Η μεγάλη πρεμιέρα στο Σακχίρ θα περιλαμβάνει το χαμογελαστό Αυστραλό ο οποίος ανέρρωσε από έγκαιρα από το Covid – 19.
Ο 32χρονος Αυστραλός διαγνώστηκε θετικός πριν το τελευταίο τριήμερο δοκιμών εξέλιξης στο Μπαχρέιν. Η McLaren υποχρεώθηκε να κάνει και τις τρεις μέρες δοκιμές με τον Λάντο Νόρις. Θα μπορούσε να εξελιχθεί πιο άσχημα για τον Ρικιάρντο και να χάσει τον πρώτο αγώνα της σεζόν αυτή την Κυριακή 20/3(17:00 απευθείας ΕΡΤ, Cosmote). Οι ημερομηνίες ήταν ασφυκτικές καθότι το πρώτο θετικό τεστ του ήρθε στις 10/3. Ευτυχώς για τον Αυστραλό οδηγό και τους οπαδούς της Βρετανικής ομάδας, σήμερα έδωσε μια σειρά από αρνητικά τεστ αισθάνεται ήδη και πολύ καλύτερα οπότε πήρε το ελεύθερο για ν’ αγωνιστεί την Κυριακή.

Μένει να δούμε κατά πόσο θα τον επηρέασε τόσο η ασθένεια όσο και η απουσία του από τις κρίσιμες τελευταίες μέρες δοκιμών εξέλιξης. Θυμίζουμε πως η McLaren αντιμετώπισε προβλήματα υπερθέρμανσης των φρένων στις δοκιμές εξέλιξης στο Σακχίρ και από το προηγούμενο Σάββατο (12/3) έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για την επίλυσή τους.
Μεθαύριο Παρασκευή 18/3 είναι προγραμματισμένες οι ελεύθερες δοκιμές του πρώτου αγώνα της σεζόν. Η McLaren δεν ξεκινά σα φαβορί καθώς δείχνει να είναι πίσω από Ferrari, Red Bull, Mercedes. Οι καλύτεροι χρόνοι του 3ημερου δοκιμών εξέλιξης ήταν:
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών και διοικητών Κεντρικών Τραπεζών της G7
- ΑΔΜΗΕ: Η διασύνδεση Κρήτης-Αττικής έσβησε τα φουγάρα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην Κρήτη
- Διαγράφονται από το ΧΑ η «Βιοτέρ» και η «Επίλεκτος»
- Pantelakis για Titan: Αύξησε την τιμή στόχο στα 59 ευρώ – Αδικαιολόγητο discount 37%
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Αναταραχή στην ασφαλιστική αγορά: Τι συμβαίνει με Εθνική Ασφαλιστική – Groupama και 20.000 πράκτορες
Bloomberg: Το υπερπολυτελές γιοτ του Πακιστανού ιδιοκτήτη της JetΟil εγκατέλειψε τις Κάννες λίγες ημέρες πριν τις κυρώσεις
Γιατί ο Κυριάκος χάνει την Κρήτη, τι λένε οι πονηροί για Eurobank, τι συμβαίνει με ΑΔΜΗΕ και Λαβιφάρμ, οι εξαγορές του Ψάλτη, «χτίζουν» στόλους Ανδριανοπούλου – Γιαλόζογλου και τα parties των Coustas και Χούρι