• LIFE&STYLE

    Κάτια Τσόβγκαν: Η μαχήτρια «Τίνκερμπελ» του Nomads

    • NewsRoom


    Μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στο Nomads Μαδαγασκάρης είναι η Κάτια – «Τίνκερμπελ» – Τσόβγκαν. Γεννημένη στην Ουκρανία, η Κάτια ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά της όταν ήταν μόλις 5 ετών και εγκαταστάθηκε σε ένα χωριό στα Χανιά. Η 29χρονη παίκτρια του Nomads από την ηλικία των 7 χρονών έδειξε την έφεσή της στα αθλήματα, οπότε και άρχισε να ασχολείται με τον στίβο.

    Έχει συμμετάσχει σε πρωταθλήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατακτώντας σημαντικές θέσεις και μετάλλια. Το 2004 την επέλεξαν ως μια από τις καλύτερες αθλήτριες της χρονιάς και μάλιστα ήταν μια από τις λαμπαδηδρόμους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

    Το 2012 ανακάλυψε το Muay Thai, το οποίο την κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Με πείσμα, πίστη και υπομονή, ξεπέρασε τον εαυτό της και πλέον έχει αφιερώσει την αθλητική της καριέρα αλλά και τη ζωή της στην πολεμική αυτή τέχνη από την Ταϊλάνδη έχοντας καταφέρει να κατακτήσει πολλούς τίτλους.

    Ως μέλος της επιτροπής Γυναικείου Αθλητισμού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΜουάιΤάι (Π.Ο.Μ) δραστηριοποιείται, από τις αρχές του 2018, κατά της βίας κατά των γυναικών και κατά του παιδικού bullying στην Ελλάδα. Η Κάτια Τσόβγκαν συνδυάζει το Muay Thai με το fitness – δύναμη και θηλυκότητα σε μια πολεμική τέχνη που κερδίζει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερες γυναίκες.

    Η όμορφη «Τίνκερμπελ», όπως είναι το ψευδώνυμό της, αποφάσισε να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 για να ζήσει στο έπακρο αυτή τη μοναδική εμπειρία.

    View this post on Instagram

    #happytime #smile #people

    A post shared by Katia Tsovgkan ® (@katia_tsovgkan) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Μαρμαράς: Ο Κύπριος χίπστερ του Nomads που έχει τρελάνει το twitter

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόνια Σολανάκη: Η όμορφη πρωταθλήτρια Yδατοσφαίρισης του Nomads από τα Χανιά (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άλεξ Καββαδίας: Ο ξανθός άγγελος του Nomads με τη μελωδική φωνή (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ