• LIFE&STYLE

    Δημήτρης Μαρμαράς: Ο Κύπριος χίπστερ του Nomads που έχει τρελάνει το twitter


    Ξεχώρισε από την πρώτη μέρα προβολής του Nomads, χάρη στο έντονο και ιδιαίτερο παρουσιαστικό του και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής οι τουιτεράδες του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία. Ο λόγος για τον Κύπριο Δημήτρη Μαρμαρά, που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι επιβίωσης.

    Ο 35χρονος Old School Barber είχε ξεκινήσει σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία τις οποίες τελικά άφησε στη μέση αφού συνειδητοποίησε πως δεν τον αντιπροσωπεύουν. Ανακάλυψε τυχαία το ταλέντο του στην κομμωτική όταν κούρεψε έναν φίλο του. Τελικά έφτιαξε έναν χώρο μόνο για άντρες πελάτες στην Πάφο.

    Του αρέσουν τα θαλάσσια σπορ, το motocross, είναι vegan, ενώ τους τελευταίους έξι μήνες ασχολείται με το crossfit. Όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, καθώς πιστεύει πως θα είναι μια μοναδική εμπειρία για εκείνον και σκοπεύει να κερδίσει.

    Το twitter, με κάθε επεισόδιο, παίρνει φωτιά και οι χρήστες σχολιάζουν με άκρως χιουμοριστικούς τρόπους την ξεχωριστή εμφάνισή του.

    Με μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μπορεί κανείς να καταλάβει πως ο Δημήτρης αγαπά ιδιαίτερα τα αθλήματα, τα ζώα και τις μηχανές.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Ποιος παίκτης αποχώρησε πρώτος από το ριάλιτι επιβίωσης (video)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τόνια Σολανάκη: Η όμορφη πρωταθλήτρια Yδατοσφαίρισης του Nomads από τα Χανιά (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άλεξ Καββαδίας: Ο ξανθός άγγελος του Nomads με τη μελωδική φωνή (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ