• Πολιτική

    Σε εξέλιξη η συνάντηση Μπακογιάννη – Ιμάμογλου – Ακολουθεί η συνάντηση με Μητσοτάκη

    • NewsRoom

    Ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης (Α) και ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου (Δ) μιλούν στη σημερινή τους συνάντηση στο Δημαρχείο της Αθήνας, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021. Την Ελλάδα επισκέπτεται ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Ekrem Imamoglou σε ανταπόδοση της επίσκεψης του δημάρχου Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές


    Με τον Κώστα Μπακογιάννη, συναντάται σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα ως επίσημος προσκεκλημένος του δημάρχου Αθηναίων.

    Ο κ. Ιμάμογλου έφτασε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών λίγο πριν από το μεσημέρι, όπου τον υποδέχθηκε ο κ. Μπακογιάννης.

    Μετά τις συνομιλίες των δύο δημάρχων θα ακολουθούσουν κοινές δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

    Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 13:00, οι δύο δήμαρχοι θα επισκεφθούν το Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα γίνουν δεκτοί σε συνάντηση διάρκειας μισής ώρας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Το απόγευμα, ο δήμαρχος Αθηναίων θα συνοδεύσει τον κ. Ιμάμογλου σε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, ενώ στις 21:00 θα επισκεφθούν το Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση Monica Bellucci, Maria Callas: Letters and Memories.

    Στο πλαίσιο της ξενάγησης του δημάρχου Κωνσταντινούπολης στην Αθήνα, αύριο Τετάρτη στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά, ενώ στη συνέχεια ο κ. Ιμάμογλου θα επισκεφθεί -συνοδεία του δημάρχου Αθηναίων- την περιοχή της πλατείας Συντάγματος και το Ζάππειο, προκειμένου να δουν τα έργα αστικής ανάπλασης που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

    Στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην έκθεση «Portals» του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, στη Λένορμαν, ενώ ο κ. Ιμάμογλου θα αναχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης για την Κωνσταντινούπολη.

    Διαβάστε ακόμη:

    Εκρέμ Ιμάμογλου: Στην Αθήνα ο μεγάλος αντίπαλος του Ερντογάν – Συνάντηση με Κ. Μητσοτάκη

    Δένδιας: Έχει ξεφύγει η τουρκική συμπεριφορά – Ενημέρωσε τους ομολόγους του για τις νέες προκλήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ