• Πολιτική

    Το bazaar της Folli Follie στην Ζαχάρω και ο Μάκης Μπαλαούρας

    • NewsRoom

    Μάκης Μπαλαούρας


    Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του σκανδάλου της Folli Follie μετά την αποκάλυψη email στενού συνεργάτη της οικογένειας Κουτσολιούτσου προς τα αφεντικά του, στα οποία εμπλέκει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργούς και πρώην βουλευτές, αποδίδοντάς τους την πρόθεση να παρέμβουν ώστε να καθυστερήσει η έρευνα για την αμαρτωλή εταιρεία.

    Την ώρα που η ΝΔ ζητεί πειστικές απαντήσεις από τον Αλ. Τσίπρα, ενώ η Κουμουνδούρου αρνείται κάθε εμπλοκή, νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

    Όπως προκύπτει από ανάρτηση στο site του Μάκη Μπαλαούρα, πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ηλείας, ο ίδιος είχε πρωτοστατήσει σε bazaar της Folli Follie στη Ζαχάρω, στην Ηλεία. Το bazaar είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2018, περίοδος κατά την οποία βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη το σκάνδαλο της Folli Follie.

    Στο site του Μάκη Μπαλαούρα υπάρχει η παρακάτω ανάρτηση συνοδευόμενη από φωτογραφίες της εκδήλωσης:

    «Στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018 , ημέρα Σάββατο ώρα 19:00 – 21:00 και την Κυριακή ώρα 11:00 – 21:00, πραγματοποιήθηκε  BAZAAR με επώνυμα προϊόντα της Folli Follie Group σε ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζαχάρως.

    Η ενέργεια αυτή ανήκει σε πρωτοβουλία του  Βουλευτή, κ. Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση της δωρεάς.

    Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Ομίλου FFGROUP στην πρόσκληση χορηγίας. Ο Όμιλος FFGROUP ανέλαβε αποκλειστικά την χορηγία σε επώνυμα προϊόντα του, για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Bazaar.

    Η Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Δήμου Ζαχάρως, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον κύριο Μπαλαούρα και στην εταιρία. «Η στήριξη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και προσδοκούμε σε μια προσφορά ζωής και αγάπης με συνέχεια και συνέπεια».

    Πηγή: makisbalaouras.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Μάκης Μπαλαούρας για Folli Follie: Θέλουν να σπιλώσουν το όνομά μου – Δεν ήταν προσωπική μου απολαβή η δωρεά των 80.000 ευρώ

    Σκάνδαλο Folli Follie: Πολιτικός σεισμός από τις αποκαλύψεις των emails περί εμπλοκής στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Απαντήσεις ζητά η ΝΔ

    Ραγδαίες εξελίξεις για Folli Follie: Ξανά σήμερα στην ανακρίτρια Δημήτρης, Τζώρτζης και Καίτη Κουτσολιούτσου

    Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Τα «καυτά» ερωτήματα για τη διαχείριση του σκανδάλου της Folli Follie επί διοικήσεως Γκότση

    Τι ρόλο είχε στην υπόθεση Folli Follie δικηγόρος, σύζυγος διάσημου υπουργού; Ας απαντήσει ο κ. Χ. Γκότσης 

    Άρθρο παρέμβαση: Βοήθησαν οι Φλαμπουράρης και Χαρίτσης και με ποιον τρόπο τους Κουτσολιούτσους της Folli Follie να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο;  



    ΣΧΟΛΙΑ