• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Dogecoin: Νέo tweet στήριξης του Elon Musk για το κρυπτονόμισμα

    • Bloomberg

    Dogecoin


    Ο Elon Musk, ο οποίος εξακολουθεί να στηρίζει με δηλώσεις του το Dogecoin, επισήμανε ότι υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση του κρυπτονομίσματος στα χέρια των κυριότερων κατόχων του και πως έχει σκοπό να τους στηρίξει εάν πουλήσουν τα νομίσματα τους.

    “Εάν οι κύριοι κάτοχοι Dogecoin πουλήσουν τα περισσότερα από τα νομίσματά τους, θα έχουν την πλήρη στήριξή μου”, ανέφερε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Tesla σε ένα tweet  το απόγευμα της Κυριακής. «Η υπερβολική συγκέντρωση είναι το μοναδικό πραγματικό ζήτημα (κατά τη γνώμη μου)».

    Το Dogecoin υποχώρησε κατά 7,7% το τελευταίο 24ωρο και η τιμή του διαμορφώθηκε στα 6,1 σεντς, σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinMarketCap.

    Το κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε σαν μία πλάκα το 2013 και έχει ως σύμβολό του έναν σκύλο ράτσας «Shiba Inu», συγκαταλέγεται στις εμμονές των επενδυτών λιανικής φέτος, και σκαρφάλωσε στο ιστορικό υψηλό των 8,4 σεντς την περασμένη Δευτέρα από περίπου 1 σεντ στις αρχές του έτους.

    Το Dogecoin είναι πλέον το 12ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με κεφαλαιοποίηση 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Ο Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, συνέβαλε στην αύξηση της δημοτικότητας του Dogecoin με τα συχνά tweets του.

    Την περασμένη εβδομάδα, είπε ότι αγόρασε μερικά από τα νομίσματα για τον γιο του lil X, έτσι ώστε «να μπορεί να είναι ένας μικρός hodler», ένας όρος ο οποίος στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων αναφέρεται σε ένα άτομο που διατηρεί τις τοποθετήσεις του στα ψηφιακά νομίσματα αντί να πουλά.

    Dogecoin: To hot κρυπτονόμισμα σημείωσε νέο ρεκόρ δια χειρός… Musk και Snoop Dogg

    Elon Musk: Αγόρασε ένα δώρο για το σκύλο του, έγραψε ένα tweet και εκτόξευσε μία μετοχή

    Ο Έλον Μασκ σπάει την αποχή από το Twitter για να «ανεβάσει» το κρυπτονόμισμα Dogecoin

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ