ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Πενήντα ένα χρόνια μετά την επιστροφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ελλάδα, η σημερινή επέτειος μας υπενθυμίζει ότι η Δημοκρατία δεν αποτελεί ανεπίστροφη κατάκτηση. Η ευθύνη μας για τη διαφύλαξή της είναι διαρκής».
Αυτό τόνισε με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας για τη σημερινή επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
«Ζούμε σε μία εποχή στην οποία οι δημοκρατικές αξίες αμφισβητούνται και φαλκιδεύονται σε παγκόσμιο επίπεδο» υπογράμμισε ο κ. Δένδιας.
«Η Δημοκρατία μαζί με όσα τη συγκροτούν (Ελευθερία, Ισονομία, Λογοδοσία και Δικαιοσύνη), αποτελεί τη μόνη ασφαλή οδό για εθνική και κοινωνική ευημερία» πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Διαβάστε επίσης:
Τι είπαν Μητσοτάκης – Σίσι για θαλάσσιες ζώνες, μεταναστευτικό και Γάζα
Μητσοτάκης για όλα: Σκληρή γλώσσα για Τουρκία, «άδειασε» Καραμανλή, τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ και Τσίπρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Unilever εξετάζει πιθανό διαχωρισμό των δραστηριοτήτων της στον κλάδο τροφίμων
- Ανδρέας Σιάμισής (HELLENiQ ENERGY) στο Bloomberg: Καθοριστική η κρίση στη Μέση Ανατολή στον μετασχηματισμό της αγοράς ενέργειας
- Βαγδάτη: Επιθέσεις με drone σημειώθηκαν στην πρεσβεία των ΗΠΑ
- CrediaBank: Στις 30 Μαρτίου η έναρξη της ΑΜΚ των 300 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.