• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Scarlett Johansson: Η πιο αισθησιακή παρουσία του Χόλιγουντ


    Η Scarlett Johansson γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1984 και ασχολήθηκε με την ηθοποιία από παιδί, με τον ρόλο της στην ταινία The Horse Whisperer, ο οποίος της χάρισε τεράστια αναγνώριση στην ηλικία των 13 ετών. Οι επακόλουθες επιτυχίες της περιλαμβάνουν τις ταινίες Lost in TranslationGirl with a Pearl EarringThe Nanny DiariesVicky Cristina Barcelona και την τεράστια επιτυχία The Avengers.

    Αποτέλεσμα εικόνας για scarlett johansson the one

    Μετά τις πρώτες τις επιτυχίες, η εκρηκτική ηθοποιός συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Brian De Palma στην ταινία Η Μαύρη Ντάλια το 2006, ενώ το 2007 έπαιξε στην κωμωδία The Nanny Diaries. Ως μούσα του σκηνοθέτη Woody Allen έχει πρωταγωνιστήσει σε εφτά από τις ταινίες του, συμπεριλαμβανομένης της Vicky Cristina Barcelona, δίπλα στο Javier Bardem και την Penelope Cruz.

    Σχετική εικόνα

    Το 2010 η Johansson ενσάρκωσε τον ρόλο της Black Widow στο Iron Man 2 και συνέχισε να αναβιώνει τον ρόλο της και στα υπόλοιπα σίκουελ των κόμικς της Μάρβελ, όπως των Captain America: The Winter Soldier (2014), Avengers: Age of Ultron (2015), και Avengers: Infinity War (2018).

    Αποτέλεσμα εικόνας για scarlett johansson sexy

    Το 2010, η ξανθιά καλλονή έπαιξε στο Broadway στο ριμέικ του έργου A View from the Bridge, το οποίο της χάρισε το βραβείο Tony για την Καλύτερη Ηθοποιό.

    Το 2013, η Johansson δάνεισε τη χαρακτηριστική φωνή της στην ταινία Her και το 2014 πρωταγωνίστησε στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Lucy

    Σχετική εικόνα

    Η Johansson έχει κερδίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα για την αισθησιακή παρουσία της. Το περιοδικό Maxim την συμπεριέλαβε στη λίστα Hot 100 από το 2006 έως το 2014. Έχει ανακηρυχθεί η «Πιο Σέξι Γυναίκα» δύο φορές από το Esquire, ενώ έχει συμπεριληφθεί σε παρόμοιες λίστες των περιοδικών Playboy, Men’s Health, FHM και GQ. 

    Η ξεχωριστή παρουσία της Johansson έκανε κάποια από τα μεγαλύτερα brands στη βιομηχανία της μόδας να την επιλέξουν ως το πρόσωπο για τις καμπάνιες τους. Το 2004 έγινε το πρόσωπο του αρώματος του Calvin Klein, ενώ από το 2013 είναι το πρόσωπο του αρώματος ‘The One’ των Dolce & Gabbana. Το 2007 πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του Louis Vuitton για τη φθινοπωρινή σεζόν, ενώ είναι η πρώτη σταρ του Χόλιγουντ που εκπροσώπησε brand σαμπάνιας, όταν εμφανίστηκε στις διαφημίσεις της Moët & Chandon.



    ΣΧΟΛΙΑ