• Οι ιερές business στην Βουλιαγμένη, τα ιερά ROLEX και Audemars Piguet, ο Στασινούλιας και η αχλύ σκανδάλου και ποιο fund αγοράζει μανιωδώς Alpha Bank και ΜΥΤΙΛ

    Για όσους έχουν δει και έχουν συζητήσει από κοντά τον Ιάκωβο Ανδριόπουλο, αυτό που ισχυρίζονται είναι, ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που θυμίζει τον πρωταγωνιστή από την ταινία Catch me if you can με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τομ Χανκς.

    image

    Ο Στασινούλιας και η αχλύ σκανδάλου

    Χθες ανακοινώθηκε ότι η Carrefour, η οποία το 2017 είχε “καταφεσώσει” χιλιάδες Έλληνες εργαζομένους και προμηθευτές, ξανάρχεται στην Ελλάδα με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Στασινούλια.

    Επειδή κάτι μου έλεγε το όνομα Στασινούλιας αποφάσισα να ψάξω στην Google η οποία κάνει θαύματα.

    Διαβάζω λοιπόν στο vima.gr  ένα κείμενο με ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου του 2011. Υπογράφει ο Δημήτρης Χαροντάκης, ιδιαίτερα έμπειρος δημοσιογράφος εκείνης της εποχής:

    «Πριν προλάβει να κλείσει τέσσερις μήνες στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Carrefour – Μαρινόπουλος ο κ. Patrice Lespagnol ανακοινώθηκε από την εταιρεία πως ήδη παίρνει την άγουσα για το Παρίσι και ανακαλείται από την εφεδρεία ο κ. Ζερόμ Λουμπέρ, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ως το 2008!

    Στη διάρκεια του 2011 είναι ο τρίτος διευθύνων σύμβουλος του μεγαλύτερου λιανεμπορικού ομίλου της ελληνικής αγοράς.

    Ο πρώτος ήταν ο κ. Β. Στασινούλιας, ο οποίος απομακρύνθηκε την περασμένη άνοιξη με την αχλύ σκανδάλου, αν και όλες οι πληροφορίες συνέτειναν στην εκτίμηση πως ο ίδιος ήταν «αθώος του αίματος» εν αντιθέσει με ορισμένους στενούς συνεργάτες του – η σχετική αποκάλυψη έγινε από τον εσωτερικό έλεγχο της πολυεθνικής Carrefour.

    Στη θέση του απομακρυνθέντος κ. Στασινούλια ανέλαβε ο αφιχθείς εκ Παρισίων κ. Lespagnol, ο οποίος μάλιστα πρόλαβε στη σύντομη παραμονή του στην Αθήνα να εγκαινιάσει ένα νέο τύπο καταστήματος το Planet – όπως μετατράπηκε το Carrefour του Γέρακα, φροντίζοντας στη σχετική συνέντευξη τύπου να προεξοφλήσει την επιτυχία του ομίλου στις συνθήκες της κρίσης.

    Λίγες εβδομάδες αργότερα απομακρύνθηκε μετ΄επαίνων κι επανήλθε ο κ.Λουμπερ.»

    Νομίζω ότι αν αυτοί στην Carrefour βρήκαν τον άνθρωπό τους, εγώ βρήκα έναν πελάτη για τη στήλη.

     

    Τα ιερά οικόπεδα, τα ιερά ROLEX και το …Catch me if you can

    Μήπως θυμάστε τον διαγωνισμό για την εκποίηση των φιλέτων της εκκλησιαστικής περιουσίας;

    Που αποτελούσε παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς έβγαζε στο σφυρί τα ατακτοποίητα ακίνητα, ορισμένα από τα οποία θεωρούνται ως τα «διαμάντια» της παραλιακής.

    Μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν τα 85 στρέμματα του Ορφανοτροφείου ακριβώς πάνω από την πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης, τα 1.000 στρέμματα πάνω στο νερό μεταξύ Βουλιαγμένης – Βάρκιζας για τα οποία παλαιότερα ο περίφημος Father Alex εξ Αμερικής είχε παρουσιάσει κάτι «επενδυτές» να τα αποκτήσουν, που όμως εξαφανίστηκαν νύχτα!

    Αλλά και αγροτεμάχια στη Λίμνη της Βουλιαγμένης και στο Καβούρι!

    Λοιπόν οι άνθρωποι που κανόνιζαν τα πάντα εντός της εκκλησίας ήταν ο Γενικός Διευθυντής της εκκλησιαστικής κεντρικής υπηρεσίας, Νικόδημος Φαρμάκης, και ο διευθυντής της διεύθυνσης ανάπτυξης Αρχιμανδρίτης, Ιάκωβος Ανδριόπουλος.

    Ραντεβού, μυστικές συναντήσεις, προσύμφωνα με επιχειρηματίες Έλληνες και ξένους.

    Και συμφωνίες πολλών εκατομμύριων ευρώ.

    Πηγή που βρέθηκε με τους δυο ανθρώπους της εκκλησίας περιγράφει ότι:

    «Όταν κάποιος έμπαινε κάποιος στα γραφεία τους νόμιζε ότι βρισκόταν στον προθάλαμο Hedge fund που διαχειρίζεται πολλά εκατομμύρια ευρώ».

    Για όσους έχουν συναντήσει τον κ. Φαρμάκη ένα έχουν να πουν.

    Ότι κουβεντιάζει για business σαν να είναι ο πλέον ειδικός και ότι φοράει υπέροχα και πανάκριβα ρολόγια.

    Συνομιλητές του περιγράφουν ότι «δυο φόρες που τον συναντήσαμε την μια φορούσε ROLEX BLUE και την δεύτερη Audemars Piguet».

    Επίσης λέγεται στο παρασκήνιο ότι «ο Νικόδημος Φαρμάκης έχει άδεια οπλοφορίας και συνοδεύεται από τέσσερις αστυνομικούς».

     

    Ο Μητσοτάκης και ο …Ντι Κάπριο της Εκκλησίας

    Για όσους έχουν δει και έχουν συζητήσει από κοντά τον Ιάκωβο Ανδριόπουλο, αυτό που θα πουν είναι, ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που θυμίζει τον πρωταγωνιστή από την ταινία Catch me if you can με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τομ Χανκς.

    Ο κ. Νικόδημος λέει στους συνομιλητές του με ύφος 100 καρδιναλίων ότι «έχει σπουδές από το περίφημο πανεπιστήμιο του Harvard, ότι η οικογένειά του είναι πολύ πλούσια και ότι γνωρίζει πολλά στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης».

    Συχνά πυκνά αναφέρεται και στις φιλίες του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν τον έχει δει ποτέ στην ζωή του.

    Επίσης ισχυρίζεται ότι «έχει “τρέλες” επαφές με Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες».

    «Ούτε λίγο ούτε πολύ στους συνομιλητές του θυμίζει, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο από την ταινία Catch me if you can, που υποδυόταν τον Frank William Abagnale Jr.» λένε πηγές. 

    Πάντως τις τελευταίες εβδομάδες στο  παρασκήνιο λέγεται ότι αυτό το διάστημα, έχουν σταματήσει να πηγαινοέρχονται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες καθώς η υπόθεση με τα ιερά οικόπεδα προς το παρόν έχει παγώσει.

     

    Που χτίζει τώρα θέση η ARTISAN PARTNERS μετά την Alpha Bank 

    Φίλοι αναγνώστες, όλοι στην αγορά έχουν μείνει αποσβολωμένοι με την ανοδική κίνηση των ελληνικών τραπεζών.

    Ειδικότερα, η κίνηση της ALPHA BANK ΑΛΦΑ -1,21% 1,63 από την αρχή του χρόνου είναι η μεγαλύτερη και με την μεγαλύτερη εμπορευσιμότητα.

    Πολύ εύστοχα ο The Value Investor στις 3 Ιανουαρίου,  μας την έδωσε σαν top pick για το 2022 μαζί με τον ΦΟΥΡΛΗ ΦΡΛΚ -0,47% 4,25 και τον ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ΜΥΤΙΛ -0,22% 35,76.

    Δεν ξέρουν που να κρυφτούν όλοι αυτοί που έλεγαν μακριά από τις τράπεζες.

    Και πέρσι την πάτησαν με την υπεραπόδοση της EUROBANK ΕΥΡΩΒ -0,56% 1,78 και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΕ -1,09% 7,26 αλλά και φέτος η χρονιά για αυτούς ξεκίνησε πολύ άσχημα.

    Φίλοι αναγνώστες, ο Wiseman θα ενστερνιστεί την άποψη του The Value Investor ότι η φετινή χρονιά θα ανήκει στην ALPHA BANK.

    Σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα, ο Wiseman θα σας αποκαλύψει ότι με το που τελείωσε το χτίσιμο της θέσης της στην ALPHA BANK η ARTISAN PARTNERS, το χαρτί απογειώθηκε.

    Αυτό και αν θα πει εξαιρετικό timing.

    Για όσους δεν γνωρίζετε, η ARTISAN PARTNERS είναι μία εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων με 50 δισ. δολάρια υπό διαχείριση αποκλειστικά για emerging markets.

    Συνολικά η εταιρεία διαχειρίζεται 169,2 δισ. δολάρια (Στοιχεία 30 -11-2021).

    Η διαχειρίστρια που τρέχει το βιβλίο και ειδικότερα το ελληνικό βιβλίο είναι η κα Maria Negrete-Gruson, CFA με μεταπτυχιακό στην διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) από το Columbia Business School.

    Η αναλύτρια που παρακολουθεί την Ελλάδα είναι η κα Meagan Nace, CFA – MBA Columbia Business School.

    Artisan Parteners
    Μaria negrete Gruson, ΑRΤΙSΑΝ ΡΑRΤΝΕRS ΕΜΕRGΙΝG ΜΑRΚΕΤS ΤΕΑΜ για την Ελλάδα

     

    Σήμερα ο Wiseman σας αποκαλύπτει ότι μετά την ALPHA BANK, η ARTISAN PARTNERS χτίζει θέση στην μετοχή της MYTILINEOS.

    Η αγορά αυτή την στιγμή έχει μεγάλη ανασφάλεια για τα αποτελέσματα της MYTILINEOS για το 2021 λόγω της μεγάλης ανόδου του φυσικού αερίου.

    Απολύτως φυσιολογικό.

    Η αγορά δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να καταλάβει εύκολα ότι σημασία έχει το spread, δηλαδή τι τιμή αγοράζεις το ρεύμα και τι τιμή πουλάς το ρεύμα.

    Όπως όταν έπεφτε το φυσικό αέριο όλοι πουλούσαν την μετοχή του ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ, έτσι και τώρα λόγω της μεγάλης ανόδου του φυσικού αερίου, πάλι πολλοί πουλάνε την μετοχή του ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.

    Είναι όμως ολοφάνερο ότι ο αγοραστής εκμεταλλεύεται αυτή την ανασφάλεια για να χτίσει μεθοδικά την θέση του με υπομονή.

    Άλλωστε τα αποτελέσματα της η MYTILINEOS θα τα ανακοινώσει στις 27 Ιανουαρίου, πρώτη απ’ όλες τις εισηγμένες.

    Με αποτέλεσμα όλες οι αμφιβολίες να φύγουν από την μέση και όλοι πλέον να επικεντρωθούν στα αποτελέσματα του 2022.

    Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι ο κ. Μυτιληναίος από την Γενική Συνέλευση του 2021 έδωσε εκτίμηση ότι τα κέρδη του ομίλου για το 2022 θα είναι της τάξης των 260 εκ ευρώ.

    Από τότε όμως έγιναν δύο μεγάλα γεγονότα.

    Η αλματώδης αύξηση του φυσικού αερίου και η Όμικρον.

    Με αποτέλεσμα όλοι να πιστεύουν ότι ο κ. Μυτιληναίος θα αναθεωρήσει.

    Ο Wiseman όμως συντάσσεται με την ARTISAN PARTNERS, που χτίζει θέση σε αυτά τα επίπεδα τιμών θεωρώντας την μετοχή βαθιά υποτιμημένη.

    Εδώ αξίζει να σας φρεσκάρουμε την μνήμη ότι στο τελευταίο report που έβγαλε η ΑΧΙΑ στις 11 Νοεμβρίου 2021 για την MYTILINEOS έδωσε τιμή στόχο τα 23.10€.

    Το σημαντικό όμως είναι ότι η ΑΧΙΑ περιμένει για το 2021 ότι η MYTILINEOS θα εμφανίσει EBITDA 336.8 εκατ. ευρώ, κέρδη 150.3 εκατ. ευρώ και καθαρό δανεισμό 907.1 εκατ. ευρώ.

    Ας κάνουμε λίγο υπομονή.

    Σε 15 ημέρες θα μας λυθεί η απορία.

    Ο Wiseman πιστεύει ότι μέχρι τότε είναι η ευκαιρία χτισίματος θέσης στην MYTILINEOS.

    Γιατί με το που βγάλει τα αποτελέσματα κανείς δεν θα θέλει να πουλήσει.

    Αυτή μας η εκτίμηση βασίζεται στο ότι στο πιο δύσκολο τρίμηνο από πλευράς τιμής φυσικού αερίου, η MYTILINEOS θα τα έχει πάει περίφημα και θα ξεπεράσει τις προβλέψεις της ΑΧΙΑ.

     

    Τι λέει η Goldman για το Αλουμίνιο 

    Όμως, το πιο σημαντικό απ’ όλα για τον Wiseman είναι η τελευταία εκτίμηση που έδωσε η Goldman Sachs στις 7 Ιανουαρίου για την τιμή του αλουμινίου.

    Για να ξέρετε, το αλουμίνιο χθες έπαιζε στα 2935 $/t. Η Goldman Sachs προβλέπει (βλ. πίνακα παρακάτω) με βάση το βασικό της σενάριο ότι το αλουμίνιο θα έχει μια μέση τιμή για το 2022 τα 3,043 $/t και μια μέση τιμή για το 2023 τα 3,250 $/t.

    Εφόσον επιβεβαιωθεί η Goldman Sachs και με κλειδωμένη την τιμή του ρεύματος από την ΔΕΗ και για το 2022 και για το 2023, ο τομέας του αλουμινίου θα γίνει η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ.

    Όπως η μετοχή της ALPHA ΒΑΝΚ συσσώρευε για 7,5 μήνες περί του 1.10€ και ξαφνικά ξεκίνησε την άνοδο, έτσι πιστεύουμε ότι θα γίνει και στην μετοχή της MYTILINEOS με ημερομηνία ορόσημο τα αποτελέσματα που θα βγουν στις 27 Ιανουαρίου.

    Έτσι η τωρινή αδυναμία της μετοχής είναι εξαιρετική ευκαιρία για χτίσιμο θέσης κάτι που άλλωστε κάνει η ARTISAN PARTNERS και όχι μόνο…

     

    Το χρήμα που κυκλοφορεί στην Ελληνική οικονομία

    Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ελληνικού Χρηματιστηρίου που από τις πρώτες μέρες του έτους ξεχωρίζει σε απόδοση απ’ όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά, έχει σαφή προέλευση.

    Διεθνή επενδυτικά κεφάλαια, «βλέπουν» ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης στην Ελλάδα τα επόμενα 2 τουλάχιστον χρόνια και σημαντική αύξηση του «Money Supply».

    Το χρήμα που κυκλοφορεί αυτή την εποχή στην Ελλάδα ξεπερνά τα 220 δισ. ευρώ (ποσό μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της χώρας) και η ταχύτητα κυκλοφορίας εγγυάται αναπτυξιακή ορμή.

    Υπάρχει ένας μόνο κίνδυνος: Το πολιτικό ρίσκο.

    Οι εκλογές στην Ελλάδα δεν είναι όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

    Η «προ» και «μετά» εκλογική διαδικασία συνεπάγεται μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίηση πολιτικών, αυξημένες δαπάνες σε αντιπαραγωγικές επιδοματικές πολιτικές και δραματική αργοπορία με αναβλητικότητα στην έτσι κι αλλιώς αργή Ελληνική Δικαιοσύνη.

     

    Προβλέψεις με πυξίδα τον ΟΤΕ

    Η κεφαλαιοποίηση του ΟΤΕ έφτασε πλέον τα 8 δισ. ευρώ.

    Η τιμή της μετοχής κοντά στα 17 ευρώ, βρίσκεται σε υψηλά 13 ετών και συνεχίζει.

    Είναι πολλοί οι διαχειριστές κεφαλαίων που θεωρούν την μετοχή του ΟΤΕ ως σηματωρό για τις εξελίξεις στην Ελληνική Οικονομία.

    Αν συνεχιστεί και σήμερα αυτή η έντονα ανοδική κίνηση της μετοχής, οι διαχειριστές είναι πρόθυμοι να στοιχηματίσουν πως η αξιολόγηση της FITCH θα είναι εξαιρετικά θετική…

     

    Η αντεπίθεση του Οδυσσέα Αθανασίου

    Το τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες και ψίθυροι.

    Αυτοί που δεν έχουν έργο να επιδείξουν μιλούν για τους άλλους και τις δυσκολίες τους.

    Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι δήθεν υπάρχει διχόνοια στην ηγετική ομάδα της Lamda, ότι καθυστερούν τα επενδυτικά σχέδια κι άλλα τέτοιου είδους φληναφήματα.

    Επειδή πέρασαν πολλοί από το ησυχαστήριο μου στη Μονή αυτές τις μέρες, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

    Η Lamda Development τρέχει το project του Ελληνικού με υψηλές ταχύτητες.

    Τις επόμενες μέρες, μου είπαν ότι, ο ίδιος ο Οδυσσέας Αθανασίου θα βγει να εξηγήσει πόσο σημαντική είναι η συμφωνία που υπέγραψε η Lamda με την αμερικανική εταιρεία Jacobs σε ό,τι αφορά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης των κτιριακών έργων στο Ελληνικό.

    Eίναι ο μεγαλύτερος παγκοσμίως project manager αυτού του είδους και η υπογραφή του προσελκύει ακόμη περισσότερα επενδυτικά κεφάλαια.

    Στο θέμα του Καζίνο, η Hard Rock έχει ήδη ξεκινήσει την προθέρμανση, περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις και τις υπογραφές.

    Όσον αφορά την ηγετική ομάδα, πέραν του ότι απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του Ομίλου Λάτση, ήρθε πλέον ο καιρός να δείξει τις δυναμικές της συνέργειες.

    Θα υπάρξει ειδική παρουσίαση των ρόλων και των αρμοδιοτήτων αλλά και της αξίας στελεχών όπως η Μελίνα Παΐζη, ο Θοδωρής Γαβριηλίδης, η Αγγελική Τούζιου και εξ Εσπερίας νεοεισαχθείς στην ομάδα Δημήτρης Κίτσιος.

     

    Στην Εθνική Τράπεζα οι 130 δεν βιάζονται

    Έρχονται στο μοναστήρι και μου λένε ότι δεν θέλουν να χάσουν την σιγουριά του τραπεζοϋπαλλήλου και την «προστασία» της ΟΤΟΕ.

    Αρνούνται ακόμη και το -κατά 120% προσαυξημένο- γενναιόδωρο πακέτο εθελουσίας, με σίγουρη επαναπρόσληψη τους στην DoValue.

    Οι υπάλληλοι της Εθνική δεν σηκώνουν το χέρι για να μετακομίσουν στον Ταύρο και το Μοσχάτο, όπου βρίσκονται τα γραφεία της DoValue και να ασχοληθούν με τη διαχείριση των δανείων του Frontier.

    Η συμφωνία για το πακέτο των 6 δισ. κόκκινων δανείων του Frontier προβλέπει τη μεταφορά έως 130 υπαλλήλων, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, από την αρμόδια διεύθυνση καθυστερήσεων της ΕΤΕ στην εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων doValue, η οποία στο πλαίσιο της συμφωνίας θα αναλάβει το servicing των δανείων που μεταβιβάσθηκαν.

    Όμως, στην Εθνική όλο ζητούν «ολιγοήμερες παρατάσεις της προθεσμίας για την μετακίνηση»…

    Γιατί τα λεφτά είναι πολλά, τα κίνητρα εθελούσιας μετακίνησης πρωτοφανή, αλλά λίγοι είναι οι υπάλληλοι της Εθνικής που θέλουν να δουλέψουν…

     

    Μεγάλες φουρτούνες και συμφέροντα στον θαλάσσιο τουρισμό

    Το ξέρετε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 3.000 σκάφη αναψυχής (ιστιοπλοϊκά, γιότ και κότερα) με Ελληνική σημαία;

    Θα το μάθετε τις αμέσως επόμενες μέρες όταν ξεσπάσει επισήμως ο πόλεμος γύρω από το νομοσχέδιο που έχει καταθέσει η κυβέρνηση προς διαβούλευση για τον θαλάσσιο τουρισμό.

    Οι ιδιοκτήτες των σκαφών με Ελληνική σημαία απολαμβάνουν κάποιων ιδιαίτερων προνομίων στον τρόπο διαχείρισης και ενοικίασης των σκαφών τους. Ένα μικρό ολιγοπώλιο.

    Απέναντι τους βρίσκονται όσοι έχουν και διαχειρίζονται σκάφη αναψυχής με ξένη σημαία. Θέλουν κι αυτοί μερίδιο της αγοράς, συμμετοχή στο πάρτι που ξεκίνησε πέρυσι και θα ενταθεί τα επόμενα χρόνια στις θάλασσες του Αιγαίου και του Ιουνίου.

    Η δημόσια διαβούλευση ολοκληρώνεται την 21η Ιανουαρίου.

    Μετά θα αρχίσουν οι πρώτοι κανονιοβολισμοί…

     

    Δύσκολες μέρες για τον Χαράλαμπο Γκότση

    Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στην μεγάλη δίκη των Κουτσολιούτσων και των συνεργατών τους για το σκάνδαλο της Folli Follie.

    Υπάρχει όμως και μια άλλη δίκη που διεξάγεται παράλληλα και αφορά τις ευθύνες των Αρχών για το γεγονός ότι δεν προστάτευσαν τους επενδυτές, τους ομολογιούχους και το κύρος της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς.

    Ο τότε πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς είχε δεχθεί έγγραφες καταγγελίες για τη Folli Follie από το 2015.

    Δεν έκανε τίποτα.

    Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο αμέλησε να αναστείλει τη διαπραγμάτευση της μετοχής και να επιβάλει πρόστιμα.

    Υπάρχουν και άλλοι συνεργοί στο έγκλημα.

    Κάποιοι δικηγόροι προσπαθούν να αποδείξουν «σύσταση συμμορίας».

    Γι’ αυτό οι υπεύθυνοι έχουν χάσει τον ύπνο τους…

     

    Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.