίες στο βιογραφικό της. Η Τόνια Σολανάκη είναι φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει πτυχίο ναυαγοσωστικής, massage Shiatsu, προπονητικής και διαιτησίας στην υδατοσφαίριση.

    Παρά το νεαρό της ηλικίας της, καθώς είναι μόλις 31 ετών, είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας πόλο σε όλες τις κατηγορίες. Έχει κατακτήσει πανελλήνια μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες και πολλές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

    Αγωνίζεται στην Α1 γυναικών στο πρωτάθλημα πόλο, ενώ στο παρελθόν, με την ομάδα Club Esportiu Mediterrani της Βαρκελώνης, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ισπανίας και αναδείχθηκε 2η σκόρερ. Το 2013 αγωνίστηκε με την ομάδα του Sydney, Balmain Tigers.

    Με καταγωγή από τα Χανιά, η όμορφη Τόνια με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι θέλει να κάνει περήφανους τους αγαπημένους της που θα την παρακολουθούν από την Κρήτη.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Ποιος παίκτης αποχώρησε πρώτος από το ριάλιτι επιβίωσης (video)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: NOMADS – Mαδαγασκάρη: Γνωρίστε τους παίκτες που θα διεκδικήσουν 150.000 ευρώ (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άλεξ Καββαδίας: Ο ξανθός άγγελος του Nomads με τη μελωδική φωνή (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ