ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην απόφαση να δεχθεί το αίτημα των τραπεζών για προσωρινή διοίκηση στην Creta Farms, μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου όπου και θα γίνει η κύρια δίκη, κατέληξε το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.
Οι δικαστές έδωσαν το «πράσινο φως» ορίζοντας ως μέλη της διοίκησης της Creta Farms, τους προταθέντες από τις τράπεζες, απορρίπτοντας, τουλάχιστον προς το παρόν, το αίτημα των βασικών μετόχων που ήθελαν και δικά τους μέλη στη διοίκηση.
Το δικαστήριο όρισε τα τρία άτομα που είχαν προτείνει οι τράπεζες τα οποία είναι οι κ.κ. Δημήτρης Τσίρμπας, Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος και Στέφανος Ξενάκης
H προσωρινή διοίκηση έχει ως αποστολή να υποβάλλει αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 106Α, να συγκαλέσει γενική συνέλευση για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και να διεκπεραιώσει τις επείγουσες υποθέσεις της εταιρείας και τις συμβατικές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Creta Farms στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπεγράφη 22 Ιουλίου 2019.
Αυτή τη στιγμή εξετάζονται οι τρόποι ομαλοποίησης της μισθοδοσίας των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων και η αποπληρωμή των προμηθευτών προκειμένου η εταιρεία να ξαναμπεί σε παραγωγική διαδικασία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποστολάκη: Χωρίς μέριμνα για τα ΑμεΑ η ρύθμιση των δανείων σε ελβετικό φράγκο
- Τσίπρας: Έρχεται η νέα πλατφόρμα «Διαφάνεια» – «Τελικά πόσο διαυγής είναι η Διαύγεια;»
- Ο χάρτης της επαναστατημένης Ελλάδας σε ένα χρυσό ρολόι –Κειμήλια σε δημοπρασία
- ΥΠΕΝ: Πρόγραμμα 30 εκατ. ευρώ για σύνδεση κατοικιών με αποχέτευση – Έως 1.300 ευρώ η επιδότηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.