• AUTO

    H Ολυμπιακή φλόγα κινείται ηλεκτρικά!


    Το αμιγώς ηλεκτρικό Toyota bZ4X στη διαδρομή της Ελληνικής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας προς το “Παρίσι 2024”.

    Η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», ξεκίνησε το ταξίδι της με στόχο να καλύψει 5.202 χιλιόμετρα και 563 ναυτικά μίλια, με τη συμβολή 600 Λαμπαδηδρόμων, μέχρι να φτάσει στο τελευταίο Ελληνικό σταθμό αυτής της διαδρομής, το Καλλιμάρμαρο-Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου την Παρασκευή, 26 Απριλίου πραγματοποιείται η Τελετή Παράδοσης της Φλόγας.

    Η Toyota Hellas, στο πλαίσιο της επίσημης συνεργασίας της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) εξασφάλισε και παράδωσε έναν εξηλεκτρισμένο στόλο 13 οχημάτων, με σκοπό την ασφαλή μεταφορά των Αθλητών και των Μελών της Επιτροπής, καθ’ όλη τη διαδρομή της Λαμπαδηδρομίας.

    Σ’ αυτή την «ιερή» διαδρομή, η Toyota συμβάλλει με το ηλεκτρικό της μοντέλο, Toyota bZ4X, διανύοντας τη διαδρομή 5.200 χιλιομέτρων από την Αρχαία Ολυμπία μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Το Toyota bZ4X κλέβει τις εντυπώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύοντας ότι η τεχνολογία και η καινοτομία συνυπάρχει με την απόλυτη βιωσιμότητα. Το bZ4X διαθέτει 4κινηση, εφάμιλλων δυνατοτήτων με το Land Cruiser, έχει τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας Toyota T-Mate από τη βασική έκδοση, διαθέτει τη μεγαλύτερη ικανότητα βύθισης, ενώ ενσωματώνει όλη τη γνώση και εμπειρία της Toyota στις μπαταρίες, με εγγύηση έως 11 έτη ή 1.000.000km.  Το bZ4X είναι μόλις το πρώτο από μία ευρεία γκάμα Αμιγώς Ηλεκτρικών επιβατικών που θα λανσαριστούν μέσα στους επόμενους 18 μήνες, από την Ιαπωνική μάρκα.

    Διαβάστε επίσης

    Οδηγούμε τη Mercedes A35 AMG



    ΣΧΟΛΙΑ