• LIFE&STYLE

    Taylor Swift, Gigi Hadid και Blake Lively μεταμορφώθηκαν σε παιδικούς ήρωες για να υποδεχθούν το νέο έτος

    • Νίκη Καξερή
    τειλορ σουιφτ

    Taylor Swift


    Με ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο τρόπο υποδέχτηκε το νέο έτος η Taylor Swift μαζί με διάσημους φίλους της. Η γνωστή τραγουδίστρια διοργάνωσε ένα πάρτι με θέμα τους παιδικούς ήρωες. Οι λαμπεροί φίλοι της γνωστής τραγουδίστριας επέλεξαν και έφεραν στη ζωή έναν αγαπημένο τους παιδικό ήρωα εντυπωσιάζοντες με τις στολές τους καθώς έμοιαζαν εκπληκτικά στον κάθε χαρακτήρα.

    Η Taylor Swift φόρεσε μία κόκκινη περούκα και μία φούστα με πράσινες πούλιες και γκλίτερ και μεταμορφώθηκε στην Άριελ, τη Μικρή Γοργόνα. Μάλιστα, φρόντισε να δώσει σημασία ακόμα και σε μικρές λεπτομέρειες, καθώς είχε στο πλευρό της μέχρι και τον έμπιστο φίλο της Άριελ, Σεμπάστιαν, κρατώντας ένα αυτοσχέδιο τσαντάκι-κάβουρα.

    Ανάμεσα στις διάσημες φίλες της ποπ σταρ βρίσκονταν η Gigi Hadid και η Blake Lively οι οποίες εμπνεύστηκαν από τις ηρωίδες των αγαπημένων τους παιδικών ταινιών. Το μοντέλο ενσάρκωσε με επιτυχία την Μέρι Πόπινς, ενώ η ηθοποιός ντύθηκε με ένα φόρεμα αλά Ντόροθυ από τον Μάγο του Οζ.

    «Mary Poppins, Audrey, Ariel, Ms. Frizzle, Cinderella, Gwen, Mr. Toad, Avril, Nancy Drew, Posh Spice, Rizzo, Frida Kahlo, Steve Irwin, Dorothy», έγραψε η οικοδέσποινα του πάρτι κάτω από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο προφίλ της στο Instagram από την μαγική βραδιά.

    Σε μία από τις φωτογραφίες απεικονίζεται η ίδια μαζί τον σύζυγο της Blake Lively, Ryan Reynolds, να απολαμβάνουν από ένα μπουκάλι Aviation Gin.

    Βέβαια, η έλευση του 2019 δεν είναι ο μοναδικός λόγος για να γιορτάζει η Taylor Swift, καθώς χθες βράδυ κυκλοφόρησε στο Netflix η συναυλία της από την πιο πρόσφατη περιοδεία της με τίτλο Reputation Tour.

    Gigi Hadid
    Gigi Hadid

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελένη Μενεγάκη vs Κατερίνα Καινούργιου: Ποια το φόρεσε καλύτερα; (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 3 πιο φωτογενείς πόζες του instagram

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το 500.000 δολαρίων χριστουγεννιάτικο πάρτι-υπερπαραγωγή των Kardashian – Jenner



    ΣΧΟΛΙΑ