• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Taylor Hill: Το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret


    Το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret ανήλθε γρήγορα στη προσκήνιο της μόδας ως ένα από τα συναρπαστικότερα νέα ταλέντα της χρονιάς. «Η επιρροή της είναι ευρεία και είναι μούσα πολλών ανθρώπων. Μια εκκολαπτόμενη σειρήνα, η Taylor είναι επίσης τόσο αληθινά ‘αφελής’. Η προσαρμοστικότητα είναι το μεγαλύτερο ατού ενός μοντέλου», είπε για το μοντέλο ο John Pfeiffer.

    Η αλήθεια είναι ότι η νεαρή ξεχώρισε πολύ γρήγορα, περπατώντας σε πασαρέλες υψηλού επιπέδου για τον οίκο Versace και τον Marc Jacobs, με εξώφυλλα στη Vogue Paris και το V Magazine και με καμπάνιες για το Topshop, τον Jimmy Choo and τη Miu Miu, μαζί με εντυπωσιακά συμβόλαια με τον Michael Kors και τη Victoria’s Secret.

    Victoria’s Secret show

    Γεννημένη το 1996 στο Ιλινόις και μεγαλωμένη στο Κολοράντο των ΗΠΑ, η Hill φοιτούσε στο γυμνάσιο της Pomona, όταν την ανακάλυψε, σε ηλικία 14 ετών, ο Jim Jordan, ατζέντης του πρακτορείου White Cross Management. Αφού υπέγραψε με το πρακτορείο IMG την ίδια χρονιά, η Hill άφησε το σχολείο στα 15 της, δίνοντας τις τελικές εξετάσεις αποφοίτησης ένα χρόνο αργότερα.

    Λίγο μετά την ‘στρατολόγηση’ της, η μελαχρινή καλλονή άρχισε να δουλεύει για mainstream εταιρίες λιανικής, όπως η Forever 21 και η H&M. Το 2014 έγινε ένα από τα νέα πρόσωπα στο σόου της Victoria’s Secret και μόλις ένα χρόνο αργότερα έγινε ένα από τα «αγγελάκια» της.

    Taylor Hill at D&G Fashion Show at Milan Fashion Week 2016

    Έχει εμφανιστεί σε αφιερώματα του LOVE Magazine, της αμερικανικής Vogue και του Self Service. Έχει περπατήσει στις πασαρέλες για μερικά από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Miu Miu, Moschino, Fendi, Marc Jacobs και Dolce & Gabbana. Το 2016 εμφανίστηκε στην ετήσια λίστα ‘Hot List’ του Models.com.

    Η Hill καταγράφει τα συχνά ταξίδια της στα social media και τα μοιράζεται με τους εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.



    ΣΧΟΛΙΑ