• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Bright color, busy day

    Working in style


    Έχει ειπωθεί και είναι γνωστό. Δεν χρειάζεσαι πολλά χρήματα για να έχεις στυλ. Το επαγγελματικό ντύσιμο δεν διαφοροποιείται από τον κανόνα. Δεν πρέπει κάθε ρούχο να είναι συλλεκτικό κομμάτι. Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου ντυσίματα… Το παντελόνι είναι μαύρο Zara κλασσικό, υπάρχει κάθε χρόνο σε κάθε συλλογή, είναι πολύ αγαπημένο και για ασφάλεια έχω δύο ίδια!

    Δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα και κανένα business look.

    Το πουκάμισο είναι LOFT by Ann Taylor, γνωστή μάρκα στην Αμερική, πολύ διαδεδομένη για επαγγελματικό ντύσιμο. Είναι μπλε και το συνδυάζω με το μαύρο παντελόνι. Μπλε μαύρο είναι ένας συνδυασμός που αγαπώ και που θα ξαναδούμε.

    Η ζακέτα είναι DKNY cozy. Από τα πιο κλασσικά κομμάτια της Donna Karan, θρυλικό κυρίως γιατί δένεται με 12 διαφορετικούς τρόπους… υπάρχει σχετικό κλιπάκι στο youtube!

    Δεν υπάρχει τέλος στα χρώματα που έχουν βγει, δυστυχώς δεν το βγάζει πια σε αυτή τη μορφή. Βγαίνουν κάποιες παραλλαγές.

    Το συγκεκριμένο χρώμα το αγαπώ γιατί το τυρκουάζ δίνει ζωντάνια και σε ένα total black look, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δένει τέλεια με τα μεγάλα λουλούδια του πουκάμισου.

    Η ζώνη δεν χρειάζεται συστάσεις… είναι παλιό κομμάτι, κλασσικό, που φυσικά κυκλοφορεί ακόμη… από τις ωραιότερες Louis Vuitton ζώνες, αγαπημένο δώρο.

    Τα παπούτσια, τέλος, είναι ψηλές, 10ποντες, με σταθερό τακούνι λουστρινένιες γόβες από τον Isaac Mizrahi, επίσης αγαπημένο Αμερικανό σχεδιαστή.

    Working in style

     

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram 



    ΣΧΟΛΙΑ