• Business

    Μ. Δημητρακόπουλος: Επιστολή στο mononews για λογαριασμό της Μαρινόπουλος με αφορμή 2 δημοσιεύματά μας

    • NewsRoom
    Μιχάλης Δημητρακόπουλος.Δικηγόρος

    Μιχάλης Δημητρακόπουλος.Δικηγόρος


    Επιστολή στο mononews.gr με αφορμή δημοσιεύματά μας, τα οποία αναφέρονται σε ανθρώπους που έχουν οικειοθελώς αποχωρήσει από την αλυσίδα Μαρινόπουλος, έχοντας όμως υπογράψει συμφωνητικά καταβολής αποζημιώσεων, απέστειλε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Μαρινόπουλου, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

    Στην επιστολή αυτή, ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

    “Σχετικά με τα δημοσιεύματα της ηλεκτρονικής εφημερίδας ‘mononews.gr’, με τίτλους ‘Ούτε ίχνος ανθρωπιάς! Σκηνικά ντροπής στη Μαρινόπουλος και παντελής αδιαφορία από τους υπεύθυνους‘ και ‘Μαρινόπουλος: Δεν απαντάνε ούτε στα τηλέφωνα σε όσους χρωστάνε αποζημιώσεις. Προ των ευθυνών του ο Σκλαβενίτης‘, με ημερομηνία δημοσίευσης 22.9.2016, τα οποία επικαλούνται ως ‘πηγές’ κάποιους μη κατονομαζόμενους δικηγόρους, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Πάνου, Στέφανου, Πάνου Μαρινόπουλου, δηλώνω ότι είναι εντελώς ανακριβή, συκοφαντικά και υποβολιμιαία και στόχο έχουν να πλήξουν την επιτευχθείσα συμφωνία διάσωσης της Μαρινόπουλος και των 11.000 θέσεων εργασίας της. Σας καλώ να μην υιοθετείτε – αβασάνιστα – συκοφαντικά και ψευδή γεγονότα, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά στην εταιρεία Μαρινόπουλος Supermarkets”.

    Τι απαντά το Mononews

    Το mononews.gr θέλει να ενημερώσει τους αναγνώστες του ότι τις προηγούμενες ημέρες συνομίλησε με τουλάχιστον πέντε πρώην εργαζόμενους της γνωστής αλυσίδας αλλά και με δύο δικηγορικά γραφεία.

    Τα όσα αναγράφονται στα δύο επίμαχα δημοσιεύματα είναι αποτέλεσμα ρεπορτάζ και δηλώσεων των συγκεκριμένων ανθρώπων, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στη διάθεση του mononews.gr.

    Το mononews.gr σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να πλήξει την επιτευχθείσα συμφωνία διάσωσης της αλυσίδας από τον Όμιλο Σκλαβενίτη, ούτε και τις 11.000 θέσεις εργασίας που αυτή εξασφαλίζει.

    Για του λόγου το αληθές, τους προηγούμενους μήνες έχουμε δημοσιεύσει αρκετά άρθρα που τάσσονται υπέρ της συμφωνίας διάσωσης της αλυσίδας. Μεταξύ αυτών είναι:

    Όπως εύκολα μπορεί να κατανοήσει ο αναγνώστης, το mononews.gr σε καμία περίπτωση δεν είναι εναντίον της συγκεκριμένης συμφωνίας, καθώς, οι επικεφαλής της ιστοσελίδας υποστήριζαν και υποστηρίζουν την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

    Άλλωστε, τα συγκεκριμένα άρθρα που δημοσιεύτηκαν χτες και σήμερα αναφέρονται στους απολυμένους υπαλλήλους της γνωστής αλυσίδας, στους οποίους δεν έχουν καταβληθεί οι αποζημιώσεις που τους υποσχέθηκαν πολλούς μήνες πριν τη συμφωνία των δύο πλευρών.

    Προφανώς, τέτοιου είδους δημοσιεύματα, δεν είναι ικανά να πλήξουν τη συμφωνία μεταξύ Μαρινόπουλου και Σκλαβενίτη.

    Τουναντίον.



    ΣΧΟΛΙΑ