• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Elon Musk: Αγόρασε ένα δώρο για το σκύλο του, έγραψε ένα tweet και εκτόξευσε μία μετοχή

    • Bloomberg
    Elon Musk, CEO της Tesla

    Elon Musk, CEO της Tesla


    Οι μετοχές της Etsy Inc. σημείωσαν άνοδο έως και 11% στην προσυνεδρίαση, μετά από το θετικό σχόλιο του δισεκατομμυριούχου Elon Musk  για την εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

    «Αγαπώ την Etsy», έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος της  Tesla σε ένα tweet. Σε μια ακόμη δημοσίευση, ο Musk πρόσθεσε ότι είχε αγοράσει ένα δώρο για το σκύλο του από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

    Εκτός από αυτό, την Τρίτη η Jefferies αύξησε την τιμή στόχο για τη μετοχή της εταιρείας στα 245 δολάρια από 205 δολάρια πριν, επισημαίνοντας ότι η αύξηση των ακαθάριστων πωλήσεων εμπορευμάτων της Etsy «συνεχίζει να ξεπερνά αυτή των πωλήσεων που έχουν σημειωθεί ευρύτερα στο ηλεκτρονικό εμπόριο». Η επενδυτική εταιρεία έχει δώσει σύσταση “buy” (αγορά) για τη μετοχή και εκτίμησε ότι “έχει μακρύ δρόμο” για την προσέλκυση και άλλων αγοραστών.

    Η μετοχή της Etsy εκτινάχθηκε μέχρι τα 232,39 δολάρια πριν χτυπήσει το κουδούνι για την έναρξη της συνεδρίασης, έναντι 208,81 δολαρίων που ήταν το κλείσιμο της Δευτέρας.

    Η εταιρεία κατέγραψε μία από τις κορυφαίες αποδόσεις τους τελευταίους μήνες. Με βάση το κλείσιμο της Δευτέρας, έχει σημειώσει άνοδο σχεδόν 560% από τα χαμηλά του Μαρτίου, με τα περισσότερα κέρδη να αντικατοπτρίζουν την αυξημένη ζήτηση του ηλεκτρονικού εμπορίου κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Musk μίλησε για μια εταιρεία ή για μία μετοχή. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Signal Advance εκτοξεύτηκε όταν ο ιδρυτής της Tesla προέτρεψε με ένα tweet τους ακόλουθους του να «χρησιμοποιήσουν τη Signal». Το μήνυμα προκάλεσε σύγχυση στους traders, οι οποίοι έσπευσαν να αγοράσουν μετοχές της Signal Advance αντί για την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Signal, την οποία εννοούσε ο δισεκατομμυριούχος.

    Elon Musk: Δίνει 100 εκατ. δολάρια έπαθλο για την καλύτερη τεχνολογία δέσμευσης άνθρακα

    O Elon Musk εκθρόνισε τον Jeff Bezos της Amazon και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

    Elon Musk: To ενδιαφέρον του δισεκατομμυριούχου για το bitcoin – Η ερώτηση μέσω twitter 

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ