• AUTO

    F1: Δείτε την Alfa Romeo στην πίστα! (video)

    F1: Δείτε την Alfa Romeo στην πίστα! (video)

    Η Alfa Romeo στην πίστα


    H ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα ένα εκπληκτικό βίντεο από την ημέρα κινηματογράφησης του νέου της μονοθεσίου.

    Είμαστε μια ανάσα από την έναρξη του πρωταθλήματος αυτή την Κυριακή 20/3 στην πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν. Ομάδες και οδηγοί ολοκλήρωσαν το προηγούμενο Σάββατο 12/3 τις δοκιμές εξέλιξης και έχουν παραμείνει στο Μάναμα ενόψει της πρεμιέρας.

    O αγώνας είναι προγραμματισμένος αυτή την Κυριακή στις 17:00 ώρα Ελλάδος (απευθείας μετάδοση ΕΡΤ, Cosmote). Η Alfa Romeo αγωνίζεται φέτος με δυο νέους οδηγούς στο ρόστερ της: Τον Φινλανδό Βάλτερι Μπότας που μέχρι πέρυσι ήταν στη Mercedes και τον Κινέζο Χουάν Ζου που πέρυσι τερμάτισε 3ος στο πρωτάθλημα F2, πίσω από τους Πιάστρι και Σβάρτζμαν.

    Η Alfa Romeo χρησιμοποιεί υβριδική μηχανή της Ferrari και ελαστικά 18 ιντσών της Pirelli. Τις προηγούμενες μέρες έγινε ένα γύρισμα στην πίστα της Βαρκελώνης και τώρα η ομάδα έθεσε στη διάθεση του Τύπου το εντυπωσιακό κατά την άποψή μας αποτέλεσμα. Μπορεί οι επιδόσεις στις δοκιμές εξέλιξης να μην ήταν οι αναμενόμενες (σ.σ: ούτε ο Ζου είναι κακός ούτε το μονοθέσιο αργό) αλλά το αποτέλεσμα του βίντεο είναι πραγματικά εξαιρετικό.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    F1 Μπαχρέιν: Red Bull vs Ferrari!



    ΣΧΟΛΙΑ