Για τις 9 και 11 Φεβρουαρίου έχουν προγραμματιστεί οι δύο ημιτελικοί του Sing for Greece για την ανάδειξη του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στην φετινή Eurovision. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, οι φετινοί εθνικοί ημιτελικοί και ο τελικός θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη όπως είχε αναφέρει το mononews.
Μετά από απόφαση της ΕΡΤ, η φετινή «διαδρομή» της χώρας μας για το Μπουργκάς, για τον 71ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη – πόλη που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα τον μουσικό διαγωνισμό. Ο εθνικός τελικός έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.
Σε ότι αφορά τη διαδικασία υποβολής προτάσεων για το Sing for Greece 2027, η προθεσμία πλησιάζει στο τέλος της, με καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή 1η Νοεμβρίου και ώρα 23:59.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αξιοποιήσουν το τελευταίο διάστημα υποβολής προτάσεων και να συμμετάσχουν στη διαδικασία που θα αναδείξει το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον 71ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.
Η προκήρυξη, οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής και η ηλεκτρονική φόρμα υποβολής είναι διαθέσιμα στον επίσημο ιστότοπο της ΕΡΤ: https://www.ert.gr/singforgreece2027
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Αυτοψία του Υπουργού την Παρασκευή στο Μπράλος- Άμφισσα
- Χρηματιστήριο: Τρίτη ανοδική συνεδρίαση με πρωταγωνίστριες τις τράπεζες – Βουτιά 5% για τις μετοχές των διυλιστηρίων
- Κάλας: Η ΕΕ θα παροτρύνει τους εταίρους της να υποστηρίξουν την Ουκρανία
- Ιράν: Επιβεβαιώνει πως έλαβε την επιστολή του Βανς για ειρηνευτικές συνομιλίες, αλλά δεν υποχωρεί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.