• Business

    Lamda Development: Σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία

    Ελληνικό

    Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development


    Σημαντικές διακρίσεις έλαβε πρόσφατα η εταιρεία Lamda Development (της οποίας διευθύνων σύμβουλος είναι ο Οδυσσέας Αθανασίου), λόγω των προγραμμάτων και δράσεων που υλοποίησε – που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας – με σκοπό τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας.

    Η διοίκηση της Lamda Development ανακοίνωσε ότι τα συγκεκριμένα βραβεία που έλαβε αναδεικνύουν τους καίριους τομείς στους οποίους έχει εστιάσει διαχρονικά, πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη και ποιοτική αναβάθμιση των επιχειρηματικών της πρακτικών και της προσφορά της προς το κοινωνικό σύνολο.

    Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε τις εξής διακρίσεις:

    • Corporate Superbrands – Βραβείο Κορυφαίας Εταιρικής Επωνυμίας στην Ελλάδα από το Corporate Superbrands Greece.
    • Επιχειρηματικά Βραβεία – Βραβείο Επενδυτικών Σχέσεων 2016 από το περιοδικό Χρήμα.
    • Corporate Affairs Excellence Awards – Eιδική διάκριση στην κατηγορία Έρευνα και Προγραμματισμός για τη δράση «Επικοινωνιακή καμπάνια ενημέρωσης για το Ελληνικό» από την ΕΕΔΕ.
    • Annual Sustainability Summit – Διάκριση για τη δράση «Διαχρονική παροχή χώρων στις εγκαταστάσεις των εμπορικών της κέντρων για τη διοργάνωση ενεργειών φορέων και ΜΚΟ» στο πλαίσιο του Annual Sustainability Summit, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΜΒΑ International) σε συνεργασία με το Centre for Sustainability and Excellence-CSE.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κύπρος: Τέλος τα πέτρινα χρόνια για τους Κυπρίους. Το μεγάλο μάθημα στον Τσίπρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογραφή συμφωνίας της Fraport Greece με την ΚΑΕ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Motor Oil: Εκδίδει ομόλογο για να αντλήσει 350 εκ ευρώ. Άνοδος για την μετοχή



    ΣΧΟΛΙΑ