ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Κλείδωσε» η απόφαση του υπουργείο Ανάπτυξης για παράταση της εκπτωτικής περιόδου
Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση της παράτασης των φετινών χειμερινών εκπτώσεων, ακολουθώντας την απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Υπενθυμίζεται ότι η παράταση των εκπτώσεων ήταν ένα αίτημα που έθεσε αρχικά ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και δρομολογήθηκε με τροπολογία που κατέθεσε στις 24 Φεβρουαρίου από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδη. Η τροπολογία προέβλεπε την παράταση των εκπτώσεων για ένα μήνα, δηλαδή μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021.
Το ΦΕΚ για την παράταση των εκπτώσεων αναφέρει:
«Εξαιρετικά για το έτος 2021, η τακτική εκπτωτική περίοδος της υποπερ. (αα), της περ. (α) «Τακτικές εκπτώσεις» της παρ. 1 του δέκατου πέμπτου άρθρου του ν 4177/2013 “Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις” (Α’ 173), παρατείνεται έως και την Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021».
Διαβάστε ακόμη:
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Έρχεται πρόταση για το πιστοποιητικό εμβολιασμού
Παγώνη: Δεν έχει νόημα αυτό το lockdown – Να ανοίξουν σχολεία και καταστήματα
Πιερρακάκης: Έτοιμος ο πενταψήφιος αριθμός για sms εάν ανοίξει το λιανεμπόριο
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cosco Shipping: Τζίρος 15 δισ. δολάρια και αύξηση κερδών κατά 4,95%
- Συναγερμός στο Θρακικό Πέλαγος: Πυροβολισμοί από τουρκικά αλιευτικά μετά από ένταση με Έλληνες ψαράδες
- Στα 34 εκατ. ευρώ θα ανέλθει η επένδυση στα νέα ταχύπλοα περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος
- «Ειρήνη ή πόλεμος»: Ηχηρό μήνυμα Σι, Πούτιν, Κιμ μαζί στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Κίνα – «Συνωμοσία» βλέπει ο Τραμπ (video)
