• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Ο Έλον Μασκ σπάει την αποχή από το Twitter για να «ανεβάσει» το κρυπτονόμισμα Dogecoin

    • Bloomberg

    Elon Musk


    Ο συνιδρυτής της Tesla Έλον Μασκ  επέστρεψε από το διάλειμμα – που ο ίδιος είχε αποφασίσει – στο Twitter για να στείλει μια σειρά tweets σχετικά με το κρυπτονόμισμα Dogecoin.

    Με αυτό τον τρόπο έσπασε την αποχή από το Twitter, καθώς είχε πρόσφατα δηλώσει (την Τρίτη) ότι θα απέχει για λίγο διάστημα από το αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

    «Όχι υψηλά και χαμηλά, μόνο Doge», έγραψε ο Μασκ  και δημοσίευσε ένα meme από την ταινία της Disney The Lion King, που απεικόνιζε τον δισεκατομμυριούχο.

     

    Το Dogecoin, το οποίο ξεκίνησε ως «αστείο» το 2013, κινείται στα 0,05 δολάρια τις τελευταίες 24 ώρες από 0,03 δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία της CoinMarketCap. Ο Μασκ αρχικά έγραψε μόνο λέξη «Doge» και έπειτα με νέα ανάρτηση έγραψε «Dogecoin is the people’s crypto», δηλαδή το dogecoin είναι το κρυπτονόμισμα του λαού.

    Πηγή: Coindesk

    Λίγες μέρες νωρίτερα, δήλωνε ότι δεν έχει ολοκληρωμένη άποψη για τα κρυπτονομίσματα και ότι τα σχόλιά του σχετικά με το Dogecoin είναι αστεία, προσθέτοντας ότι «το πιο ειρωνικό αποτέλεσμα θα ήταν το Dogecoin να γίνει το μελλοντικό νόμισμα σε όλο τον κόσμο.”

    Η αγοραία αξία του Dogecoin ανέρχεται πλέον στα 7 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας το το 12ο μεγαλύτερο μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με το CoinMarketCap.



    ΣΧΟΛΙΑ