Η ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, όπου βρίσκεται ένας σημαντικός αριθμός των ειδικών διαδρομών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, επηρεάζεται ήδη από τη Δευτέρα από την κακοκαιρία.
Η διοργάνωση παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξή της και με γνώμονα την κατά το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των πληρωμάτων τροποποίησε το πρόγραμμα της ημέρας, επιτρέποντας τις αναγνωρίσεις στην ειδική διαδρομή Ταρζάν που ήταν προγραμματισμένες για αύριο Τετάρτη, αντί της Παύλιανης, όπου έχει εκδηλωθεί ισχυρή βροχόπτωση.
Η σημερινή ημέρα αναγνωρίσεων περιλαμβάνει περάσματα και από τις ε.δ. Καρούτες και Ελευθεροχώρι, ενώ το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας θα αποφασιστεί αργότερα, απόψε αφού ληφθεί υπόψη και η εξέλιξη του καιρικού φαινομένου.
Σε κάθε περίπτωση η οργάνωση του αγώνα παρακολουθεί τις μετεωρολογικές εξελίξεις με ιδιαίτερη προσοχή και βρίσκεται σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε συνθήκη.

Διαβάστε επίσης:
ΕΚΟ Acropolis Rally: Ηρωικός τερματισμός!
Τουρκία: Οι τράπεζες της Wall Street βλέπουν τον πληθωρισμό να ξεπερνάει το 70% το 2024
Έλον Μασκ: «Σκοτώνουν» το X/Twitter! – Γιατί μηνύει την εβραϊκή οργάνωση ADL
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρούμπιο: Ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες να πιέσουν τις χώρες που βρίσκονται για άμεση δράση κατά του Ιράν
- Υπουργείο Εσωτερικών: Πενήντα εκατομμύρια ευρώ για το 2026 στους δήμους για δράσεις πυροπροστασίας
- Σδούκου: Σταδιακά θα πάρουμε όσα μέτρα χρειαστεί για την αντιμετώπιση της κρίσης
- ΔΥΠΑ: Έως τις 23 Μαρτίου οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ανέργων 18-29 ετών
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Οι επιθετικές αγορές στον Φουρλή, οι νέες business της Ελλάκτωρ, η νέα βίλα του Πάρη Λάτση, πού επενδύουν τώρα Ίδρυμα Ωνάση – Ελμίνα Κοπελούζου – Άγγελος Κοταρίδης και οι παραιτήσεις 2 υφυπουργών
Bloomberg: Και δεύτερο δεξαμενόπλοιο της Dynacom του Γιώργου Προκοπίου πέρασε με ασφάλεια από τα Στενά του Ορμούζ
Το ράλι των 3 ισχυρών, το 8,5% της Φουρλής έχει ο Φέσσας, τα μηνύματα του Εξάρχου και το νέο deal, ποιος shipowner χτίζει 120 πλοία, οι συμβάσεις του Γεωργίου, δύο ισχυροί παίκτες στην Credia και τα πάρτι της Κίμπερλι και της Βάσως Φειδάκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.