ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Τόσα χρόνια τα ΜΜΕ της προπαγάνδας του Μαξίμου προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζούμε σε μια άλλη πραγματικότητα», σημειώνει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
«Για την ακρίβεια, τα υψηλά ενοίκια, την αισχροκέρδεια δεν φταίει ο Κ. Μητσοτάκης αλλά πάντα κάποιος άλλος. Κατά τα άλλα παρουσιάζεται και ως σπουδαίος οικονομικός διαχειριστής», τονίζει και συνεχίζει:
«Αλήθεια διαβάσατε πουθενά σήμερα ότι οι οφειλές της ΝΔ εκτοξεύτηκαν κατά 52 εκατ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο; Διαβάσατε σήμερα ότι το χρέος της ΝΔ ανέβηκε στα 488 εκατ. ευρώ;».
«Δεν τα διαβάσατε, γιατί όλα αποσιωπούνται. Αυτή είναι η ενημέρωση της προπαγάνδας. Αλλά αυτή είναι και η πολιτική Μητσοτάκη. Δανεικά και αγύριστα, και ευνοϊκά κουρέματα για τους ίδιους, με κόστος στον ελληνικό λαό», καταλήγει ο Στ. Κασσελάκης.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Μάνη: Προτεραιότητα η βιώσιμη ανάπτυξη με στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας
Διεθνής Αμνηστία: Η ανταλλαγή κρατουμένων με τη Ρωσία αφήνει πικρή γεύση
Μπάιντεν: Η συμφωνία απελευθέρωσης ήταν ένας διπλωματικός άθλος – Ποιοι είναι οι κρατούμενοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα ενημέρωση για το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Παραμένει η πορτοκαλί προειδοποίηση
- 20 Χρόνια Public, 20 Χρόνια εκδηλώσεων Βιβλίου – Όλες οι εκδηλώσεις Φεβρουαρίου
- Xρηματιστήριο: Με 40 εκ. ευρώ συναλλαγές στα πρώτα 20 λεπτά!
- Βουλή: «Ενός λεπτού σιγή» για τις νεκρές εργαζόμενες στη Βιολάντα και τους νεαρούς που σκοτώθηκαν στη Ρουμανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.