ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Φρανκφούρτη μεταβαίνει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπου αύριο (9.30 τοπική ώρα) θα είναι ομιλητής στο συνέδριο που διοργανώνει ο Economist με θέμα “Greece: A comeback to the financial markets?” (Ελλάδα: επιστροφή στις αγορές;).
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο συνέδριο θα μετέχουν επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ Μπενουά Κερέ, οι εκπρόσωποι στα κλιμάκια των θεσμών Ντέκλαν Κοστέλο (από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή) και Νικολά Τζιαμαρόλι (από τον ESM), το μέλος της Επιτροπής Σοφών της γερμανικής καγκελαρίας Λαρς Φελντ, το στέλεχος των Moody’s Κόλιν Έλλις κά.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH: Οι εντυπώσεις που άφησε ο Τραμπ από το ταξίδι του στην Ευρώπη – «Συμπεριφέρεται σαν μεθυσμένος τουρίστας»
ΔΕΙΤΕ EΠΙΣΗΣ: B. Πούτιν: Η Ρωσία δεν είχε καμία εμπλοκή στην αποπομπή του διευθυντή του FBI
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O γαμπρός «καίει» τον Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ExxonMobil: Στα 8 με 9 τρισεκ. κυβικά πόδια η ποσότητα φυσικού αερίου στα κοιτάσματα «Πήγασος» και «Γλαύκος»
- Γάζα: Ο Τόνι Μπλερ ενδέχεται να αναλάβει ρόλο στη μεταπολεμική διακυβέρνηση του παλαιστινιακού θύλακα
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες – Κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο
- UEFA Europa League: Νίκη αντίδρασης και ψυχολογίας για τον ΠΑΟ
