Δεν υπάρχει deal μεταξύ Ατζούν και ΑΝΤ1
Τέλος στις φημολογίες περί συνεργασίας του ΑΝΤ1 με την τουρκική εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, Acun Medya, έδωσε ο Chief Content Officer του σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης σχετικά με το νέο πρόγραμμα του σταθμού, ο κ. Ποφάντης απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Acun Medya, καθώς από τη νέα σεζόν ο σταθμός εστιάζει στη μυθοπλασία και επενδύει σε προγράμματα ελληνικού φορμάτ.
Επομένως δεν υπάρχει χώρος για επιπλέον ριάλιτι σόου, όπως το Survivor.
Σημειώνεται ότι ούτε το Nomads θα επαναληφθεί του χρόνου, ενώ έρχεται ένα νέο ριάλιτι και συγκεκριμένα το μουσικό τάλεντ σόου The Final Four με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αρχηγός CIA: Κατά τη μυστική επίσκεψή του στη Μόσχα προειδοποίησε τη Ρωσία να μην επιτεθεί στο ΝΑΤΟ – Στο τραπέζι και το Ιράν
- ΤτΕ: Μείωση 2,25 δισ. ευρώ στις καταθέσεις των επιχειρήσεων τον Ιούλιο – Αύξηση 240 εκατ. ευρώ για τα νοικοκυριά
- Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Έρχονται 300 εκατ. ευρώ έργα επενδύσεων στην Εγνατία – Σε λίγα χρόνια θα είναι ένας εντελώς νέος δρόμος
- TotalEnergies: Οριστική αποχώρηση από το ρωσικό Arctic LNG 2 – Διεκδικεί επιστροφή $1,3 δισ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.