• LIFE&STYLE

    Άλεξ Καββαδίας: Ο ξανθός άγγελος του Nomads με τη μελωδική φωνή (pics)


    Το Nomads 2 έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και το κοινό, που θα απολαμβάνει το συναρπαστικό ριάλιτι επιβίωσης από Πέμπτη έως και Κυριακή στις 20.45, ήδη έχει ξεχωρίσει κάποιους από τους παίκτες που διαγωνίζονται φέτος.

    Ένας από τους παίκτες που τράβηξε τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού και πυροδότησε μία συζήτηση γύρω από το πρόσωπό του, είναι ο Άλεξ Καββαδίας, ο οποίος ταξίδεψε στην εξωτική Μαδαγασκάρη για να δοκιμάσει τις αντοχές του και να ζήσει την απόλυτη εμπειρία.

    Ο Άλεξ κερδίζει τις εντυπώσεις ήδη από το παρουσιαστικό του, αφού η εμφάνισή του είναι πολύ ιδιαίτερη και μπορείς να τον ξεχωρίσεις ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Η λεπτή και γυμνασμένη σιλουέτα του, τα κατάξανθα μαλλιά του, οι αγγελικές μπούκλες του και τα γαλανά μάτια του, δεν τον αφήνουν να περάσει απαρατήρητος.

    Η εξωτική εμφάνισή του έκανε το twitter να παραλληρεί, με τη μεγαλύτερη μερίδα των τουιτεράδων να τον συγκρίνει με τον πρωταγωνιστή της πασίγνωστης ταινίας “Γαλαζια Λίμνη”. Το σίγουρο είναι πως έδωσε μπόλικη τροφή για σχόλια και πως αποτέλεσε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο – παίκτη της πρεμιέρας του Nomads.

    Ποιος είναι, όμως, ο Άλεξ Καββαδίας και τι έκανε πριν από το ριάλιτι επιβίωσης;

    Όσοι έχουν επαφή με την αγγλόφωνη ελληνική σκηνή, τότε σίγουρα ξέρουν το όνομά του ή αναγνωρίζουν το πρόσωπό του, καθώς ο Άλεξ Καββαδίας είναι ένας αγγλόφωνος ποπ – ροκ καλλιτέχνης που ζει και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

    Γεννημένος στο Σίδνεϋ, όπου έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, από Έλληνες γονείς, υπήρξε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Matisse, μπάντα η οποία ήταν υποψήφια για δυο βραβεία στα MTV European Music Awards.

    Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του ήταν το 2014, όταν ο Άλεξ άνοιξε στη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως έχει συνεργαστεί, συν τοις άλλοις, και με τον τραγουδιστή – σύμβολο της Κρήτης, Ψαραντώνη.

    Ο Άλεξ, πέρα από τη μουσική, σε καθημερινή βάση ασχολείται ενεργά με τον Αθλητικό Σύλλογο, «Άθλος Ηλιούπολης» στον οποίο είναι αντιπρόεδρος. Αθλείται συστηματικά και, όπως χαρακτηριστικά λέει, «μπορεί να τρέχει σαν κοτόπουλο αλλά δεν κουράζεται ποτέ».

    Αν θα του λείψει κάποιος, όσο θα βρίσκεται στο Nomads, αυτή θα είναι η μητέρα του και δευτερευόντως, το μαξιλάρι του.

    Φεύγοντας, μας άφησε τις ταξιδιάρικες μουσικές του για συντροφιά και αξίζει να ακούσετε το τελευταίο του τραγούδι με τίτλο “Wonderland”, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, κάνοντας ιδιαίτερη αίσθηση.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Όλα όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο – Ποια ομάδα κέρδισε στο αγώνισμα (video)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: NOMADS – Mαδαγασκάρη: Γνωρίστε τους παίκτες που θα διεκδικήσουν 150.000 ευρώ (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ