• Άρθρα

    Άρθρο παρέμβαση: Μέσα στην 11αδα ο Άδωνις Γεωργιάδης

    Γιώργος Δημητρομανωλάκης. Εκδότης mononews.gr

    Γιώργος Δημητρομανωλάκης. Εκδότης mononews.gr


    Πριν δύο ημέρες δημοσιεύθηκε δημοσκόπηση της MRB και μεταξύ άλλων ερωτημάτων που τέθηκαν, ήταν να αξιολογήσουν οι ερωτηθέντες το έργο των υπουργών σε αυτό το πρώτο δίμηνο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην 10η θέση.

    Τα social media και κάποια media έχουν ξεσαλώσει. Άλλος λέει ότι ο Άδωνις δεν είναι καλός, άλλοι γράφουν ότι οι Έλληνες είναι κομπλεξικοί και δεν τον «ψήφισαν» στη δημοσκόπηση, άλλοι γράφουν ότι ο Άδωνις είναι αντιπαθής κλπ.

    Μάλιστα ένας  πολίτης αναφέρει στο Facebook ότι: «Δηλαδή για τους πολίτες όλων των κομματικών αποχρώσεων αλλά και για την γνωστή μερίδα εντός της ΝΔ που έλαβαν μέρος στην έρευνα, ο Άδωνις αποτελεί το κόκκινο πανί και ασφαλώς εκεί οφείλεται η κατάταξη και όχι στο έργο που παρουσίασε στο δίμηνο που αν κανείς ήθελε να το κρίνει χωρίς τα πολύχρωμα γυαλιά έπρεπε μακράν να είχε τοποθετηθεί στην πρώτη θέση. Μόνο το ξεμπλοκάρισμα του Ελληνικού ήταν αρκετό, χώρια οι τόσες άλλες δραστηριότητες για την προσέλκυση και την διευκόλυνση των επενδύσεων. Απλά επειδή μου έκαναν εντύπωση για μια ακόμα φορά τα κριτήρια και τα συμπλέγματα αυτού του λαού που μισεί τους ικανούς γιατί ξεχωρίζουν από την μάζα, κοινώς το πόπολο που ανήκουν αυτοί, για αυτό μπήκα στον κόπο να ψάξω και να γράψω τα παραπάνω.».

    Προσωπικά εγώ διαφωνώ με τον χρήστη του FB για την αναφορά του στα συμπλέγματα του Έλληνα, αλλά οκ,  είναι μια άποψη.

    Η αλήθεια είναι ότι ο Άδωνις πουλάει. Πουλάει γιατί είναι αυθεντικός και δεν κοροϊδεύει κανένα.

    Σε αυτές τις ώρες δεν έχουν σημασία οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες.  Σημασία έχει εάν κάνει καλά την δουλειά ως υπουργός.

    Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που να τον έχει συναντήσει όλες αυτές τις ημέρες και να μην πει ότι ο άνθρωπος δουλεύει. Είναι υπερκινητικός, ό,τι λέει το κάνει, προσπαθεί να λύσει προβλήματα και μεγάλα θέματα όπως πχ το Ελληνικό.  Κάποιοι τον κατηγόρησαν ότι τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης της χώρας αυτός ασχολήθηκε με την CRETA FARMS. Και καλά έκανε.

    Ο Γεωργιάδης δεν υποσχέθηκε ότι θα λύσει το πρόβλημα. Ήθελε να δείξει σε έναν από τους δυο μετόχους ότι υπάρχει κράτος και ο καθένας δεν κάνει ό,τι του καπνίσει σε αυτή την χώρα.

    Σε κάθε περίπτωση ο Γεωργιάδης δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Η Ελλάδα πρέπει να τρέξει γρήγορα εάν θέλει να έχει μέλλον.

    Ο “προπονητής” ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κατεβάσει  στο γήπεδο την ομάδα του και ο καθένας θα κριθεί στην πράξη. Δηλαδή πόσα γκολ θα βάλει.

    Το γεγονός ότι ο Άδωνις είναι στην 11αδα και παίζει μπάλα. Αλλά σε πολλές περιπτώσεις οι φίλαθλοι άλλοτε αποθεώνουν και άλλοτε αποδοκιμάζουν τους παίκτες. Αυτή είναι η ψυχολογία του κοινού.

    Όμως ο Άδωνις όπως και οι υπόλοιποι υπουργοί θα κριθούν από τον “προπονητή”  στον επόμενο ανασχηματισμό.



    ΣΧΟΛΙΑ