• Business

    MIG: Η ανακοίνωση για την παράταση στις διαπραγματεύσεις με το CVC για Vivartia

    • NewsRoom
    MIG

    O Διευθύνων Σύμβουλος της MIG κ. Αθανάσιος Παπανικολάου


    Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας

    Με ανακοίνωσή της προς το Χρηματιστήριο, η MIG επιβεβαιώνει την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας, στη συμφωνία αποκλειστικής διαπραγμάτευσης μεταξύ της CVC Capital Partners και της Marfin Ιnvestment Group, με αντικείμενο την απόκτηση της Vivartia.

    H ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

    «Η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («MIGΜΙΓ +0,77%») ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι κατόπιν αιτήματος των επενδυτικών κεφαλαίων της «CVC CAPITAL PARTNERS» («CVC») σε συνέχεια της δεσμευτικής προσφοράς της CVC ημερομ. 17/9/2020 για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην «VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» («VIVARTIA») το Διοικητικό Συμβούλιο της MIGΜΙΓ +0,77%, λαμβάνοντας υπόψιν τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, αποφάσισε να παραχωρήσει στη CVC παράταση της περιόδου αποκλειστικότητας έως και την 30/11/2020.

    Στον διαθέσιμο χρόνο, οι δύο πλευρές καλούνται να οριστικοποιήσουν τους οικονομικούς και νομικούς όρους της συμφωνίας. Σε άλλη περίπτωση, η MΙG διατηρεί το δικαίωμα, να αναζητήσει νέους ενδιαφερόμενους».

    Διαβάστε ακόμη:

    70 εκατ. ευρώ «χωρίζουν» το deal CVC – τραπεζών για την Vivartia

    Ο χρησμός της Moody`s, το «πάθος» του Κωστή (Χατζηδάκη), το project του Πατέλη, τι τρέχει στον ΔΕΔΔΗΕ και η κατήφεια στην Lamda

    Επιβεβαίωση mononews: Παράταση 24 ημερών στις συνομιλίες μεταξύ MIG και CVC για Vivartia

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ