• AUTO

    F1: Θα αγωνιστεί ο Ρικιάρντο την Κυριακή!


    Η μεγάλη πρεμιέρα στο Σακχίρ θα περιλαμβάνει το χαμογελαστό Αυστραλό ο οποίος ανέρρωσε από έγκαιρα από το Covid – 19.

    Ο 32χρονος Αυστραλός διαγνώστηκε θετικός πριν το τελευταίο τριήμερο δοκιμών εξέλιξης στο Μπαχρέιν. Η McLaren υποχρεώθηκε να κάνει και τις τρεις μέρες δοκιμές με τον Λάντο Νόρις. Θα μπορούσε να εξελιχθεί πιο άσχημα για τον Ρικιάρντο και να χάσει τον πρώτο αγώνα της σεζόν αυτή την Κυριακή 20/3(17:00 απευθείας ΕΡΤ, Cosmote). Οι ημερομηνίες ήταν ασφυκτικές καθότι το πρώτο θετικό τεστ του ήρθε στις 10/3. Ευτυχώς για τον Αυστραλό οδηγό και τους οπαδούς της Βρετανικής ομάδας, σήμερα έδωσε μια σειρά από αρνητικά τεστ αισθάνεται ήδη και πολύ καλύτερα οπότε πήρε το ελεύθερο για ν’ αγωνιστεί την Κυριακή.

    Daniel Ricciardo, McLaren

    Μένει να δούμε κατά πόσο θα τον επηρέασε τόσο η ασθένεια όσο και η απουσία του από τις κρίσιμες τελευταίες μέρες δοκιμών εξέλιξης. Θυμίζουμε πως η McLaren αντιμετώπισε προβλήματα υπερθέρμανσης των φρένων στις δοκιμές εξέλιξης στο Σακχίρ και από το προηγούμενο Σάββατο (12/3) έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για την επίλυσή τους.

     

    Μεθαύριο Παρασκευή 18/3 είναι προγραμματισμένες οι ελεύθερες δοκιμές του πρώτου αγώνα της σεζόν. Η McLaren δεν ξεκινά σα φαβορί καθώς δείχνει να είναι πίσω από Ferrari, Red Bull, Mercedes. Οι καλύτεροι χρόνοι του 3ημερου δοκιμών εξέλιξης ήταν:

    Διαβάστε επίσης

    F1: Δείτε την Alfa Romeo στην πίστα! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ