• Real Estate

    Μύκονος: Διπλό σφυρί χτυπάει σήμερα

    • NewsRoom


    Διπλός πλειστηριασμός είναι προγραμματισμένος για ακίνητα στο νησί των ανέμων.

    Το σφυρί χτυπά για μία κατοικία εντός συγκροτήματος στη Μύκονο, στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού και νότια του οικισμού Άγιος Ιωάννης Διακόφτης, που περιλαμβάνει κυρίως εξοχικές κατοικίες με συγκροτήματα και μονοκατοικίες. Οφειλέτρια είναι η εταιρεία Ιντερμόντε κι επισπεύδουσα της διαδικασίας η DoValue, ενώ ως τιμή εκκίνησης έχει οριστεί το ποσό των 1,07 εκατομμυρίων ευρώ. Στο ακίνητο των 5.048 τ.μ. έχει χτιστεί συγκρότημα κατοικιών, το οποίο ολοκληρώθηκε το 1995. Η μία από τις ιδιοκτησίες εντός του συγκροτήματος αποτελείται από πέντε αποθηκευτικούς χώρους, διάδρομο κι έχει επιφάνεια 48,05 τ.μ..

    Επίσης, το συγκρότημα περιλαμβάνει οριζόντια ιδιοκτησία – κατοικία του ισογείου ορόφου με χώρο πολυκουζίνας, καθιστικό, μπάνιο κι ημιυπαίθριο χώρο, επιφάνειας 27,82 τ.μ. κι από οριζόντια ιδιοκτησία του πρώτου ορόφου με χώρο βεστιαρίου, ένα δωμάτιο, μπάνιο, και δώμα κι έχει επιφάνεια 26,84 τ.μ.. Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης του ακινήτου, το υπόγειο έχει επιφάνεια 130,80 τετραγωνικά μέτρα, εκτείνεται κάτω από τις βεράντες του ισογείου, περιλαμβάνει πολυκουζίνα, σαλόνι και τρία υπνοδωμάτια με ιδιαίτερα μπάνια. Επιπλέον, η μεσαία στάθμη – ισόγειο έχει επιφάνεια 50,26 τετραγωνικά μέτρα, περιλαμβάνει καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, W.C. και πάσο πλέον ημιυπαίθριων χώρων και τέλος, η ανώτερη στάθμη – όροφος έχει επιφάνεια 27,12 τετραγωνικά μέτρα πλέον βεράντας και εξώστου, περιλαμβάνει κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιαίτερο μπάνιο και dressing – hall.

    Ταυτόχρονα το ηλεκτρονικό σφυρί θα χτυπήσει για αγροτεμάχιο στη θέση Βουγλί – Άγιος Νικόλαος εκτός σχεδίου πόλεως, εντός ζώνης, σε περιοχή που πρόκειται να ενταχθεί στο σχέδιο Μυκόνου. Οφειλέτης είναι επιχειρηματίας της Μυκόνου και επισπεύδουσα η Cepal Hellas. Το ακίνητο εκπλειστηριάζεται έναντι 1,75 εκατ. ευρώ, ενό εντός του έχουν ανεγερθεί κτίσματα κατοικιών: κατοικία με εμβαδό 36,40 τ.μ..

    Το ένα από τα κτίρια είναι διώροφο και αποτελείται από δύο ξεχωριστές κατοικίες εμβαδού 36,40 τ.μ. η καθεμία. Στο ισόγειο υπάρχει κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο, ενώ στον όροφο υπάρχουν δυο δωμάτια, το μπάνιο, η τραπεζαρία και η κουζίνα. Επίσης το δεύτερο κτίριο είναι διώροφο με εμβαδό ισογείου 139,19 τ.μ. και ορόφου 69,95 τ.μ..

    Διαβάστε επίσης

    Πλειστηριασμοί: Δεν θα χτυπήσει το e-σφυρί για ακίνητα μέχρι 80.000 ευρώ λόγω εκλογών

    Δημήτρης Γ. Μαύρος: Η άνοδος και η απότομη βουτιά του βετεράνου διαφημιστή – Γιατί βγήκαν στο σφυρί τα σπίτια στην Εκάλη



    ΣΧΟΛΙΑ